28 Liem +1 Fő

29 5 0
                                    


~ Mex szemszöge ~

Elmeséltem Jakenak amit álmodtam és mondta hogy ez egy álomüzenés volt. Mivel azt mondták hogy találkozzunk az erdő él oda kell mennünk. De... Nekünk napokban telt ideérni. Nekik is abba fog? Na mindegy. Majd megtudom holnap este remélhetőleg. Na mindegy.
- Tifani biztos nem jössz? - kérdezte Jake.
- Biztos. - válaszolta majd megfogta a kezem és odarántott magához.-Tegnap én is láttam amit te. Vagyis ugyan azt álmodtuk.-súgta a fülembe. De én egy kicsivel többet láttam. Van még egy lány akinek üzentek. Vagyis neki egy fiú üzent... Asziszem Mett-nek hívták.-Mondta és elég mérges lettem. Mett vitte el Lizát! Miatta van ez az egész! A düh miatt csak simán otthagytam Tifanit és a többiek után mentem. Nem volt messze az erdő. Kevesebb mint 5 perc alatt odaértünk a kapuhoz. Ugyan olyan volt az erdő mint a birodalmak. Olyan volt mintha nem lenne ott semmi pedig volt. Bementünk a kapun. Először teljesen ugyan olyan volt mint egy átlag erdő de csak először. Ahogy felbéztünk láttuk hogy a lomb fekete színű és minden más is. Elég rossz látvány volt. Ekkor már megint hangot hallottunk a fejünk feletről. Egy ismerős hangot.
-Megérkezett a posta! - mondta az ismerős hang máj egy levél sállingózott le Jake kezébe. Aztán a valaki leugrott a fáról.
-Liem! Visszajöttél! - kiáltott Jenissa és oda szaladt a valakihez aki kiderült hogy Liem.
-Már megint te?! - kérdezte Jake amikor Liem közelebb jött.
- Igen és híreket hozok. - mondta majd át nyújtott egy levelet - Ezt ha jól emlékszem valami Sárlin vaaaagy... Sara... - próbálkozott majd Jake-Vál egyszerre rávágtuk hogy:
- Charlotte! - majd kinyitottuk a levelet. Ez ált a levélben:

Sikerült megszöknöm és most a Gyémántbirodalom-ban vagyok ahol találkoztam Liemel. Ha jól tudom nektek is üzentek Lizáék. Engem kerget a Föld király szóval ne hiszem hogy sokat leszek szabadlábon. Remélem ti előbb kaptok el mint ők. Bár ez egy kicsit valószínűtlen. Sok sikert!

A levelet ezután levettem és elégettem. Ha megtalálás valaki megtudná hogy hol van Charlotte.
- El kapták? - kérdezte Jake Liemtől aki csak bólintott eggyet. Jake idegesen egy órjásit ütött egy fába ami ettől kidőlt. Mindenki dermedten nézte őt aki mostmár csak lehajtott fejjel ált.
- Jake.. - próbálkoztam halkan és egy lépést közelítettem hozzá. Éppen már nyitottam a számát hogy beszéljek de lépéseket hallottunk amire Jake is felkapta a fejét. Beáltunk harcipózba. Jenissa a hátunk mögött ált.
- Mit kerestek itt és kik vagytok?!-kérdezte egy női hang a hátunk mögül. Hátranéztünk és az idegen teljesen ugyan úgy nézett ki mint Jenissa csak más színekben. A haja barnából ment szürkébe a ruhája pedig szürke volt és nagyon szép. Egy lépéssel közelebb akartunk menni hozzá de kést fogott Jenissa torkához.-Ha még egy lépést közelebb jöttök elvágom a torkát! - kiáltotta teljesen komolyan majd egy kicsit jobban hozzányomta nyamaték ként.
- Oké! Én Jake vagyok, ő itt Mex és ez meg Liem ja és akit fogsz ő Jenissa.-mondta Jake így mutotgatva egyesével mindenkire.
- És te ki vagy? - kérdeztem óvatosan.
- Csak én kérdezek! Mondta majd egy hirtelen de határozott mozdulattal megvágta Jenissa kezét aki felordított fájdalmában Jake és Liem egyszerre indult meg de mindketejüket megállítottam .-Miért vagytok itt? - kérdezte mikor újra a nyakánál tartotta a kést.
- Föld birodalomban tartunk.-válaszolta Jake
- Miért?
- Mert ott van a kishugom.
- Értem. - mondta majd eldobta Jenissát aki a földre zuhant. Liem egyből odaugrott Jake pedig megállított az idegent aki fel akart volna repülni de Jake előhúzott egy ilyen kötélszerűséget és elkaptam vele.
-Mit akartok tőlem? - kérdezte az idegen.
- Először is te ki vagy? - kérdeztük mostmár mi.
-Jessika - válaszolt flegmán. Milyen ismerős ez a név... De honnan?
- Jessika? Te vagy az? - kérdezte Jenissa
-Tudtam hogy ismerős vagy valahonnan! - mondta Liem boldogan.
- Én nem ismerlek titeket! - makacskodott.
- Nézd meg a jobb karodat! - mondta Jenissa.
- Minek? Itt az anyajegyem és?-kérdezte
- Nekem is ott van - mondta Jenissa majd szerintem Jessikán kívül mindenki rájött hogy ő a...

Folytatlyuk...

Az Elemek Titka (Befejezett) Where stories live. Discover now