Run for your life

874 57 39
                                    

Všichni jsme už byli připravení. Stála jsem na chodbě v hale a čekala na kluky, až snesou ty batohy dolů. Netrvalo to dlouho a stáli jsme tam všichni.

Kookie: Kam vlastně půjdeme?

Jimin: Tam co vždycky, když se něco semele a nebo když chceme zmizet.

Kookie: Do jámy?

Jimin se usmál a já byla víc než zmatená.

Jimin: Ano, do jámy.

Podívala jsem se na něj.

Y/N: Co to je ta jáma?

Jimin se uchechtl a kluci se k němu přidali.

Jimin: To brzy zjistíš ma chere.

Vzal mě kolem pasu a vyšli jsme směrem ven, jakmile však otevřel dveře, tak se můj úsměv proměnil ve zděšení. Vše se seběhlo tak strašně rychle, kluci byli najednou draky a já držela Jimina s šípem v hrudi v náručí aby nespadl. Všude byl zmatek a křik, ale já viděla jen jeho, jak se na mě dívá. Jeho oči byly šedé, byly to oči jeho draka. Jeho drak chtěl bojovat, jeho drak právě křičel a já ho slyšela, v jeho očích jsem poprvé uviděla vše. Z tranzu mě probral až Jin, který si ke mě klekl a začal se mnou třást.

Jin: Y/N, Y/N, prober se, musíme rychle pryč, zaútočili na nás dřív, než jsme počítali, musíme pryč. Já vezmu jimina, ty jdi za ostatními, musíme se odtud dostat co nejdříve.

Párkrát jsem zamrkala a Jin mezitím z mé náruče vzal Jimina, který se nehýbal, jeho oči byly zavřené a celý bledl. Do tváře se mi nahrnula krev, naprosto mě ovládl vztek. Ani jsem se nemusela dívat kdo útočí, byla jsem si jistá. Vzala jsem z pochvy meč a vstala. Rozhlédla jsem se kolem sebe a viděla, jak se lovci snaží zničit draky. Kluci statečně bojovali, ale nebylo to dost, časem by je přemohli lovci. Musela jsem něco udělat a já moc dobře věděla co je potřeba.

Doběhla jsem za nimi a zplna hrdla zakřičela.

Y/N: DOST!!!!

Lovci se zastavili, i kluci najednou nebojovali.

Lovci: To je naše princezna, co tady dělá? Co se děje?

Yoongi: Y/N? Co to vyvádíš?

Podívala jsem se na Yoongiho a pusou mu naznačila ať jdou. Yoongi kroutil zběsile hlavou, ale moc dobře věděl, že já nepolevím. Nakonec přikývl a já začala odlákávat pozornost lovců.

Y/N: Mí drazí lovci, nemusíte bojovat, Lucas s vámí jen manipuluje. Boj je zbytečný, válka je zbytečná, tohle nemusíte dělat.

Zpoza nich se vynořil rozzuřený Lucas.

Lucas: Neposlouchejte ji. Oni ji očarovali, vždyť se na to podívejte, ona jim pomáhá utéct. Vaše princezna je lhářka a vražedkyně. Vy byste chtěli následovat někoho jako je ona? Chtěli byste následovat někoho, kdo vás nechá povraždit těma krvelačnýma bestiema? Kdo zabije vaše rodiny?

Y/N: Lucasi, to není pravda a ty to víš. To ty jsi ten, kdo se mě pokusil zabít, kdo se snaží získat trůn.

Lucas se začal šíleně šklebit.

Lucas: Problém ale je, že tebe náš lid neposlouchá. Paktuješ se s draky a to je přohřešek nejvyššího stupně. Sama znáš zákon.

Y/N: Ale zákon se může změnit, oni nejsou vrazi, ale to ty ano.

Lucas se začal smát ještě víc.

Lucas: Opravdu?

Šel ke mně až byl skoro u mě. Naklonil se a zašeptal.

Dragon boy 🐉 [Jimin FF/BTS/BloodyB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat