6

391 29 22
                                    

Pohled Finna:
dnes jsem měl budík na čtvrtou, odjíždíme v pět ráno. budeme prý natáčet hodně dlouho. Vstal jsem a šel se nasnídat. samozřejmě jsem se ještě převlékl. tentokrát jsem ale nešel na snídani s Jackem, nechtěl jsem ho budit. spal totiž hrozně roztomile. počkat co? spal úplně normálně... no k snídani jsem si dal kávu a rychle jsem utíkal na pokoj probudit Jacka.

„Jacku vstávej! rychle! za dvacet minut odjíždíme."
„Cože?!"
„Dělej!"
Oba jsme si rychle udělali ranní hygienu, Jack se jen tak tak stihl obléci a už jsme seděli v autě a jeli na natáčení. tentokrat seděli vedle sebe.
„Co vlastně dnes natáčíme za scénu?"
„Hmm... myslím si, že dnes budeme natáčet, jak jsme nějakým privátu."
„Uuu! to bude zábava."
Do debaty se vložila i Jessica: „No když myslíte kluci. upřímně myslím si, že budeme hodně improvizovat."
„To bude ještě lepší."
„Ještě asi hodinu jsme si povídali a dorazili jsme na místo."

Opět kostýmy. měl jsem na sobě oranžový svetr a černé kalhoty. potom maskérna, kde mi udělali jen vlasy tak, že mi je jen trochu učesali. byl jsem hotov, takže teď vám popíšu scénu, co dnes máme hrát.

Já, Storm a Jovan přijdeme na privát, kde bude Jack a Levi. začneme si povídat. samozřejmě bude tam nějaký ten alkohol. já se pak úrazím a odejdu pryč z toho bytu. venku potkám Jessicu, se kterou se dám do řeči a ta mi prodá trávu.

mělo by to vypadat nějak takhle, ale myslím si, že to dneska nestihneme, ale snad jo. musím si ještě zabalit protože zítra se stehujeme do toho karavanu.

Jackův pohled:
když jsme natáčeli a byli jsme tak v půlce vážný scény, začel jsem se hrozně moc smát. režisér byl úplně ze mě na prášky. upřímně bojím se té scény, kde se budeme líbat s Finnem. podle mých výpočtu, se budeme muset líbat hodněkrát. Měli bychom to natáčet asi za týden, ale matika mi nejde, takže jsem sám zvědavý, kdy se to bude natáčet.

Ještě chvilku jsme hrály potom byla pauza na oběd.
„Konečně." Ozvalo se za mnou, podíval jsem, kdo to řekl, byla to Storm.
„Tebe to nebavilo?"
„Ale jo, ale mám hrozný hlad."
To jsme na tom stejně. Já jsem totiž nešel na snídani.
„Proč?"
„Zaspal jsem."
„Aha."
Došli jsme do velkého stanu, kde byli židle a stoly. jídlo jsme si dávali na talíř, takže to byly takové švédské stoly. nandal jsem si těstoviny s rajčatovou omáčkou a sýrem. seděli jsme všichni herci spolu, ale nikdo nechtěl moc mluvit. potom k nám přišel režisér: „No, takže právě mě napadla geniální scéna. už jsem to probíral se scenáristama a ty taky souhlasili. no abych vám to řekl. Levi budeš závislí na drogách. Finne ty budeš z toho hodně vyděšený. budeš se o svého bratra bát, proto se svěříš Jackovi, protože je Leviho kamarád nejlepší. Jack ti pak řekne, že je gay.
Chápete všichni?"
„Ano."
Když jsme všichni dojedli, tak jsme začali natáčet tu scénu, jak nám režisér řekl. upřímně byl jsem trochu nervózní z té scény. když jsme měli konečně hotovo, tak nám režisér řekl, že jsme byli oba skvělí a že zítra máme všichni volno, tak ať si nezapomeneme zabalit věci, jak zítra jdeme do karavanu.
zbytek natáčení hrála Jessica a Finn, takže jsem měl zase volno.

Finnův pohled:
po dlouhém natáčení jsem byl rád, že jsem seděl v autě a jel směrem do hotelu, kde mě čeká balení věcí. hrozně moc se těším na zítřejší volno, takže když jsme dojeli, hned jsem šel na pokoj. ostatní šli někam na jídlo. rychle jsem si zabalil a šel spát.













Omlouvám se za chyby
Jakou postavu máte zatím nejraději ?
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Vaše Vanda

Když se celebrity zamilují  FACK IS REALWhere stories live. Discover now