Na čí straně stojíš?

795 65 44
                                    

Y/N POV

Vše bylo jako za starých časů, lovci mě přivítali opět mezi sebe, ale něco ve mě mi nedovolilo se cítit jako doma. Tohle byl můj domov a moje rodina, jen prostě, vše se změnilo. Jak se dny táhl, tak jsem neustále myslela na Jimina. Nemohla jsem na něj zapomenout a čím víc jsem se snažila, tím víc se mi vracel do hlavy. Byl to začarovaný kruh. S postupem času jsem si opět začala rozumět s Lucasem. Připravoval plán pomsty, ale moje chuť se mstít vychladla. Nikdy jsem nechtěla válku, i když jsem k ní byla stvořena. Byla jsem stvořena vést vojska, bojovat do spoledního dechu, ale proč to vše? Nedokázala jsem si odpovědět na tolik otázek. Proč na nás tehdy zaútočili a přitom jsem pak s draky žila, oni věděli kdo jsem a přesto mě nezabili. Nedokázala jsem se těm myšlenkám ubránit. Něco bylo špatně.

 Něco bylo špatně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O rok později

Lucas: Y/N, myslím, že už je čas.

Y/N: Na co je čas?

Nechápala jsem. Lucas se usmál a vzal mě za ruku.

Lucas: Na to, aby ses stala právoplatnou královnou.

Zůstala jsem v šoku.

Y/N: Cože?

On se jen usmíval.

Lucas: Co jsi čekala? Však jsi věděla, že to jednou přijde, ale znáš zákon. Nejen že máš dnes narozeniny a jsi povinná se ujmout vládnutí, ale tak si musíš někoho vzít, protože na trůn sama usednout nesmíš.

Y/N: Zákon znám až moc dobře, ale nikoho si nechci vzít, jsem ještě mladá a nemám chuť na vdavky, navíc se to ani ve válečném období nehodí a to víš sám.

Lucas pustil moji ruku a jeho výraz jako by na chvilku potemněl, ale pak se hned vrátil zpět do normálu. Snažil se povytáhnout koutky do úsměvu, ale já už moc dobře věděla, že je falešný.

Lucas: Y/N, známe se už dlouho a nemyslím si, že na svatbu je špatný čas, pomysli jen na to, jak by to utužilo tvůj lid, kdyby měli zase královnu a krále. Mohli bychom hned vyrazit do boje s tebou a mnou v čele.

Podívala jsem se na něj nevěřícně.

Y/N: Cože?

Lucas: Nepředstírej, že jsi to nevěděla. Svazek nás dvou už od narození plánovali naši rodiče. Jsme pro sebe určení Y/N. Dva nejsilnější bojovníci bok po boku jdou hrdě do boje proti drakům.

Y/N: Lucasi, ty ses snad zbláznil! Víš moc dobře, že tě mám ráda jako bratra, nedokázala bych si tě vzít, promiň. Ty si určitě najdeš někoho jiného a mě lid vezme i bez manžela.

Ten temný stín na jeho tváři byl zpět a v plné síle.

Ten temný stín na jeho tváři byl zpět a v plné síle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragon boy 🐉 [Jimin FF/BTS/BloodyB]Where stories live. Discover now