Zakázané ovoce

937 55 4
                                    

Doběhla jsem do pokoje a lehla si na postel. Byla to zábava, ale zároveň mi to připomnělo, jak moc mi chybí nekompromisní tréninky doma. Boj, který končil znehybněním protivníka nebo uvedením do bezvědomí. Kolikrát jsem končila se zlomenou čelistí, žebry, v bezvědomí. Trénink neměl za úkol nás zabít, ale připravit nás na vše. Povzdychla jsem si a otočila se na záda. Zahleděla jsem se na strop a tak se zahloubala do svých myšlenek, že jsem si ani nevšimla, že se otevřely dveře. Z vlastního světa mě vytáhl až jeho hlas.
Jimin: No dala si mu chodákovi pěkně na frak.
Usmála jsem se.
Y/N: Ty víš, že to potřeboval. Navíc mu jedna taková lekce neuškodí.
Otočila jsem se na něj. Stál tam opřený o dveřní rám a koukal s šibalským úsměvem na mě.
Jimin: A co takhle 2.kolo?
Uchechtla jsem se.
Y/N: A s kým jako? Pochybuju, že by Kookie se mnou v následujícím týdnu sotva promluvil, natožpak bojoval.
Pleskla jsem s sebou zpět na záda. Jimin začal pochodovat ke mně.
Jimin: A co takhle se mnou?
Vystřelila jsem na něj oči.
Y/N: Cože?
Jimin se zasmál. Už byl opravdu dost blízko, nahnul se nademě  a položil ruce vedle mého pasu.
Jimin: Co takhle kdybychom si dali zápas jenom my dva? Nezní to fér?
Usmála jsem se.
Y/N: A proč bych to jako dělala? Nechci ti ublížit.
Laškovně jsem mu přejela prstem po tváři. Jimina to ale z míry nevyvedlo, jeho pohled lehce potemněl a jeho tělo se naklonilo blíž ke mně. Naklonil hlavu a řekl.
Jimin: Jak si můžeš být tak jistá tím, že bys ty mně ublížila?
Byla jsem v šoku.
Y/N: Cože?
Snažila jsem se nic nedat najevo, ale můj hlas už nezněl tak sebejistě jako předtím. Jimin to postřehl a jeho oči zajiskřily.
Jimin: Neměla bys podceňovat protivníka jen dle svého mínění, to je 1.lekce tréninku. Když si ale tedy myslíš, že mi budeš schopná ublížit, tak proč mi to neukážeš?

Přitom přitáhl svoji hlavu blíž, jeho oči se začaly vpalovat do těch mých a já byla jako paralizovaná

