3

467 37 10
                                    

„Finne, koho tam vůbec hraješ?"
„Já vůbec nevím. ještě jsem se nekoukal, ale jdu se podívat, jak se vůbec jmenuje ten seriál?"
Chance, no už se nedivím, že nevíš koho hraješ, když ani nevíš, jak se jmenuje seriál." začal se smát a já pak taky. po chvilce jsem se podíval koho hraju. „Hele hraju nějákýho Maxe co ty?"
„Já zase Henryho."
jen jsem se usmál. „hele asi si půjdu přečíst scénář."

Jackův pohled:
četli jsme si každý svůj scénář. Henry je takový tichý 17 letý kluk, který je gay a má psychické problémy. no, bude to zajímavé hrát. „tak co Finne?"
  „No jako asi dobrý. co ty?"
„no docela v pohodě nepůjdeme za ostatními?"
šli jsme za klukama zaklepal jsem a Levi otevřel.
„Ahoj nepůjdeme někam?"
„Jo, můžeme, vezmeme i holky?"
„Jo, můžeme."
Finn teda šel zaklepat na holky. souhlasily, šli jsme teda. samozřejmě, že jsme potkali i nějaký ty fanoušky a udělali si s námi fotku.
Když jsme si prohlédli město, nebo spíše jeho část, tak jsme si zašli na jídlo. potom jsme šli zpět do hotelu, když jsme dorazil na pokoj, chvilku jsem Přemýšlel. Jessica je taková mamka, Levi je kamarád, pak Jovan, toho jsem znal už z Shazamu, jsme kamarádi a s Finnem jsme nejlepší kamarádi, no a pak Storm, ta byla v pohodě. potom jsem si jen pustil do sluchátek písničku a šel jsem spát.


Finnův pohled:
Jack už dávno spal, já Přemýšlel o minulosti, jak furt říká, že fack není pravda, ale reddie jo. upřímně mi fack nevadí, líbí se mi ty edity a důvěra těch lidí. vadí mi jak to Jack furt hejtí na všech akcích. jo, asi to je někdy otravný, ale i tak vadí mi to. I když je to jeho volba.













Omlouvám se za chyby doufám že se líbí kniha budu ráda když mi na ni napíšete názor
🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼
Zatím ahoj

Když se celebrity zamilují  FACK IS REALМесто, где живут истории. Откройте их для себя