25 Veszekedés, Zene birodalom

32 5 0
                                    


Egy ideig csendben sétáltunk aztán Liem megtört a csendet.
- Már bocsi de hova is megyünk pontosan? - kérdezte amikor szétnézett mivel egy konkrét semmi közepének tűnő hejen voltunk ahol éppen hogy volt fű de amúgy semmi más.
- A Föld királyhoz- vágta rá Jake egyszerűen.
- Hova?? - kérdezte sápattan Liem.
- A földkirályhoz miért? - kérdezte Jake.
- Mi a baj? - kérdezte Jenissa is.
- Hát... Azért mentem el egy pár éve mert...

~egy pár éve~
~Liem szemszöge~

Ma találkozom Jenissával. Alig várom már de még el kell intéznem valamit. Egy pár hete jelentkeztem egy programba miszerint el kell mennünk a Föld országba és beszélnünk kell a királlyal. De ez nem pont így sikerült. A király már várt minket méghozzá fegyveres katonákkal akik nem voltak túl barátságosak... Sőt.. Ránk támadtak de én még éppen meg tudtam menekülni és még néhány emberrel együtt a tornádó országba menekültünk. De megtaláltak.. Lerombolták az egész országot de mivel mire odeértek már az előtte lévő fákon bujkáltam én. De mindenki más meghalt...

~Mex szemszöge ~

-Nem mertem hazamenni mert féltem hogy ott is megtalálnak és azt az országot is miattam pusztítják el. - felyezte be a történetét. A Történet elején valamikor megáltunk és úgy hallgattuk majd amikor vége lett újra elindultunk.-És pontosan miért is megyünk oda? - kérdezte Liem
-Röviden mert elrabolták azokat akiket szeretünk. - válaszóltam
- Ezt mégis hogy gondoljátok? Mármint hogy akartok bejutni? Csak mondom hogy lehetetlen. Nekem elhihetitek.- okoskodott Liem. Elég idegesítő.
- Megoldjuk oké? Ha nem tetszik lehet hazamenni! - mondtam a hátunk mögé mutogatva.
- Rendben! Gyere Jeni! - mondtam majd megrántotta Jenissa kezét de ő nem akart menni.
- Én nem megyek. Vagyis vissza nem. A Föld biradalomban van Jessika is.-mondta szomorkásan Jenissa. De vajon ki lehet az a Jessika.
- Tényleg? Jessika eltünt! Nem fagjuk megtalálni! - mondta vagyis kiabálta szomorúan de inkább mérgesen.
- Hé! Nyugi! Liem nyugogyj meg!-próbáltam csitítani de nem nagyon sikerült. Inkább csak ellökött az útjából pontosabban csak simán maga elől aztán elindult visszafelé. Én csak egyszerűen levágódtam a földre. Jenissa sírni kezdett és leült a földre.
- Itt meg mi történt? - kérdezte Jake szinte már tátott szájjal. Amikor felkaltem odamentem Jenissához és megpróbáltam megvigasztalni.
- Cssss... Semmi baj.. Esetleg el szeretnéd mondani hogy min kapta fel a vizet ez az... Ember vagy inkább most nem? - kérdeztem kedvesen majd megtörölte a szemét és elkezdtem.
- Jessika az iker tesóm. Jessika és Liem régen együtt voltak de Jessika vele együtt eltűnt de iker érzéssel kiderítettem hogy a Föld birodalomban volt aztán elveszett a jel. - Mondta majd Jakeval összenéztünk.
- Pontosan tudjuk hogy mit érzel. - kezdte el Jake - És annak érdekében hogy minél hamarabb megtaláljuk őt sietünk kéne. - Mondta de Jenissa észre se vette hogy beszél egyáltalán.
- Szerintem Liem tudja hogy mi történhetett Jessikával de nem mondja el. És hibásnak érzi magát ezért mérges. - felyezte be majd fel ált-De inkább menyünk. - Mondta majd elindult. Nemsokat kellett gyalogolnunk és odaértünk egy "Zene birodalom" névvel ellátott kapuhoz. Már lefelé ment a nap. Épp idelye volt hogy találjunk valami hejett. Bementünk a kapun. Rengeteg ember volt bent. A házak többsége lila vagy rózsaszín volt és minden tele volt repkedő hangjegyekkel.
- Segíthetek? - kérdezte egy öreg nénike. Jake odalépett hozzá.
- Igen. Ööö.. Túristák vagyunk. Erre az éjszakára itt szeretnénk maradni aztán mennénk is tovább. - Mondta Jake mire a nénike felhúzta a szemöldökét.
- Ide nem jönnek túristák. Kik maguk?-kérdezte szinte már gonoszan és inkább átvettem a szót.
- A barátom azt akarja mondani hogy éppen úton vagyunk valahova és meg szeretnénk pihenni ma este. - próbáltam meg én.
- Hát jó. Hol akarnak megszálni?-kérdezte hitetlenül.
- Nincs nállunk pénz úgyhogy bármi jó. - válaszolt Jake.
- Ó értem. Sajnálom. Nem tudjuk elszállásolni magukat. - Mondta majd ki akart vinni minket de egy lány odajött hazánk és segített.
-Várj! Majd én elszállásolom őket! Mondta a lány. Majd a nő elengedett minket.
- Köszönjük. - Mondta Jake hálkodva.
- Ugyan nem tesz semmit Jake. - Mondta a lány nagy vigyorral. Mindhárman meglepődtünk.
- Honnan tudod a.. ? - kérdezte volna Jake de a lány félbe szakította.
- Onnan hogy láttalak már titeket. Amúgy Tifani vagyok! Zenelány!-nyújtotta a kezét.
- És te látod a jövőt?? - lépett elő Jenissa.
- Igen. De nem tudok rólatok sokat. Csak azt tudtam hogy fontos hogy úgymond,, megmencselek" titeket.-mondta majd megált egy nagy lila Nagyon szép, magas ház előtt.-Megérkeztünk! - mondta boldogan. Mindenki nagyon csodálkozott amikor beléptünk. Gyönyörű volt. Minden lila és rózsaszín volt nameg kintről is nagynak tűnt de bentről óriási volt. Egy óriási csigalécsó volt az előszoba után balra jobra pedig egy nappali ami szintén fantasztikusan nézett ki.
- Ez gyönyörű! - mondta Jenissa.
- Igen. Megmutatom a szobátokat.-mondta Tifani majd elindultunk felfelé. KB 2 emeletet mehettünk felfelé majd megált.- A fiúk itt alszanak ebben a szobában.-mondta egy lila ajtó előtt. Az ajtón belül egy várhatóan lila szoba volt. Semmi érdekes. 2 különálló ágy és kB ennyi. A lányok eggyel mellettünk aludtak. Nekik is ugyan ilyen szobájuk volt. Még elmentünk fürödni aztán már aludtunk is... Este elég furát álmodtam de az az érzésem hogy ez nem csak egy álom volt...

Folytatlyuk...

Az Elemek Titka (Befejezett) Where stories live. Discover now