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přitom přitáhl svoji hlavu blíž, jeho oči se začaly vpalovat do těch mých a já byla jako paralizovaná. Takového Jimina jsem ještě nikdy neviděla. Vyzařovala z něj neuvěřitelná autorita a něco, co nešlo definovat, ale ježily se mi z toho chlupy. Měl mě omotanou kolem prstu. Nekontrolovatelně moje oči sklouzly k jeho rtům. Ihned se mu na nich utvořil úšklebek. Hlavou se přiblížil k mému uchu a přitom se rty jemně dotkl mé tváře.
Jimin: Tak tedy ujednáno, budu tě čekat dole.
S tím se ihned odtáhl a odešel ze dveří se záchvatem smíchu. Nemohla jsem se vzpamatovat, můj dech nefungoval a já od těch zpropadených dveří nezvedla hlavu tak dobrých 5min. Až potom jsem se vzpamatovala a uvědomila si, co se stalo. Jimin mě zmanipuloval. On mě nejen zmanipuloval, ale ještě k tomu si se mnou hrál. Začal mě zavalovat vztek. Tak to teda ne, to mu nedaruju. Zvedla jsem se z postele a vyběhla ven z pokoje. Doslova jsem se řítila po schodech a zastavila se až před tréninkovou místností. Z hluboka jsem se nadechla.
Y/N: Tohle zvládneš, on jen provokuje, neztrácej kontrolu.
Zopakovala jsem si. Pak jsem vstoupila. Jimin stál u žíněnky a už v momentě, kdy jsem vešla, tak se jeho obličej změnil. Jeho rty se pokřivily do úšklebku a jeho oči potemněly. Byl jako divoká zvěř čekající na svou kořist. Intenzitu jeho pohledu jsem mu oplácela svým. Nedám mu to zadarmo a ani ho nenechám vyhrát. Odhodlaná jsem dokráčela až k němu.
Y/N: Neměl by ses protahovat? Aby tě pak nebolelo celé tělo, až ti dám na frak.
Jimin se uchechtl a sundal si košili. Zůstala jsem na něj hledět jako opařená. Ani jsem si nevšimla, že na něj zírám. Měl na sobě jen tričko, přes které šly vidět jeho vyrýsované svaly. On se ke mě přiblížil.
Jimin: Jakže byl ten komentář se slintáním?
Cítila jsem jak mi horko vlezlo do tváří. Podívala jsem se mu do očí a koutky se mi povytáhly do úsměvu.
Y/N: Nad tímhle? Viděla jsem lepší.
Otočila jsem se a přikráčela na žíněnku. Nezněla jsem tak sebejistě, jak jsem chtěla.
Jimin: To se ještě uvidí.
Taky vstoupil na žíněnku. Otočila jsem se na něj a snažila se soustředit. Jimin zaútočil první. Automaticky jsem jeho údery odrážela, ale už to nebylo tak lehké. Analyzovala jsem každý jeho pohyb, ale on je prováděl s takovou elegancí a ladností, že jsem i po 5min nemohla najít slepý bod. Jakoby ho ani neměl. Boj pokračoval a naše těla už se dost potila. Jimin však neztrácel ten pošklebek z úst. Najednou jsem to spatřila. Bod na který jsem čekala. Do žil se mi nahrnula nová energie a já udeřila. Stalo se však nemožné. On mě nejenže chytil, ale během pár okamžiků jsem ležela na zádech kompletně přikotvená k zemi jeho tělem. Nemohla jsem to vstřebat, jak? Vždyť to nebylo možné, vždyť neměl šanci to vykrýt a obrátit v úder, pokud. Myšlenky se mi zadrhly v momentě kdy jsem vzhlédla vzhůru. Ležel na mně Jimin, spocený, zadýchaný, s vítězným pohledem. Podívala jsem se mu do očí a nedokázala se odtrhnout. Ty tmavě hnědé oči mě doslova hypnotizovaly. Oba dva jsme přerývavě dýchaly. Vlasy mu spadaly do tváře. Nikdy jsem si nevšimla, jak je krásný.

 Nikdy jsem si nevšimla, jak je krásný

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ztratila jsem pojem o čase. Jimin se začal přibližovat a můj dech zrychloval stejně jako můj tep. Cítila jsem jeho horký dech na svých ústech. Celá jsem se napjala a po celé těle mi naběhla husina. Pomalu jsem zavřela oči a čekala. Nic však nepřicházelo, najednou jsou ucítila, jak jeho rty kloužou po mojí čelisti směrem k uchu. Cítila jsem jeho úšklebek proti své kůži.
Jimin: Za prohru se odměny nedávájí, ty jsou jen pro vítěze.
Políbil mě za ucho a líbal mě na krku, až našel mé slabé místo a z mé hrudi se vydral sten. Celá jsem zrudla a on se zachychotal. Najednou se otevřely dveře.
Taehyung: Lidi nejde.....
Zarazil se. Oba jsme na něj otočili hlavy. Celá jsem zrudla a Tae se škodolibě usmál.
Taehyung: Jimine říkal jsem ti, že postelové lekce se nepočítají.
Jimin se najednou zvedl a rozběhl se po Taeovi.
Jimin: Já tě zabiju ty....
Zůstala jsem tam sedět v prázdné tělocvičně s marnou snahou vše vstřebat. Musela jsem si přiznat, chtěla jsem víc, chtěla jsem jeho. Stal se mým zakázaným ovocem, protože i přes všechny mé snahy být racionální, jsem selhala, fatálně.....

 Stal se mým zakázaným ovocem, protože i přes všechny mé snahy být racionální, jsem selhala, fatálně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BloodyB: Christian ChimChim je na scéně... 😁😂 Jak jsem slíbila, tak už jsem začala sama editovat a tak se můžete těšit na úpravy přímo k mým FF 😉💚 Doufám, že vám tak budu lépe schopná předat svou vizi ....Užívejte Saramci 💚

Dragon boy 🐉 [Jimin FF/BTS/BloodyB]Where stories live. Discover now