🎄 YILBAŞI ÖZEL 🎉

1.5K 82 48
                                    

Ayayay umarım 2019 herkes için güzel geçmiştir. Şahsen ben 2019'a puanım 7/10. Benden gitti, daha gelmez dediğim insanı bana geri gelmesi ve şuan onunla gittiği zamandan daha yakın olmamız, çok güzel. Umarım size ve herkese güzel bir yıl olur. Mutlu yıllar!

Sabahın ilk ışıklarında uyandım. Bugün yılbaşıydı ve yarın doğum günümdü. Aslında hiç kimseden bir şey beklemiyordum, Demir hariç... Eminim ki sevgilimle güzel bir şekilde kutlardık. Ama ondan önce bu gece bize özel olmalıydı, ilk yılbaşımızdı. Ne kadar saçma bir söz olsada "Yılbaşında nasıl girersen tüm yıl öyle geçer" bu gece tam 00.00 da Demir'e onu sevdiğimi söyleyip öpücektim, tüm yıl onunla olmak hatta yıllarca onunla olmak istiyordum. Ne ara kendini bu kadar bana aşıladı anlamadım... Ama iyi ki de aşılamış, aşk insanı tazeliyormuş yahu. Ama karşılıklı olunca, platonik olunca tam tersi bitiriyor insanı.

Demir'den hoşlandığımı ilk anladığım zaman cidden ruh gibiydim. Bir de üstüne o gün dayımlarda kalınca... Anlatamadım da durumu, sadece "yanlış! Ulan çok yanlış be! " diyerek gezdim. Ama şimdi... Hayatımda ki en güzel yanlışım benim. Pardon, bu yanlış insanda ki en güzel doğru kendisi.

Şimdi mutfakta onun için yemek yapıyordum, yılbaşı süsleri tamamdı, ağaç hazırdı, hediyeler köşesindeydi. Odama onun için renkli ışık ve onun fotoğrafları olan pano bile hazırlamıştım. Herşey dört dörtlüktü, yemekler de tamamlanıyordu. Tek eksik oydu. Umarım bizim salaklar gelip atmosferi bozmazlardı, umarım...

Kısa bir süre sonra herşeyin hazır olduğunu kanat getirince saate baktım.
"14.08"

Gönderen: Çakma Bozkurt

Akşam saat 8'de bende ol.

Ona gerekli mesajı da attıktan sonra işim bitmişti, o gelene kadar bir film izleyebilirdim dimi? Kendi kendimi onaylandıktan sonra kaldığım yerden harry potter ölümyadigarı 2'yi açıp başlatacakken kapı çaldı. Demir'e akşam 8'de gel demiştim, erken gelmeyeceğine göre...

Sinirle yüzümü sıvaslayıp salondan çıktım, sola dönüp kapıyı açtığım da karşımda 32 diş sırıtan Ulaş ve Gamze ile karşılaşınca kapıyı yüzlerine kapadım. Israrla kapıyı çalmaya devam edince tekrar açıp onlara baktım. İfadeleri yine aynı gülüyorlardı.

"Kapıyı açmıyorsam evde yokumdur dimi?"

"Ama evdesin ve kapıyı açtın."

"Çok biliyorsun sen. Ne işiniz var burada?"

"Seni görmeye geldik."

"Gelmeyin gözünüzü seveyim gelmeyin, hele akşam hiç gelmeyin. Annemler evde yokken sevgilim ile baş başa, bakın altını çiziyorum baş başa geçiricez. Anlıyor musunuz?"

"Bizi kovdun. Biz de burada sen ben Ulaş kutlarız diye gelmiştik. Her sene böyle yapardık."

"Kızım, sevgilin yok mu? Git onunla kutla, ben de sevgilimle kutlucam."

"Satış! Gel Gamze biz beraber kutlayalım."

"Her sene böyle yapardık ama, ben bile Yaren ile kutlamıcam."

"Gamze... Yaren'i kullanma. Kıza da yazık, ciddiyim yazık. İnsan sevgilisi ile kutlamaz mı ya? Hele de ilk yılbaşı... "

"O da kabul etti ama..."

"Anlıyorum Gamze, herşeyin farkındayım. Bunu seninle en kısa sürede konuşucaz, yalnız. Lakin o konuşma bugün olmayacak, sizle de kutlama olmayacak. Gidin, ikiniz kutlayın."

"5 Dakika girseydik?"

"Hayır ya, gidin bir yerlerde oturun, takılın."

"Of! Tamam... Yarın görüşürüz dimi? "

OğuzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin