Part.38

577 66 6
                                    

Οι μερες περνανε πολυ ωραια απο τοτε που τα εφτιαξα με τον Jungkook. Σημερα ειναι η προτελευταια μας μερα στην Κρητη για αυτο θα μας ξανα βγαλουν σε κλαμπ. Η αληθεια ειναι οτι τα κοριτσια συνεχεια με ρωτανε αν εκανα κατι με τον Jungkook και εγω παντα δεν εχω τι να τους πω. Τα κοριτσια το εχουν κανει αλλα εμενα δεν μου βγαινει να το κανω. Δεν ξερω γιατι.. ισως δεν ειμαι ετοιμη ακομα.. η ισως δεν εχει ερθει η καταλληλη στιγμη.. Απο τις σκεψεις μου με εβγαλε η φωνη του Jungkook.
Jungkook: Τι κανεις μικρη? Ειπε ενω ερχοταν προς το μερος μου.
Εγω: απο οτι βλεπεις καθομαι του ειπα και αυτος εκατσε διπλα μου περνώντας το χερι του γυρω μου.
Αριστεα: Κολλησαμε ειπε και εκανε εναν κωλο πιο κει.
Εγω: ναι ποια μιλαει ειπα εγω και ο Jungkook γελασε.
Ευαγγελια: παντως μπραβο σας οχι μπραβο σας πετάχτηκε η Ευαγγελια και εμεις την κοιταξαμε.
Εγω: για πιο πραγμα? Την ρωτησα περιεργη
Ευαγγελια: που τα εχετε 4 μερες και δεν εχετε κανει ξερεις τι ειπε και μας εκλεισε το ματι.
Εγω: σιγα 4 μερες τα εχουμε! Ουτε καν εναν μηνα της ειπα και αυτη με κοιταξε.
Αριστεα: ναι αλλα γνωρίζεστε αρκετα. Επισης μενετε μαζι. ΕΠΙΣΗΣ τονισε ολοι ξεραμε οτι θα τα φτιαξετε καποια στιγμη. Φαινοταν.
Εγω: απο που?
Αριστεα: απο τον τροπο που μιλαγατε ο ενας στον αλλο, απο τον τροπο που κοιταζατε ο ενας τον αλλο.. θες κι αλλα?
Εγω: τι εννοεις? Ολη την ωρα τσακωνόμασταν
Αριστεα: ακριβως μου ειπε και εγω στριφογύρισα τα ματια μου εφοσον ηξερα οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη.

Μετα απο κανενα 2ωρο γυρισαμε στο ξενοδοχείο. Τα κοριτσια πηγαν στα δωματια των αγοριων τους οποτε εγω και ο Jungkook μειναμε στο δωματιο μου. Αυτος ξαπλωσε στο κρεβατι και εγω πηγα στο μπανιο. Αφου πηρα μια βαθια ανασα γιατι ακομα δεν τον ειχα συνηθίσει ετσι βγηκα εξω και ξαπλωσα διπλα του. Με πηρε αγκαλια και κατσαμε ετσι για λιγο. Καποια στιγμη και εκει που ημουν ετοιμη να με παρει ο υπνος ο Jungkook ειπε «δεν θελω να σε χασω μικρη». Η αληθεια ειναι οτι παγωσα. Δεν ηξερα τι να πω. Ακομα φοβαμαι να μην πεθανω απο τον δολοφονο πατερα του αγοριου μου. Σε ποιον να το πω και να με πιστεψει? Ουτε στα κοριτσια το εχω πει. Καλυτερα ειναι να μην το μαθουν. Τουλαχιστον οχι ακομα. Κοιταξα τον Jungkook και του χαμογελασα. Μου χαμογελασε πισω.

•••

«Jungkook» του ειπα και αυτος απαντησε με ενα μουγκρητό ενω ηταν μισοκοιμησμενος. «Γιατι με λες μικρη ενω ειμαστε στην ιδια ηλικια?» Τον ρωτησα και αυτος ανοιξε τα ματια του και με κοιταξε. «Γιατι δεν ειμαστε» μου ειπε και εγω τον κοιταξα περιεργα. «Τι εννοεις?» Τον ρωτησα και αυτος ξεφυσηξε. «Δεν ειμαι 17. Ειμαι 19» μου ειπε και εγω τον κοιταξα εκπληκτη. «Πραγματικα δεν ειχες καταλαβει τιποτα?» Με ρωτησε και ξανα εκλεισε τα ματια του. «Η αληθεια ειναι πως κατι ειχα καταλαβει αλλα δεν ημουν και πολυ σιγουρη» του ειπα και αυτος χαμογελασε. «Κοιμησου τωρα εχουμε κλαμπ το βραδυ» μου ειπε και με ξαπλωσε κατω. Με πηρε ξανα αγκαλια και καπως ετσι μας πηρε ο υπνος.

my euphoriaWhere stories live. Discover now