19

269 21 15
                                    

Finnův pohled:
Ráno mě probudil budík, takže jsem ho zastavil a šel se obléct a udělat ranní hygienu a přitom jsem přemýšlel,  jak vzbudit hezky Jacka.

,,Sluníčko, vstávej."
,,Srdíčko."
,,Lásko."
,,Proboha Finne co tak hulákáš?!"
,,No vstávačka."
,,Tak za prvé neříkej mi žádná lásko, miláčku, nic takového, je to odporné a za druhé dnes natáčíš jen ty, takže mě laskavě nech spát, díky, příteli, za pochopení."
,,Dobře, promiň Jacku, já myslel, že dnes natáčíš a že se ti takové sladké nazývání líbí"
,,Ach Jo Finne no ta to probuzení ti odpouštím, ale co se týče těch sladkých řečiček, to nemám rád stejně, jako plyšové velké medvědy, nebo sto růží, to je prostě k ničemu, takže prosím nic takového."
,,Dobře, Jackie."
,,Jsem rád, že jsme si to vyjasnili a teď sem pojď."
Finn šel k Jackovi do postele Finn se ohnul a Jack mu dal pusu na čelo.
,,Tak Finne, užij si natéčení, já jdu spát."
,,Dobře, Jacku, dobrou a díky."
,,Není zač."

Jack usnul a já vyrazil k autům, jelikož dnes se na place objeví komparzisti, který budou hrát naše rodiče, tak jsem docela na ně zvědavý. nasedl jsem do auta ještě s Levim a Storm a jeli jsme. v autě jsem si vzal sluchátka a poslouchal písničky. po půl hodině auto zastavilo a já mohl i s ostatními vylézt. opět jsem si šel pro kostým, do kterého jsem se převlékl, pak mi maskérky daly trochu korekturu pod oči a šel se seznámit s komparisty, se kterými jsem si podal ruku a řekl pár slov a pak jsme šli natáčet.

Scéna:
Já a Levi a naši jakoby rodiče budeme natáčet, jak jíme snídani. já se tam budu hádat s Levim a rodiče nám pak vyhubují.

Jackův pohled:
Probudil jsem okolo dvanácté odpoledne, upřímně jsem rád, že dnes netočím, aspoň jsem se mohl prospat, což jsem potřeboval. po chvíli jsem se rozhodl, že zavolám Emmě, ale ne Emmě z toho města, ale Emmě Perry, vytočil jsem ji a hned to zvedla.

,,Čau trpaslíků."
,,Čuš obře."
,,si vyšší, ale nevadí, jak se vůbec máš?"
,,Jo, dobře. jak ty?"
,,Jo fajn, ale chybíš mi."
,,Jo, ty mě taky."
,,No tak ještě aby ne."
,,Pravda. víš co?"
,,Ne, fakt nevím co, Jacku."
Zasmáli jsme se
,,No, já si někoho našel."
,,Uuu kdo je ten šťastný?"
Emma ví dlouho, že mi je jedno jestli jste holka, nebo kluk, ale nevím přijde mi pošetilý tomu říkat orientace, protože ať si každý má rád koho chce.
,,Finn."
,,Počkej jako tvůj několikaletý kamarád Finn Wolfhard?"
,,No ano."
,,Ty Jo, Jacku blahopřeji."
,,Jojo díky."
,,Kdo je ve vašem vztahu Buford a kdo Baljeet?"
(Kdyby někdo nevěděl jsou to dvě postavy z Phinease a Ferba, protože mi přijde hloupý když je to kluk a kluk kdo je v jejich vztahů holka)
,,No."
,,Nech mě hádat, že ty jsi Buford."
,,Jo."
,,Ty Jo jsem šikovná."
,,No to teda."
,,Já už budu muset jít, promiň, ale zase někdy se ozvi."
,,Jo jasně, tak zatím ahoj."
,,Čau."
Potom co jsme s Emmou dovolali, jsem se šel převléct a udělat ranní hygienu, no spíše polední, ale co už, ještě jsem napsal Finnovi, ať vezme to oblečení, které jsem tam včera nechal a popřál mu hezké natáčení, potom jsem se vydal na jídlo, kde jsem potkal Jovana.

,,Nazdar kámo, co ty tady?"
,,Čus, no jak já co tady?"
,,No myslel jsem, že natačíš."
,,Nene, až za tři dny."
,,Tak to je fajn, hele nechceš pak udělat živé vysílání?"
,,Jo, můžeme."
S Jovanem jsme si nandali jídlo, které jsme pak snědli a rozhodli jsme se, že budeme dělat živé vysílání u mě.
Když jsme začali, hodně lidi psalo ať je pozdravím a tak, což nikdy nedělám a začli jsme si s Jovanem povídat, lidi občas napsal nějakou otázkou na kterou jsme odpověděli.

Finnův pohled:
Natáčení utíkalo hodně rychle, takže kolem šesté večer jsme měli hotovo a já se mohl vydat za Jackem, nebo spíše jet, ještě jsem vzal věci, co jsme zapomněli a mohl jsem jet. ještě Jela Storm a Levi tam musel ještě něco natáčet.

,,Finne?"
,,Ano?"
,,Víš, že za 14 dnů opustíme karavany a budeme bydlet v Miami v Hotelu?"
,,Ne, jak to víš?"
,,Ptala jsem se režiséra."
,,Tak to Jo a jak dlouho budeme v Miami?"
,,Asi tak 14 dnů tam budeme natáčet školní výlet."
,,Ty Jo, tak to se těším."
,,Nedivím se."
Ještě nějakou dobu jsme si povídali, než jsme dojeli. se Storm jsme se domluvili, že se půjdeme spolu najíst, tak jsme tak udělali, když jsme měli vše snědené, rozloučili jsme se a každý se vydal do svého karavanu a já se nehorázné těšil na Jacka a zároveň na to až půjdu spát.

Jackův pohled:
skoro celej den jsem ležel v posteli a byl na sociálních sítích a těšil se na Finna a když se konečně Finn objevil, hned jsem běžel ho obejmout a on mě obejmul samozřejmě taky a dal mi malou pusu, což jsem mu samozřejmě oplatil, když jsme se odtáhli všiml jsem si jak je unavenej.

,,Finne, nechceš jít spát?"
,,Hrozně moc, prosím."
Nedivil jsem se mu, on celej den natáčel, což je někdy dost náročné, zvlášť když tam nejsem já (ego up). no Finn se šel převléct a já mezitím osprchovat, když jsem přišel, Finn spal jako zabitý, samozřejmě jsem si s ním chtěl povídat, ale on vypadal tak roztomile, že jsem ho nechal spát a já si šel číst scénář, ale ten mě po dvou hodinách taky omrzel, takže jsem šel spát taky.







Kdyby někdo nevěděl

Jinak doufám, že se kapitola líbila a zajímalo by mě, jestli vy máte rádi velké plyšové medvědy, po případně kdo na ně má stejný názor jako Jack (Já)Jinak děkuju za všechnu odezvu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jinak doufám, že se kapitola líbila a zajímalo by mě, jestli vy máte rádi velké plyšové medvědy, po případně kdo na ně má stejný názor jako Jack (Já)
Jinak děkuju za všechnu odezvu.
❤️❤️❤️
Zatím ahoj

Když se celebrity zamilují  FACK IS REALWhere stories live. Discover now