Cap 6

0 0 0
                                    

Capitolul 6- Cireasa
Alex POV

"Hey? E cineva acasa?" se auzi o voce feminina de la intrare. "Alex? Sunt eu, Olivia, tipa care o sa te ajute cu shopping'ul... am venit sa mergem spre paradis."

Asta trebuia sa fie Olivia.

M-am grabit sa cobor pe scari, purtand aceasi camasa pe care o purtasem seara trecuta la masa. Si la cat de jenata eram sa intalnesc un strain, in nimic mai mult decat o camasa, chiar nu am avut de ales.

"Oh, hey!" m-a salutat, parand o persoana vesela careia ii plac diminetile. Arata atat de bine incat imi venea sa o mananc.

"Um, hey" am spus cu un ton ciudat. "Alex Jones"

"Olivia Butler" spuse ea zambind "Sunt atat de bucuroasa sa te cunosc!"

Mi-am intins mana intr-un gest politicos si prietenos iar ea isi dadu ochii peste cap. "Oh, te rog!" Pufni incet pe nas fluturandu-si mana . "O sa facem cumparaturi toata ziua. In lumea mea, e ca si cum ai face sex" chicoti si ma imbratisa. "Mm, mirosi bine. Aa, apropo, astea sunt pentru tine" zise ea inmanandu-mi o sacosa roz.

"Haine?" am intrebat ca sa fiu sigura

"Yeah. Spune-mi, ce s-a intamplat de fapt cu hainele tale?"

"Aa.. asta" am inceput eu, fara a avea vreo idée cum sa continui. "Mutatul meu aici cu Harry a fost o decizie rapida si nu am avut timp sa impachetez prea multe. Si ceea ce am adus cu mine se pare ca nu se potrivea cu tendintele si stilurile pe care voi le aveti pe aici, asa ca am scapat de ele."

Asa. Asta a sunat a ceva fashion , nu?

Olivia isi ridica o spranceana, perfecta daca as putea spune, si puteam sa vad cum I se invart rotitele in cap, uitandu-se chioras la mine in dubiu, analizand ce am spus.

"Si erai goala cand ai facut asta?"

"Um, nu" am ras pe jumatate. "Bineinteles ca nu. Hainele cu care eram imbracata sunt... murdare. Da, sunt murdare."

"A-aha." Spuse privindu-ma suspicioasa. "Ei bine, de ce nu te duci sa te schimbi si sa mergem?"

M-a cam speriat Oliva in masina ei mica si rosie. Sa poti sa faci mai multe lucruri deodata este un dar. Dar nu sunt sigura ca acest dar trebuie folosit in timp ce conduci. Avea putin peste limita de viteza legala, in timp ce scria un mesaj si canta o melodie de la LMFAO. Cateodata mai si claxona blestemand persoanele mai in varsta de la volanul masinilor din fata, spunand, citez "ar trebui sa li se anuleze permisul de conducere dupa ce implinesc 50 de ani". Filosofia Oliviei era ca oricine care nu poarta un scutec/pampers ar trebui sa aiba voie sa conduca, si cei care au peste 50 de ani ar trebui sa dea in fiecare an de carnet.

O sa trebuiasca sa spun ca sunt de accord cu ea, dar in acelasi timp trebuie sa spun ca oamenii hiperactivi de la cofeina nu ar trebui lasati la volanul masinii, daca e s-o luam asa.

Parca imediat masina dupa ce o alta de abia iesise. Si cand spun de abia ma refer ca masina ei era paralela cu cea care nici macar nu dadu-se in spate ca sa iasa. Am apasat pe un buton in bord, si in cele din urma am iesit din masina. In acel moment mai aveam putin si sarutam asfaltul daca nu stiam ca e plin de cine stie ce feluri de microbi si boli. Strazile si trotuarele sunt ca niste cocktail'uri pline de moarte.

Olivia isi puse ochelarii de soare si geanta pe umar "Hai sa mergem "

Olivia purta niste pantofi cu tocuri de 10 si o rochita scurta care parea sa fi fost facuta pentru o fetita nu pentru o femeie, dar pe ea se aseza perfect. Serios, femeia asta e atat de draguta si are si o alura de vino-ncoa.

Am intrat in primul magazin, iar doamnele de acolo au recunoscut-o imediat, salutand-o pe nume.

"Prietene de ale tale?" am intrebat eu

Mi sueño de libres Where stories live. Discover now