♥30

160 13 24
                                    


LovelsJustin    ♡

ceyintheworld     ♡   Bu bölüm ve gelecek olan part 2 sizin için güzellerim ♡ Desteğiniz için minnettarım.




''Çizimler bitti terziye götürmem gerekiyor ama sunum konusunda hala bir fikir bulamadık.'' Mia, Coo ve ben evimde oturmuş yarışma için hala bir çözüm arıyorduk.

''Yukarıdan sallandırarak elbiseleri getirsek? Ne bileyim konfetilerle falan?'' Fikrimi ne kadar aptalca bulduklarını belli eden bakışlar attılar. ''Daha iyi bir fikri olan varsa söylesin burada yardımcı olmaya çalışıyorum.''

Ayağa kalkıp tekrardan kahve doldurmaya gittim. ''İyi de çizim olarak yarışmaya katılmanız gerekmiyor mu?'' Cooper meraklı bakışlarını Mia'ya çevirdiğinde bende aynı şekildeydim.

''Evet ama kimse bir sınırlama koymadı büyük ihtimalle tasarımları diktirmeyi akıl edecek - tıpkı benim gibi- kişiler olacaktır.'' Derin bir nefes verip saçlarını karıştırdı. ''Herkesin yaptığını yapmak istemiyorum, farklı bir şeyler yapmak istiyorum.''

Kahvemden büyük bir yudum aldım. ''Canını sıkma bir şeyler bulacağız.'' Söylediğime ben bile inanmamıştım çünkü vaktimiz azalmıştı.

''Eve, ceketimin cebinden telefonumu verir misin?'' Cooper'ın telefonunu almak üzere ayaklandım. Elimdeki kahveyi bırakmadan tek elimle telefonu aldım ve ona vermek üzere yürüyordum ki Cooper'ın bakışlarının garip olduğunu farketmemle duraksadım.

Gözleri faltaşı gibi açılmış bacaklarımı inceliyordu. Evet bu şuana kadar yaşadığım en garip olaylardan biri olabilirdi çünkü Coo asla bana bu derece dikkatli bakmazdı. Mia da ne olduğunu anlamamış bir şekilde Coo ya bakıyordu.

''Aman tanrım. Buldum.'' Cooper'ın yüzünde oluşan kocaman gülümseme bizim şaşkınlığımızın geçmesi için yeterli değildi.


------



''Bu gerçekten çok aptalca bir fikir kesinlikle onaylamıyorum.'' Koltuğa oturup bardağımı sehpaya bıraktım.

''Hadi ama Brownie! Bu harika bir fikir. Bayıldım!'' Mia Coo ya dönüp gülümsedi. ''Teşekkür ederim Coo.'' Cooper ona sarılıp döndürmeye başladığında ikisinin bu mutlu haline gülümsedim. Onlar adına ne kadar mutlu olsam da bu fikir hiç hoş değildi.

''Sizi böyle görmek çok hoş ama olmaz çocuklar. Üzgünüm.''

Mia yüzünü astı ve yanıma oturdu. Aynı şeyi Coo yaptığında duygu sömürüsüne maruz kalacağımı anlamıştım.

''Ah hadi ama Eve elimizde daha iyi bir fikir yok ve zamanımız azaldı. Benim için bunu yapmaz mısın?'' Dudaklarını büzdüğünde sırıttım.

''Senin için her şeyi yaparım Blondie.'' Burnunu sıkıp güldüm. ''Ama bu fikir hiç hoş deği-'' Cümlemi bitirmeme fırsat vermeden ayaklandı.

''Tanrım teşekkür ederim!'' Çizimleri toplayıp çantasına attığında evden çıkmak üzere harekete geçti. Ayaklandım.

Arkasından bağırdım. ''HEY,'' bana döndüğünde devam ettim. ''Bu evet değildi!'' Kapıyı açıp vücudunun yarısını çıkarmıştı bile. ''Benim için öyleydi! Seni seviyorumm!'' Cümlenin sonunu uzattığında gülümsedim.

Cooper bana sarıldı ve o da evden çıkmak üzere harekete geçti. Kapıyı arkalarından kapattıklarında kendimi nasıl bir bok çukuruna soktuğumu düşünüyordum.

Back to Life / Justin Bieber & Barbara PalvinDonde viven las historias. Descúbrelo ahora