12.RÉSZ - Pokolból menny

326 12 1
                                    

Kakashi a Hyugával maradt egy sátorban és megpróbált minél távolabb menni tőle, hogy véletlenül se úgy keljen föl, hogy átöleli a fiút. Mikor már meg volt a megfelelő távolság a fiú alvásra csukta szemeit. Álom lepte be az elméjét, ami egyáltalán nem volt biztató. Látta, hogy ő és Anko küzdenek egy láthatatlan személlyel, de nem bírják megsebezni. Egyszercsak elkeveredtek egymástól és amikor a fiú észerevette újra a lányt rögvest elkezdett szaladni felé. Már majdnem ott volt, mikor nekiment egy üveg falnak. Felállt és próbált tovább menni, de nem tudott. Ekkor társa ott maradt a harc teren és súlyosan megsebesítette ellenfele. Kakashi próbálta áttörni a falat, már rúgta és ütötte, de semmi. Anko már fel sem bírt kelni. Az a láthatalan harcos egyre undorítobban sebezte meg. Ahol a fiú volt oda kifröccsent a vér és már nem is bírta tovább nézni, ahogy szerelmét kínozák. Térdreire esett, sírt és ütötte mérgesen az előtte levő akadályt. A lány csupa vér volt és kimodta az utolsó szavait is.

- Kakashi m-mi-miért hagytad! - Mi-mi-ért nem állítottad le-e-e. - Elvesztetedd az utolsó e-embert, akit szerettél!

Erre a fiú teljesen szétesett és sírt, válaszolni se tudott és az utolsó akit szeretett ott halt meg előtte.

A srác felriadt ebből a borzalomból és nagynehezen kimászott a sátorból. Kilépve a sötétbe meglátott egy alakot a szemben lévő fánál. Közelebb ment és Ankot imerte fel benne akinek arca  kezibe volt temetve. Odaült mellé és átkarolta, örülve annak, hogy az előbi szörnyűség csak álom volt. A lány csak egy pillanatra nézett föl és utánna tovább sírt orcáját takarva. Kakashi nem szólt hozzá, csak várta, hogy történjen valami. Legalább már fél órája kint ültek, mikor a lány megszólalt.

- Álmodtam...Nagyon rosszat és nem akorom, hogy bekövetkezzen. - nézett föl.

- Én is, de most felejsd el és menj pihenni, hisz a rossz álmok nem válank valóra- Kakashi próbálta meggyőzni Ankot arról, hogy nem lesz semmi baj.

Mindketten felálltak, de a lány nem mozdult. A fiú nyúlt volna a kezéhez, de abban a pillanatban Anko a nyakába ugorva átölelte. Kakashi viszonzta, hisz mi baj lehet belőle. A leány valahogy leszedte a srác álarcát, erre ő szétszakította az ölelést. A maszk viszont nem került a helyére, mert amikor vissza akarta volna húzni Mitarashi ott termett és pipiskedve ajkait a fiúéra tapasztotta. De mindössze csak addig tartott míg Kakashi a nyelvével is megpróbált volna becsatlakozni. Szétváltak és aki kezdeménnyezett az megfogta a másik kezét és elkezdte húzni befele a sötét erdőbe. A Hatake fiú megelégelte az irányítást és nekilökte a lányt egy fának. Odahajolt a nyakához és vadul elkezdte szívogatni miközben felemelte annak combjat és rásimult egész testével. A másik sem volt rest, mert a srácon egyből szétszakadt a felső és a keze már lent kutatott a nadrágnál. Kakashi Ankot tovább szipolyozta, mire a lány kis sóhajokat adott ki. Erre a fiú mégjobban bevadult és beleharapott Mitarashi ajkába amiből kicsordult a piros. Lenylta onnan és megcsókolta a vérző ajkakat. Erre a lány a körmével belehasított Kakashi melkasába és ellökte a fiút. Rámászott végigtapintotta mellkasát, majd a kicsorduló vért mind megitta és lesmárolta a fiút, majd az élvezettől belemarkolt annak hajába. Az oxigénhiány végetvetett a csóknak, de a lány Kakashi izmos felsőtestét elkezdte szívogatni egyre lentebb haladva. A srác is adott ki néhány kisebb hangot, de mikor meglátta, hogy Anko már a nadrágjánál jár felült és rögtön leállította.

- Mostmár elég a többit hagyjuk a küldetés utánra, mert még egyikőnk sem áll kész erre. - vetett véget a hancurozásnak.

A lány is tudta, hogy még nem szabad, mert egyenlőre ennyi pontosan elég mindketőjük számára, de egy kicsit többet mág várhatott volna a lefékezéssel. Visszamentek és betértek a sátrakba aludni.

Reggel hát elég kesőn keltek, de amikor Anko kilépett a pihenőhelyről meglátta apja szúrós tekinteteit és egyből rájött, hogy a férfi az éjszakai esetről setjhet valamit....

~~~~FOLYTATJUK~~~~

Remélem tetszik és nem gond, hogy visszatértem ehez az írásmódhoz! Sziasztok!

Kakashi X Anko: A kezdet [BEFEJEZETT]Kde žijí příběhy. Začni objevovat