Cap 12

0 0 0
                                    

Capitolul 12 - Clape de fildes
Harry POV

"Jenks" raspunse el, la al treilea apel.

"Sunt Styles. Ai ceva pentru mine?" am intrebat, nefiind sigur ca vreau sa stiu raspunsul, dar aveam nevoie de el in acelasi timp.

"De fapt, tocmai am facut rost de tot ce aveam nevoie. Aveam de gand sa te sun la prima ora maine, pentru ca nu am vrut sa te deranjez. Deci, ce vrei sa stii?" spuse el

"Totul..."

"Ok, sa incepem." spuse Jenks, auzindu-l cum s-a pus pe un scaun si incepu sa fosneasca niste hartii in timp ce eu asteptam cu nerabdare orice bucatica de informatie pe care putea sa mi-o dea ca sa ma ajute sa pun cap la cap piesele vietii lui Alex Jones.

Inainte sa aud ceva din partea lui Jenks, am auzit o bataie timida in usa biroului meu, care s-a deschis larg. Alex s-a rezemat seducator de cadrul usii,apoi si-a ridicat bratele deasupra capului, arcuindu-si spatele pe tocul usii.

Avea parul ud si dat dupa umeri iar picioarele sale lungi s-au inclinat, unul dintre ele indoindu-se mai tare. Purta o pereche de pantofi negri cu toc, bratara cu blazonul familiei mele, una dintre cravatele mele si...nimic...altceva.

"Imi pare rau, te deranjez?" spuse ea cu o voce, de parca era un tors erotic plin de pofta, in timp ce se juca seducator cu degetele pe cravata aia care ii atarna intre sanii ei fuckingawesome. "Pot sa plec... daca vrei..."

Inima a inceput sa-mi bata haotic in piept, si sunt destul de sigur ca am ramas cu gura cascata. Era o vulpita, o starleta porno... o zeita.

Membrul imi zvacni impotriva fermoarului de la pantalonii khaki, brusc devenind prea stramti, tot sangele fiind trimis acolo in mai putin de o milisecunda. Pentru o secunda m-am gandit ca soldatelul meu voia sa faca o gaura, ca sa poata vedea si el, dar chestia asta nu se putea intampla, nu? La naiba, am invatat destul de repede ca atunci cand Alex e prin preajma, orice era posibil.

"Styles?" se auzi vocea lui Jenks intr-un vag ecou pe fundal. Atentia imi era atintita complet spre iubita mea de un milion de dolari, trupul ei precum al unei sirene, distragandu-mi atentia de la obsesia mea anterioara. Ea era tot ce conta. Orice altceva disparea incet in neant.

"Tocmai am facut un dus...si, ei bine... toata apa aia calda mi-a udat pielea cu cea mai delicioasa presiune... si m-a facut sa ma gandesc la trupul tau presat de al meu si chestia aia magica pe care o faci cu degetele... si limba ta..." spuse ea inchizandu-si ochii si isi lasa capul intr-o parte, ca apoi sa-si mangaie pielea gatului cu o mana iar cealalta aluneca intre picioarele ei si ofta. "Fuck, am nevoie sa ma atingi..."

"Heelllooo? Mai esti acolo, Styles?"

Mi-am scuturat capul si mi-am dres vocea, fortandu-ma sa ma uit in alta parte decat la ea. "Um, da... am pe cineva, erm , ceva de rezolvat. Suna-ma la prima ora, maine dimineata."

Nici macar nu am asteptat sa-mi raspunda si i-am inchis telefonul in nas. O sa ma sune pentru ca o sa vrea sa fie platit. Si m-am gandit ca daca am putut sa astept aproape trei saptamani pentru informatiile alea...sigur puteam sa mai astept cateva ore.

Ca un fulger, cu o viteza vampireasca, am fost in picioare in fata ei, cu ambele maini deasupra capului sau. Nu am indraznit sa o ating de teama ca as putea sa o ranesc. "Nu poti...sa spui... chestii de-astea... fara..."

Incapabil sa-mi termin ideea, pentru ca ea statea acolo, goala toata si mirosind... a excitare, m-am pierdut si m-am lasat pe un genunchi, asezandu-i unul din picioarele ei delicate (si apropo, avea pedichiura facuta cu o oja rosie, gen chemati naibii o ambulanta pentru ca femeia asta ma omoara incet.) pe umarul meu inainte sa ma aplec si sa o sarut. Bineinteles ca a fost doar o pedeapsa pentru ca a intrerupt o conversatie importanta. O sa ma doara mai mult pe mine decat pe ea.

Mi sueño de libres Where stories live. Discover now