15 A Harc

41 3 0
                                    


- Vendégeink vannak! - közölte Charlotte majd a másik 2 fiút is szét szette. Mi Jakeval összenéztünk majd feláltunk és utánuk mentünk. Felmentünk a házba és egy kamera segítségével láttuk hogy a Föld emberei voltak azok.
-Mit csináljunk? - kérdeztem bár sejtettem a választ.
- Harcolunk, de nem láthatnak meg minket ezért szézválunk. Liza te menyj Mexel keletre Charlotte te Mettel mész nyugatra én megyek délre. Menjünk! - utasított minket Jake. Eléggé féltem de Mex megnyugtatott egy picit. De azt mondta hogy legyek óvatos és minden erőmet adjam bele. Az volt a terv hogy Jake úgymond megijezti őket ezért idejönnek hozzánk és mi pedig megtámadjuk őket aztán persze ő is beszáll. Hát ez nem pont így volt... Mivel nem ilyedtek meg de még nem is lepődtek meg ezért egyből meg is támadták és még is sebesítették.
- Gyertek Jake megsebesült! - szaladt oda hozzánk Mett és mi egyből szaladni kezdtünk feléjük. Charlotte már harcolt.
- Mett te vidd el Jaket és lásd el a sebeit mi megyünk harcolni! - mondta Mex és már szaladt is harcolni. Én is mentem utánna de még hátranéztem és azt láttam hogy Mett valamit varázsol Jaken és egy kicsit megíjedtem nameg mérges is lettem úgyhogy inkább ellöktem egy sugárral és oda szaladtam.
-Mit csinálsz??! - kérdeztem idegesen
- Meg próbáltam gyógyítani! Ha nem hagyod hogy meggyógyítsam el fog vérezni! - kapkodott mivel ezt nem akartam ezért inkább odaengettem és harcolni mentem de azért ez nem maradhatott el:
- Ha megmérgezed és miattad fog meghal i te is követed! - Kiáltottam vissza neki és már harcoltak is. Elég sokan voltak.
- Változz át! - kiabált nekem Mex
- De nem tudok! - kiáltottam vissza
- De menni fog! Gyerünk öszpontasíts! Csak így nyerhetünk! - kiabált de énnem mertem meg tenni. Meg tudtam volna de nem mertem mert:
- Mi van ha nem bírok majd leálni? - kérdeztem félre de Mexre rászált vagy 6 ember így most nem tudott válaszolni így inkább hallgattam rá és átalatultam. Mindenemet beborította a jég és egy csapással leszedtem Mexről az embereket. Aztán fojtatta a Charlottet körül vévőkkel aztán még a maradékot együtt legyőztük és a végén önkéntelenül visszaváltoztam és összeestem. Elég sok erőmet fel kellett használnom de legalább most nem ájultam el.
- Liza jól vagy? - kérdezte Charlotte mivel Mex még fogott a kezében. Én csak erőtlenül bólintottam. - Nagyon menő volt ez az átalakulás! Ilyet még se kinél se láttam! Nagyon nagy erő van benned! - ámuldozott Charlotte de én csak mosolyogni tudtam de azt is élég bénán.
- Hogy van Jake? Mit csináltál vele? - kérdezte Mex és engem is finoman letett mellé.
- Meggyógyítottam. Most alszik de amúgy jól van. - válaszolt nagy kő esett le szerintem mindenkiről. Visszamentünk a házba én is már majdnem a saját lábamon.
- Hogy gyógyított meg? - kérdezte Mex gyanakvóan.
- Mint mondtam öngyógyító vagyok de ezt a gyógyítás másra is át tudom irányítani. Újraéleszteni nem tudok csak sebeket tudok gyógyítani. - válaszolt nagyon magabiztosan.
- Köszönjük. - köszönte meg Charlotte - Pontosan miért is szöktél el apádól?- folytatta a vallatást Mex. Az apjától? Óóóó már értem miért nem bíznak benne ennyire.
- Mért mindent velem csinálta és mért én nem akarok senkit sem bántani és ezért inkább megszöktem.
- Értem.... És hogy találtál ránk??
-Háát... Igazából csak azt láttam hogy két ember ott ült a fűben és még akartam tőlük kérdezni mogy pontosan hol is vagyok de ők eléggé megilyedtek tőlem aztán láttam hogy te tudsz tüzet varázsolni és rájöttem hogy hol vagyok. - válaszolt. Vagy nagyon jól hazudik és eléggé be van neki gyakorol a a szöveg vagy igazat mond. Mexnek is valami hasonló járhatott a fejében az arckifejezése szerint. Már egy perce csöndben ültünk. A csöndet Jake szakította megegy kissebb nyögés szerűseggel.
- Jake! - szaladt oda először Charlotte.
- Hugi.... - szólalt meg elhaló hangon.
- Miért ilyen gyenge? - kérdeztem Mettet.
- Mert rengeteg vért vesztett. És mert nem orvos vagyok hanem gyógyító ja és mivel itt nincs infúzió. - válaszolt egyszerűen
-De meg fog gyógyulni? - kérdezte Charlotte aggódva.
- Igen csak egy kis víz nameg idő kell neki.
- Intézem! - Kiáltottam majd egy pohárba töltöttem vizet persze sajátot amit a biztonság kedvéért megkóstoltam és iható volt úgyhogy odadatam neki. - A feltételei második felében nem tudok segíteni de nyugalomra is szüksége van így inkább menjetek le edzeni például én Itt maradok vele hogy nehogy rosszabbul legyen vagy bármi. - mondtam mire bólintottak és lementek. A nap többi része nem telt valami izgalmasan. Egy órával később fel jött Charlotte hogy leváltson és én menjek edzeni és aztán Mex majd Mett is ment rá vigyázni....

Folytatlyuk.....

Az Elemek Titka (Befejezett) Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz