🎐5🎐

4K 358 70
                                    

Genel olarak -aldığım yorumlar doğrultusunda- hikayeyi sevmişsiniz ve buna çok sevindim. Klişe kaçmasından korkuyordum çünkü.
Çoğu ficte omegalar ezildiği ve Jimin yine Jungkook tarafından sürüldüğü için kuruluyordum kendi kendime tezat bir şey yapmak istedim😗
Beğenileriniz, oylarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
İyi okumalar~
_______

İki kurt ağır adımlarla gerisin geriye yürüyordu. Omeganın arkasından giden alfa hem etrafı kokluyor hemde inceliyordu. Orman çok güzeldi. Gece vakti bile korkutucu değildi.

Ancak çok sağına soluna bakınmış olmalı ki, basit bir hata yaparak yerde yatan kütüğe takılmış ve öndeki omegayı ittirerek yandaki küçük akarsuya düşmesini sağlamıştı. Kürkü ıslanan omega ayağa kalktığı gibi silkelenmiş ve alfaya pis bakışlarını atmıştı. Kulak kısan alfanın hazin sonu ise, akarsuya şutlanmak olmuştu.

Omega onu kürkünden suya çekmiş ve kısa bir hırlama ile yavaşça sudan çıkmıştı. Ya da en azından o öyle sanıyordu. Jungkook buna sinir olarak omeganın kuyruğunu ısırmış ve suya geri çekmişti. Ve iş kısır döngü halini alarak birbirlerini batırmaya başlamışlardı. Kesinlikle kavga olmayan ama iki kurdun oynaşmasından daha saldırgan olan bir durum yaşıyorlardı. İkiside birbirlerini ıslattıkça ıslatıyor, biri bile pes etmiyordu. Taki Jimin insan formuna dönene kadar. Suda oturur vaziyette çatılı kaşları ile üstündeki alfaya bakıyordu.

"NE UYUZ ŞEYSİN TANRI AŞKINA!"

Miyaklamaya benzer bir şekilde sesler çıkarmış ve pençelerini oynatıp durmuştu. Oda sinir olmuştu ama omega empati kurmuyordu.

"Git başımdan uyuz köpek." Diyerek yerdeki çakıl taşını kafasına atmıştı. İkili yine birbirlerine hırlamaya başlayınca bir çıtırtı duyulmuştu. Alfa hemen etrafına dikkat kesilip Jimin'in üzerine içgüdüsel olarak eğilmişti. Onu korumak zorunda olduğunu hissediyordu. Saniyeler sonra ikiside ne olduğunun farkına varmıştı. Jimin acele ile kurda dönüşüp önden estire estire gitmişti. Jungkook ise az önce hışırdıyan çalılara bakıp düşündü. Az önce onu korumaya çalışmıştı, değil mi?

Av ekibi büyük bir zaferle geri dönmüştü. Onlara sonradan katılan ikili ise dikkatleri yine üzerlerine çekmişti. Onları dört gözle bekleyen Kai ve Seulgi acele ile ikisinin yanına gitti.

"Tanrım ne oldu size? Sırılsıklamsınız."

"Kocana sor."

Alfaya ters bir bakış atıp kulübesine doğru yöneldi. Kai'de ne olduğunu anlamadığı için Seulgi'ye ufak bir baş selamı vererek Jimin'in peşinden gitmişti. Jungkook ise ikisine bakıyordu. Şu alfa hep onun etrafındaydı.

"Sana diyorum." Onlara bakmayı kesip uyandı alfa.

"Ne?"

"Jimin ile kavga mı ettiniz? Yine onun patavatsızlığı yüzünden ise-"

"Yoo, öyle değil. Bir kütük yüzünden oldu."

"... Kütük?" Diye yineledi dişi alfa. Acaba müstakbel eşinin ağzından çıkanı kulağı duyuyor muydu?

"Evet. Ben, üzerimi değişsem?"

Seulgi konuyu artık boşvererek onu kulübeye yönlendirdi. Birazdan sürü ile yemek yenecekti ve bu sefer bu ziyafete Doğu kurtları da dahildi.

🌿

Mükellef sofra kurulmuş, kurduna bağlı olanlar çiğ çiğ; lider, ailesi ve insan formuna bağlı fertler iyice pişmiş olarak miğdeye indiriyordu koca ceylan sürüsünü. Taehyung'da o masadaydı ve Jimin'in müstakbel eniştesinden daha çok nefret ettiği biri varsa, oda onun baş belası kuzeniydi. Bu yüzden ailenin yanında az biraz kaldıktan sonra Kai ve arkadaşlarının yanına dönmüştü. Jonghin, oğlu onlarla otursun istesede karısı ona kaş göz yapmıştı. Eh, evin lideri hayır dedikçe sürü lideri ha dese kaç yazardı?

Ancak onlardan gözünü alamayan biri daha varsa oda Jungkook'tu. Jimin'in hoplaya zıplaya o alfaya gitmesine gıcık oluyordu. Ne olurdu dizini kırıp şu masada otursaydı. Boğazında mı kalırdı acaba?

"Kuzen..." Dedi Tae egzotik sesiyle. Ardından göz kırptı.

"Ne oldu? Bir daldın?"

"İşine bak Tae koparmiyim küçük kuyruğunu."

"Yapma. Azıcık takılıyorum."

"Bir omega da sana takıldığında ne halt olduğunu gördük. Şansını zorlama bence."

Bu sefer kızdı alfa. Şu meseleyi hala atlatabilmiş değildi. Gururuna dokunuyordu işte. Damarına basmasaydı keşke.

"İnan bana kuzen. Bende bir gün çok pis takılacağım. İnce hilal zamanını beklesin o."

Jungkook kaşlarını çattı. Belki de yakmaması gereken bir çakmakla fitili yakmıştı.

________

Yazdım!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yazdım!

Ennemi _JiKook_Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin