20.

8.1K 208 3
                                    

Probudim se osjećajući vruće usne na čelu. Romanovi prsti miluju me po obrazu i smrznem se. Progutam slinu dok mu intenzivne oči gledaju u moje.

"Vratit ću se prije nego što očekuješ, budi spremna do 4, izvodim te na obiteljsku večeru" Sjednem i uhvatim se za glavu razmišljajući.

"Šta bih trebala obući?" Pitam, poljubi me u usne i povuče na sebe. Zacrvenim se i on se nasmiješi shvativši to.

"Već imam nešto za tebe, ono u crnoj vrećici." Kaže i pritisne se bliže meni. Kimnem glavom. Poljubi me još jednom prije nego što izađe kroz vrata, s pogledom na njemu odlazi u kupaonicu. Prošla su 2 tjedna, rana mu je sada izliječena što je njemu, područje još uvijek osjetljivo na dodir. Nikad to ne pokazuje. Nikad nije izašao iz svoje sobe s pregibom u ramenima. Izašao je nakon što je skinuo sve zavoje da ga nitko ne može vidjeti s njima. Ili tako bar ja mislim. Ali njegov oštar glas i dalje ima strah u meni, čak i ako je poprilično tih. Još slabi moja koljena.

Nakon doručka priđe u radnu sobu. Nakon nekoliko minuta zahtjevanja dao mi je svoju staru sobu za rad. Otvorim svoju knjigu i počnem čitati bilješke pijući kavu. Kad mi dosadi preselim se na velike police. Ima mnogo knjiga koje bih rado pročitala. Ima ljude koji posebno donose knjige koje bi mi se mogle svidjeti. Na moje iznenađenje ima romantičnih knjiga. Poprilično su zanimljive. Uzmem jednu i odšetam do sofe. Sjedem na nju i počnem lutati očima po poglavljima.

Voljela bih imam nekoga tko bi mi donio cvijeće i tretirao me s poštovanjem. Voljela bih da imam muškarca koji će razumjeti moju odluku, umjesto da mi prijeti da moram biti s njim. Voljela bih da je moj prvi poljubac bio romantičan. Iz knjige osjećam kao da moj život nema romantiku. Da, poljubila sam se, da, nisam više djevica... ali nema ljubavi, nema romantike.

Podignem haljinu i pogledam se u ogledalo. Prekrasna haljina mornarsko plave boje s biserima i dijamantima od zapešća do struka. Dolikuje obrascu i pokazuje moje obline. Malo je ispod koljena i izgleda elegantno za večeru. Pustim kosu i povučem je u stranu stavljajući male biserne naušnice. Nanesem ruž boje breskve s nekim laganim sjajem.

Izađem i vidim Romana. Oči mi se rašire kad ga ugledam ljutitog. Ugrizem se za usnu prestrašeno. Baci kaput preko kauča. Usne mi prave nečujno dahtanje. Krene prema meni.. moje noge nesvjesno krenu nazad. Smrznem se dok me povlači prema njemu i stavi mi lice u svoj vrat. Jednu ruku stavi oko mog struka, a drugu iza mog vrata. Osjetim mokre poljupce iza uha i po vratu što čini da zastenjem. Ugrizla sam usnu zadržavajući još jedno stenjanje. Nagnem glavu dok me drži blizu i ljubi u obraz.

"Tako si lijepa" Drhtim dok prst vuče od obraza do mojih prsa.

"Mrzim kad te drugi muškarci gledaju" A onda povuče ruku s mojih prsa do mojih bedara. Sagnem se i sklopim oči.

"Kosa ti je tako glatka.. tjera me da je zgrabim i navalim na tebe" Oči mi se širom otvore dok ga gledam s užasnim izrazom na licu. Zadrhtim kad mi šakom uhvati kosu i gurne je natrag stvarajući lagano natezanje.

"Podigni kosu, shvaćaš?" Mahnito kimnem glavom. Pusti mi kosu i uputi se u kupaonicu.

Volim da mi se kosa pada u struk. Ali njegov oštri glas natjera me da potrčim do ormara i potražim pribadaču ili kopču kako bih je stavila onako kako on želi. Povučem kosu u zbrkanu pundžu, puštajući da mi naprijed pada. Začujem vrata kupaonice i moje se tijelo ukoči. Skeniram sebe u ogledalu da vidim jesam li dobro napravila. Izađe, ali ne vidim ga. Sigurno je otišao do svog ormara. Priđem stolu i uzmem torbicu, u nju ubacim ruž i gumicu za kosu u slučaju da mi kosa padne. Roman izađe u crnom odijelu. Kosa mu je vlažna, ali u dobrom stanju. Pogleda prema meni i nasmiješi se. Taj čovjek se nasmiješio.

"Dobra djevojka" Zgrabi me za bradu i poljubi u usne.

"Ne razgovaraj ni s kim od muškaraca... želim da budeš sa mnom i ako ja budem imao neke stvari da završim.. moja majka i moja rodica Kasandra će biti s tobom" Poljubi me u usne kao prije. Primi me za ruku i povede dolje.

"Želim da nazovete moju majku... recite joj da dlazimo i da će me Stef dočekati u predvorju" Kaže muškarcu koji nas čeka u blizini automobila. To je isti čovjek s naočalama koji me ispitivao. Roman otvori vrata automobila i sjedne unutra.

Stignemo do velikog dvorca za sat vremena. Da budem iskrena, nisam bila raspoložena, ali nisam imala namjeru pogoršati njegovo raspoloženje. Primi me za ruku i pomogne mi izaći iz automobila. Njegove se ruke posesivno omotaju oko mog struka. Uđemo unutra kako bi se pozdravili s mnogim ljudima koji su, čini se, bili u odličnim odnosima s Romanom.

Njegova obitelj je ispunjena opasnim ljudima, ali čini se da nitko ne gleda Romana u oči. Vidim Romanovu majku kako ide prema nama. Osmjehnem joj se.

"Zdravo moja slatka djeco" Kaže gledajući u mene, zatim zagrli Romana prije nego što mene čvrsto zagrlila.

"Nedostajala si mi" Kažem joj.

"Oh, dušo i ti si meni"

"Onda Ava, upoznala si Romanovu rodicu.. Kasandru" Ugledam pored nje prekrasnu djevojku. Doista je lijepa... ima plavu kosu sa zelenim očima.

"Bok... Ti mora da si Ava... stvarno mi je drago što sam te upoznala"

"Vratit ću se... ostani s njima" Roman mi šapne u uho i ode.

"Znači.. Vas dvoje ste zajedno?" Pita me Kassandra.

"Na silu" Promrmlja njegova majka. Kassandar me pogleda i protrlja po ruci.

"Ne ozlijeđiva te... zar ne?" Odmahnem glavom. Nasmiješi se.

Sjednemo na kauč na balkonu. Saznam kako je Kasandra Romanu kao sestra. Ispriča mi kakav je Roman bio kad je bio mlad, kako se sad promijenio. Ali ono što me iznenadi je činjenica da nitko nije očekivao da on ima djevojku. Roman se vrati i krenemo prema trpezariji. Tamo stoji veliki stol za kojim sjede mnogi ljudi. Vidim gospodina Darrena kako sjedi na čelu stola. Emma sjedne kraj njega ispred Romana.

"Živjeli... za spajanje obitelji." Svi podignemo čašu.

"I... za novog gosta i člana ove obitelji, Avu. Dobar tek i uživajte u večeri"

Šokirana sam kako se Darren brine da me predstavi svima. Nasmiješim mu se i on mi uzvrati. Vidim kako su nekim ljudi usta otvorena. Pitam Kasandru u čemu je stvar dok sjedi kraj mene.

"Hej... zašto su... umm... Zašto su svi šokirani sa mnom... je li to zbog toga što novi gosti ne smiju biti ovdje?" Odmahne glavom.

"Kad god se netko novi dovede na ovo okupljanje, znači da će uskoro postati član obitelji" Prestanem piti vino.

Čekaj, uskoro postajem član obitelj?Šokirana sam. Pogledam Emmu. Ona ima drugačije izraz lica. Izgleda... zbunjeno, tužno... Ili je to sažaljenje?

"Ava... To znači da želi da budeš dio njegove obitelji. Ne budi tužna", Prošapta Kassandra. Klimnem i dalje zbunjena.

"Ljubavi" Okrenem glavu prema Romanu.

"Što nije u redu" Strogo upita.

"N-ništa." Odgovorim. Klimne glavom. Ali tad se nagne prema meni.

"Želim znati kad stignemo kući, razumiješ?" Oči mi se rašire i klimnem glavom.

"Dobra djevojka" Usne mu dotaknu moj goli vrat prije nego što se nasloni natrag u svoje sjedalo.

Sve Moje 🔚Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