21 Mi Történik?

39 5 0
                                    


~Liza szemszöge ~

Miután Mett elment megtudtam hogy Charlotte elküldte a leveleket. Mett Nem sokáig volt oda max 10 perc lehetett de enyi idő erre a beszélgetésre pont elég volt.
- Na vissza jöttem! - lépett be az ajtón Mett
- Remek mi semmire se jutottunk. - mondtam unattan.
- Szerintem aludjunk egyet és majd holnap kitaláljuk. - Mondta Mett és kacsintott egyet aztán elment. Mi is nyugovóra tértünk én elég nehezen aludtam el de végül sikerült... Reggel arra keltem hogy valami szúrósat éreztem az oldalamban.
-Mit csinálsz? - kérdeztem kábán a mellettem álló Mettől
- Szejnálom. - mondta majd elsötétült a világ.... Nem tudom mikor ébredhettem de nagyon fájt a fejem és az oldalam. Ott bolt a nyoma a szúrásnak. Körbenéztem. A szobám hejett egy nyírkos cellában voltam.
- Hol vagyok? - kérdeztem hangosan annak tudatában hogy senki sem halja. De valaki válaszolt.
- A várbörtönben. - válaszol a mellettem lévő cellából valaki.
- Hogy hol?! - kérdeztem ilyedten
- Jó hallottad! Téged miért zártak be? - kérdezte. Hogy mi?! Dáhat mégis hogy kerültem ide?!
-Ez biztos csak egy félreértés lehetett! Engedjenek ki! - órdítottam és rángatni kezdtem a rácsot. - Beszélni akarok a herceggel! - órdítottam és ekkor eszembe jutott az erőm. Hátraléptem egy párat és egy vízcsóvát akartam kilőni de nem sikerült. - Mi a? - kérdeztem és vagy 100szor újrapróbáltam de egyszer sem sikerült. - Ezt nem hiszem el! Jó akkor máshogy oldom meg. - mondtam és sóhajtottam egy nagyot majd megint rángatni kezdtem. ~s ezt ordibáltam közben:Beszélni akarok a herceggel! Én nem kéne hogy itt legyek!
- Maragyj csöndben! - ordított rám az egyik őr.

~Charlotte szemszöge~
~Tegnap este ~

Este van de nem tudok aludni. Lépteket hallok amik egyre hangosabban. Gondoltam megnézem úgyse tudok aludni. Láthatatlanná váltam és elindultak az ajtó felé ami amikor a közelébe mentem kivágódott de Liza nem kelt fel rá. A király, Mett és még egy két ember jött be valami szerkenytyűlvel és Liza felé indultak. Tudtam hogyha leleplezem magam azzal csak rosszabb lessz így inkább nem változtam láthatóvá. Beleszúrták Liza oldalába a gépet és Liza ébredezni kezdett. Nem mertem oda enni ezért mozdulatlan maradtam. Liza felébredt de aztán visszaaludt vagyis szerintem inkább elájult. Ezek után megfogták a kezét és a lábát és kuhurcolták. Én utánuk mentem. A börtönbe vitték ott berakták ég cellába és otthagyták. Hirtelen nagyon dühös lettem és utánuk mentem. Mett pont a szobánkba ment.
- Charlotte? Charlotte?? - kérxezgette halkan
- Itt vagyok te szemét! Azt hitted becsaphatsz?! Én végig tudtam hogy csak átversz minket! Mit csináltatok Lizával?! - rivaltam rá elég hangosan
- Cssss! Halkabban! Nekem se tetszik ez az egész de nem én találtam ki! Lizának elvették az erejét de nincs baj vissza tudjuk neki adni vagyis te vissza tudod neki adni! - mondta mosolyogva és felém nyújtott valami kék fojadékkal töltött csövet
- Na persze és azt hiszed hogy ezek után hinni fogok neked?! - kérdeztem ingerülten.
- Nem, nem kell hogy bízz bennem de ahoz hogy kijusatok szükségetek van rám! - érvelt és rá kellett jönnöm hogy igaza van.
- Jó... Mit kell tegyek? - kérdeztem és megforgattam a szemem
- Ebben a csőben egy a Liza erejéhez hasonló kinézetű folyadék van. Ezt kell kicserélned az igazi erejére aztán odaadnod Lizának és kész. - válaszolt egyszerűen.
- Rendben de lenne pár kérdésem. Első:Miután kiszabadítom Lizát ő lessz az ország legkeresettebb ''bűnözője''. Valahova el kell bujtatni vagy hasonló. - mondtam el az első kérdésemet a kB 100ból...

Az Elemek Titka (Befejezett) Where stories live. Discover now