8

380 30 13
                                    

Ráno mě probudil Jack: „Vstávej, musíme jít na snídani."
„Ještě chvilku."
„Ne, okamžitě vstaň, jinak dám na Instagram tvoje hodně hodně trapný fotky!"
„Dobře, dobře, vstávám."
„Hurá!"
Rychle jsem se převlékl, aby Jack nemusel tak dlouho čekat. Potom jsme vyrazily na snídani, kde byl celý štáb. režisér za námi přišel: „Kluci, tak kdy tu vaši líbací scénu natočíme? dnes, nebo zítra? ale počítejte, že těch líbacích scén bude více. budete spolu chodit tak s tím počítejte."
„Jo, dobře."
„Jasně, počítáme s tím."
Režisér pak odešel. Rychle jsem posnídal, protože Jack se mnou potřeboval akutně mluvit.
„Pojď do našeho karavanu!"
„Dobře."

„No, tak co jsi mi chtěl říct?"
„Já mám strach, s žádným klukem jsem se nikdy nelíbal!"
„To vůbec nevadí."
"Ale já se bojím, že to nějak zkazím."
„Neboj. já se líbal s klukem jen Jednou a to ve Stehlíkovi, bylo to docela trapný, ale s tebou to bude jiný, protože jsme nejlepší kamarádi... neboj bude to v pořádku slibuji." Usmál se a obejmul mě. potom nás už volali do kostimérny. Měl jsem na sobě volné kalhoty černé, barevné tričko a tenisky.

Jackův pohled:
furt jsem byl nervózní. nevím proč, ale myslím si, že je Finn gay. nikdy neměl holku a baví se jen s klukama i jeho povaha. všechno tomu nasvědčuje, ale chci, ať mi to řekne sám. osobně by mi to nevadilo, možná bych byl i rád, žádná holka nebude mít mého Finna. počkat... jak můj Finn? no to je jedno.
Potom jsem šel natáčet. musím říct, že dnes mi hrát vůbec nešlo, furt mi vypadával scénář. Až potom za mnou šel režisér, ať si dám pauzu. chtěl jsem jít do karavanu, ale zastavila mě Storm: „Jacku co se stalo?"
„Netuším."
„Ať je to cokoliv, za chvilku to přejde."
„Storm, já se bojím... co když to pokazím? Bojím se té pusy s Finnem."
Chvilku stála a nic neříkala, až potom: „No, nebuď nervózní. já se musím políbit s Levim. to jsme jako malý hrály spolu v jednom filmu, ani nejsme moc kamarádi. to ty s Finnem jo. ou, teď mi to došlo!"
„Co?"
„Ty se bojíš, že se s Finnem přestaneš bavit?"
„Jo, asi jo."
„Neboj se." Snažila se mě uklidnit. Uklidňovala mě dlouho, až se jí to povedlo a šli jsme zase natáčet.

Když jsme dotočily po celém dni jednu scénu, kde jsem já, Storm a Levi, tak nám všem režisér oznámil, že za hodinu pojedeme do Miami na jídlo, protože miami bylo autem asi hodinu a půl a teď bylo nějak kolem sedmé.
Takže jsme se všichni šli nějak lépe obléci, protože jsme věděli, že pojedeme do nějaké restaurace.

Finnův pohled:
vzal jsem si na sebe černé kalhoty. vypadaly docela elegantně a bílé tričko. Jack měl kostkované kalhoty a nějaké tričko s dlouhým rukávem. opět jsme nasedli do aut. všichni herci v jednom autě. seděl jsem vedle Jacka, úplně v zadu, Storm s Jessicou a Levim, před náma a Jovan seděl vedle řidiče. Všichni jsme si povídali, byla to sranda.

po hodině a půl jsme dorazili před restauraci, kde jsme vystoupili a šli do restaurace. tam jsme si zase všichni povídali. byl to skvělý večer. jídlo bylo taky skvělé. když bylo nějak půl desáté, tak jsme odjížděli. zase jsme seděli jak předtím. chvilku jsme si povídali, ale nějak všichni začali usínat, až na mě a Jacka, takže ještě jsme se bavili, ale on pak taky usnul. byl o mě opřený. spal hrozně moc roztomile. musel jsem se usmát. vypadal tak sladce... potom jsme dojeli, takže jsem musel všechny vzbudit, což mi teda vůbec nevadilo. všechny jsem vzbudil až na Jacka, toho jsem se rozhodl odnést do karavanu, kde jsem ho odložil na poste. Pak jsem šel udělat hygienu, převléct se, když jsem všude pozhasínal, lehnul jsem si.

„Díky, že jsi mě jsem dotáhnul."
„Není Zač."
Potom mě obejmul „Nevadí?"
„Ne, vůbec." taky jsem ho obejmul a takhle jsme usnuli.













Takže založila jsem si účet na ig jack_d_grazer_edits  kam dávám edit co jsem udělala budu ráda když se podívat
Jinak doufám že se všichni máte dobře
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Zatím ahoj

Když se celebrity zamilují  FACK IS REALWhere stories live. Discover now