Než si pro mě přijde smrt

687 47 22
                                    

Následující dny se ke mně Lucas choval ukázkově. Dával mi dost prostoru a já tak mohla v klidu plánovat svůj útěk. Vše šlo jako po másle, ale najednou přišel zvrat. Jedno ráno vběhla Laura do mého pokoje.

Laura: Vaše výsosti, chce s vámi mluvit sir Lucas.

Y/N: Dobře, děkuji Lauro za zprávu.

Zvedla jsem se a vyšla za Lucasem. Hlavou se mi honily myšlenky na to, co asi po mně může chtít. Došla jsem k jeho pracovně a zaklepala.

Lucas: Vstupte.

Y/N: Volal jsi mě?

Lucas se na mě otočil.

Lucas: Ano, posaď se, musíme spolu něco probrat.

Posadila jsem se na křeslo naproti jeho stolu. On se opřel o ten stůl.

Y/N: Co se děje?

Lucas si prohrábl rukou vlasy.

Lucas: Musel jsem naši svatbu přesunout, vezmeme se za dva dny.

Byla jsem v šoku.

Y/N: Cože?

Lucas se na mě podíval podezřívavě.

Lucas: Vadí to snad něčemu?

Y/N: Ne, vůbec ne. Jen jsem byla v šoku. Proč se to vůbec přesouvá?

Lucas: Protože válka s draky vypukne dříve než jsme si mysleli.

Jen jsem přikývla.  Moc dobře jsem věděla, že za dva dny nejsem schopná dodělat svůj plán na útěk. Budu muset improvizovat. Jakmile jsem odešla, tak jsem začala přemýšlet nad plánem B. Je naprosto jisté, že jeho si nikdy nevezmu, ale jak to udělat? Pak mě to napadlo.

Y/N: No jasné.

Řekla jsem si pro sebe. Proč mě to nenapadlo dřív? Bylo to přeci očividné. Plán byl vymyšlen a mě nezbylo nic jiného než čekat.

Den svatby.....

Lucasova matka mi pomáhala do zbroje. Před obřadem samotným jsem musela symbolicky zabít draka, jako důkaz, že jsem hodna být královna lovců. Lucase by tento obřad čekal až před jeho korunovací po svatbě.

Lucasova matka: Hotovo.

Podívala jsem se na sebe do zrcadla. Zase tam stála ta velká bojovnice Y/N. V očích se mi značila otcova hrdost, ale moje rysy byly jemné po matce. Jen myšlenka na ně mě hnala kupředu. Pojďme to ukončit. Vyšla jsem na chodbu a šla směrem k aréně. Doufala jsem, že mi plán vyjde. Byla to moje jediná naděje. Došli jsme do arény a na sedačkách kolem seděli nejváženější lovci, teda aspoň ti, kteří zbyli. Začali zuřivě tleskat a hvízdat. Přišla jejich královna. Postavila jsem se doprostřed arény, když začal mluvit Lucas.

Lucas: Mí drazí lovci, sešli jsme se tu dnes abychom oslavili zrod nové královny a také abychom tyto oslavy vyvrcholili sňatkem mě a princezny Y/N. Princezna Y/N však musí zdolat zkoušku a zabít draka, jehož krví započne její éra vlády. Krví vše začalo a krví vše končí. VYPUSŤTE DRAKA.

 VYPUSŤTE DRAKA

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragon boy 🐉 [Jimin FF/BTS/BloodyB]Where stories live. Discover now