Srdci neporučíš

854 56 24
                                    

Po tom trapném načapání se Tae do mě neustále strefoval, ale taky toho nechal po určité době. Už je tomu skoro 6 měsíců, co tady s nimi žiju. Neustále trénujeme a kluci mě učí novým věcem. Kookieho hrdost nakonec byla pokořena a i on se se mnou začal bavit. Jimin na druhou stranu se odcizil. Nechápala jsem proč. Bohužel pro mě, ten chlad, který mezi námi nastal, udeřil do mého srdce jako buldozer. Čím déle jsem byla s nimi, tim víc mě to k Jiminovi táhlo. Byl jako magnet, neodolatelný a nedosažitelný. Prohodil se mnou sotva pár slov. Nevím proč, ani co jsem mu udělala, ale bolelo to.

Probudila jsem se ráno zase zpocená a s bušícím srdcem. Ty noční můry se zhoršovaly. Nedokázala jsem spát pořádně. Vstala jsem a odešla na balkón, kde mě hned ovanul chladný vzduch letní noci. Lesy kolem nádherně voněli a já se tak mohla uklidnit.
??: Taky jsi nemohla spát?
Ozval se za mnou hlas, ani jsem se nemusela otáčet, abych věděla, o koho jde.
Y/N: Ne, nemohla Jimine.
On došel až ke mně.
??: Máš stále ty noční můry?
Podívala jsem se na něj, když se opřel vedle mě. Neodpověděla jsem mu, jen jsem si povzdechla a sklonila zrak. Nastalo ticho. Jimin se na mě otočil.
Jimin: Beru to jako ano.
Podívala jsem se znovu na něj. Jedna otázka mi nedala spát.
Y/N: Proč se mi vyhýbáš?
Jimin se zarazil a přišel ke mně blíž.
Jimin: Proč si myslíš, že se ti vyhýbám?
Uchechtla jsem se smutně a znovu se mi zahleděla do těch jeho čokoládových očí.
Y/N: Nejsem blbá Jimine, poznám, když se mi někdo vyhýbá, jen u tebe nevím proč. Mrzí mě to. Nechci, aby to takhle pokračovalo dál. Já...
Zarazila jsem se, když mě najednou políbil. Svět kolem mě se začal točit a já zavřela oči. Začala jsem ho líbat nazpět. Cítila jsem, jak ožívám. Každý nerv v mém těle ho vnímal. Objala jsem ho kolem krku a on mě kolem pasu. Nakonec se oddělil. Oba dva jsme lapali po dechu. Celá jsem zrudla a nechápala, co se to stalo.
Jimin: Ticho, konečně.
On uměl zabít každou situaci, opravdu.
Y/N: Proč jsi to udělal?
Jimin se na mě podíval.
Jimin: Protože ti pusa jela až moc rychle a protože se ti nedokážu dál vyhýbat. Jsi můj magnet. Snažil jsem se nic necítit, ale víš jak je to s tebou těžký?
Podíval se na mě vážně.
Y/N: To říká ten pravý. Pro mě to asi bylo jednoduchý, každý den tě vidět, cítit víc a nesmět nic. Podíval ses někdy do zrcadla? Jsi doslova stvořen proto někoho mučit.
Obořila jsem se, ale až pak jsem si uvědomila, co jsem řekla. Jimin se začal smát.
Jimin: Takže se ti líbím?
Řekl trochu arogantně. Celá jsem zrudla a jemně ho praštila do hrudi.
Y/N: Hej, to jsem neřekla.
Jimin se rozesmál ještě víc.
Jimin: Ale řekla. Dokonce velice zřetelně.
Sklonila jsem zrak celá zahanbená. Jimin mě vzal jemně za bradu a vytáhl mi hlavu zpět, aby mi viděl do očí.
Jimin: Já tebe taky.
Povytáhla jsem jedno obočí a vytřeštila oči.
Y/N: Cože?
Jimin se usmál.
Jimin: Taky tě mám rád, pabo.
Hned jak to dořekl, tak mě znovu políbil. Nechala jsem se celým tím polibkem unášet. Než bych řekla švec, tak mě Jimin zvedl a odnesl zpět do jeho pokoje. Položil mě na postel. Nepřestával mě líbat. Bylo to krásné. Nechtěla jsem, aby přestával. Chtěla jsem tak zůstat navždy. Chtěla jsem být s ním. Mé srdce si zvolilo. Začala jsem se pomalu svlékat, ale on mě zarazil. Přestala jsem ho líbat a tázavě se na něj podívala. On se usmál.
Jimin: Dnes né.
Ufňukla jsem si.
Y/N: Proč?
Jimin se položil vedle mě.
Jimin: Protože ještě není ten správný čas, čeká nás bitva, kterou musíme vyhrát a pak tě udělám mou ve všech ohledech.
Zrudla jsem jako rajče. On se usmál a políbil mě na nos. Zachychotala jsem se.
Y/N: Tak dobře, budeš tady aspoň spát? Prosím.
Udělala jsem na něho psí oči. Jimin mě chytl kolem pasu a přitáhl si mě blíž do svého náručí. Přehodil přes nás přikrývku.
Jimin: Jen když mi slíbíš, že budeš spát.
Usmála jsem se na něj a zvrtala se do jeho hrudi.
Y/N: Slibuju.
Během pár okamžiků jsem usnula.

Jimin POV

Pozoroval jsem ji, jak spí. Jimin: Ach Y/N, kéž bych ti mohl říct vše. Byla by jsi se mnou i tak? I kdybys věděla, kdo doopravdy jsem? Snažil jsem se tě držet od sebe dál, ale marně. Zamiloval jsem se do tebe a teď už není cesty zpět. Jsem celý tvůj a jestli mě budeš chtít zabít, tak tě nechám. Odteď jsi mi vším. Budu tě chránit vlastním životem, to ti slibuju.
Políbil jsem ji na čelo a přivinul si ji k tělu ještě blíž. Žádné proroctví mi tě nevezme.....

BloodyB: Annyeong Saramci💜💜💜 Doufám, že se vám bude nový díl DragonBoye líbit 😉 Děkuji taky za vaši trpělivost, když jde o moje psaní

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


BloodyB: Annyeong Saramci💜💜💜 Doufám, že se vám bude nový díl DragonBoye líbit 😉 Děkuji taky za vaši trpělivost, když jde o moje psaní. Snažím se přidávat co to jde. Doufám, že se budete těšit na další. Protože tohle je jen začátek toho, co přijde 😉
I purple you 💜

Ps: Mrkněte i na jiné FF, co píšu. Třeba se vám taky zalíbí.

Dragon boy 🐉 [Jimin FF/BTS/BloodyB]Where stories live. Discover now