8.RÉSZ - Ellenséges ninják

346 13 0
                                    

3 óra múlva.

Halloták, hogy valahonnan zörögnek a lombok és abban a pillanatban 5 kunai tőr repült ki a levelek közül.
Olyan gyorsan történt, hogy Kakashi nem tudta kikerülni. 2 beleszúródott a válába és 2 pedig a könyökéhez az utolsó a feje fölé szállt és a fiút így akasztották bele egy fába. Anko rögtön odaugrott, hogyha még jönne, akkor az ő hátába álljon és ne a fiúba, de amiket dobtak, azok nem a hátába, hanem a kezébe mentek. Így ő is a fán kötött ki, de nekiszorítva a fiúnak. Aztán egy másik irányból is repüktek tőrök, azok pedig Kurenai karját találták el így fához szegezve őt is. Evvel az ellenfél 3 embert harcképtellené tett.

Asumával és Tetsuval ezt nem tudták megcsinálni, ezért kénytelenek voltak harcolni velük.

A támadók 4-en voltak. Volt egy hústorony, egy alacsony fiú, egy lány és egy magas szalmaszár srác.

Kik vagytok? - kérdezte Asuma sérült barátaira nézve.

- Mi vándor ninják vagyunk, akik senkinek sem kegyelmeznek! - elmelte föl orrát a kicsi.

- Jólvan mi meg avarrejtekiek vagyunk, akik sohasem adják föl! - válaszoltak vissza mérgesen.

A csaj és az alacsony nekiugrottak a konohaiaknak és mindketten előkaptak egy hegyes kardott. Asuma kihárította a támadást a boxrrekkel, de Tetsunak megvágták a válát. Utánna a pengét még meg akarta forgatni a fiú hasában, de egy szempillentás allatt a Hyuga elkapta a kard nyelét és beállt támadója elé. Eltörte a fegyvert, majd szembefordult a rémült fiúval.

- JUKEN 64 CSAPÁS! - ordította és elkezdte ütni ellenfelét

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

- JUKEN 64 CSAPÁS! - ordította és elkezdte ütni ellenfelét.

- 2 CSAPÁS!
- 4 CSAPÁS!
- 8 CSAPÁS
- 16 CSAPÁS! - folyamatosan repült a fiú hátrafelé, egyretöbb nyálat kiköpve.
- 32 CSAPÁS!
- 64 CSAPÁS!

A vándor mostmár vértköpve esett le a földre és még egy utolsót köhintett.

Ezt kihasználva Asuma félrelökte a kardott és a fegyvereit beleállította a lány oldalábba. Áradt a fájdalom a szeméből, majd vérző oldalát megfogva esett a mélybe.

A maradék két vándor méghátrebb ment, és saját jutsuaikkal támadták a két másikat. A magas feldobta esernyőjét.

- Ninpo! Ezer szál szúrás! - és elkezdtek tűk zuhhani belőlle.

Tetsu odaugrott Asuma mellé és elordította magát:

- ÖRVÉNY!

Az összes tű lepotyogott, mert nem bírt átjutni a pörgő csakratömegen

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Az összes tű lepotyogott, mert nem bírt átjutni a pörgő csakratömegen. De egy csakis egy betalált. És lyukat hagyott a Hyuga szíve fölött. Térdre esett, de a fájdalmat elfelejtve feltápászkodott és a barátjával eggyütt elindultak az ellenfél felé. Ugrottak és mikor már majdnem betalálltak abban a másodpercben mind a kettőjüknek elkapták a kezét.

Asumának a nagydarab elkezdte szétfele feszíteni csuklójit, majd lefele hajtotta őket. A fegyvereit nem tudta elengedni, bármennyire is próbálta, így azok szépen lassan közeledtek a hasa felé. Tetsunak  ökölbeszorította a kezeit a magas ellenfele és elkezdte összeszorítani őket. A fiú minél jobban ellenkezett, annál jobban fájt neki, ezért gyorsan kigondolta, hogy bírna kikerülni a szorításból. Míg ezen törte a fejét addig barátjának a hasába beleszúródtak a saját fegyverei. Szerencsére a Hyuga ebben a pillanatbel fejbe rúgta ellenfelét és így ott termett Asuma megsebzője mögött. Őt a jukennel válba ütötte, hogy ne tudja használni a kezét, majd Sarutobit odavitte a többiekhez.

- Most megláthatjátok az igazi teknikámat! - ordította - SZÚRÓ HULLÁM!

Felugrott és előkapott két surikent. Majd mozgásközbe létrehozzta az örvényt és kinyújtotta kezeit. Egy kék csakratömegből kilátszódott két penge és odaszállt az ellenfelei elé. A pörgő fegyverekkel szabdalásokat hagyott a ninják mellkasán és ők vérző felsőtedtel zuhantek lefele társaikhoz.

Testu fáradtan visszaugrált barátaihoz és segített Asumának kiszabadítani a többieket. Odament Kakashiékhoz és nevetve így szólt:

- Biztos, hogy ne hagyunk itt titeket szerelmes gerlicék?

- Szedj már le innen, mert ha még egy percet itt kell töltenem vele megőrülök! - parancsolt rá a fiúra Anko mérgesen és elpirosodva.

A Hyuga kirántotta karjaikből a véres fegyvereket és dobott nekik egy kötszert.

- Tessék itt van lássátok el a sebeket! - mosolygott barátaira. Erre a lány Kakashit nekinyomta a fának.

- Ne gondolj semmi perverzre megértetted! - súgta oda Anko, majd a fiú válához hajolt és lenylta a vérét.

Kakashi rögtön odakapott a karjához és érezte, hogy eltűnt onnan a vér, aztán látta, hogy Ankonak valami poros el van kenődve a száján.

Bekötötték egymás sebeit, majd tovább folytatták útjukat. Egy olyan fél óra elteltével megálltak és lesátoroztak, mert a vérveszteség miatt mindanyian elfáradtak és a szokott felállás szerint pihenni tértek...

~~~~FOLYTATJUK~~~~

Remélem tetszik! Sziasztok!😁
A folytatást, majd kédőbb hozom, mert most nincs ötletem!😄

Kakashi X Anko: A kezdet [BEFEJEZETT]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें