Cap 5

0 0 0
                                    

Capitolul 5- Desert
Alex POV

"Alex" se auzi o voce ragusita fredonand la urechea mea, eu fiind inca somnoroasa. Am simtit slab o mana destul de mare si calda, mangaindu-mi interiorul coapsei si am inceput sa gem involuntar.

"Mmm, ar trebui sa fii atenta cu sunetele pe care le scoti in timp ce dormi. Daca mai continui sa gemi asa, s-ar putea sa-mi pierd controlul, pe care de abia il tin in frau. Ma cam faci sa-mi pierd mintile."

Puteam sa ii simt respiratia fierbinte pe pielea gatului meu, iar apoi cel mai delicious fior mi-a strabatut sira spinarii cand i-am simtit limba pe lobul urechii mele, incepand sa il suga si sa il sarute.

Mana lui incepu sa-mi framante coapsa, urcand din ce in ce mai sus, facandu-ma pe mine sa ma misc astfel incat sa-mi gasesc locul pentru mai multa placere.

"Rahat" mormai el si apoi se indeparta imediat.

Am suspinat si mi-am deschis imediat ochii, realizand ca gemeam in raspuns la atingerile si cuvintele sale sufocante.

"Cina e gata. Ar trebui sa te ridici si sa incerci sa mananci ceva." Spuse Harry intr-o suflare. "Ai dormit de ieri dupa-amiaza" Serios? Am pierdut o zi intreaga?

Vag imi amintesc sa ma fi trezit cand el ma schimba de haine, mult prea obosita sa observ faptul ca el chiar a pus ceva pe mine, si nu m-a lasat goala in patul lui. Apoi mi-am amintit ca m-a trezit dimineata sa iau o pastila si sa beau putina apa. Cred ca nici macar la toaleta nu m-am dus. Rahat, cred ca oboseala a pus stapanire pe mine.

Mi-am bagat capul sub patura, pentru ca daca ma mai uitam mult la el, atat de excitat si de abia respirand, ma facea sa ma simt la fel, si nu era cazul acum sa ma pierd complet in fata lui.

"Nu mi-e foame." Am mormait in perna.

"Trebuie sa mananci, indiferent. Acum, poti sa te ridici singura din pat si sa ma insotesti la masa, ori te pun pe un umar, si iti car fundul pana jos si te voi forta sa mananci. Care din ele?"

Am marait frustrata si am dat cu pumnul in perna dar nu am dat vreun semn ca m-as ridica din pat.

"Cum vrei tu, atunci" spuse el inainte sa ma dezveleasca si sa ajunga la mine.

"Stai!" am tipat , ridicandu-ma in fund si aducandu-mi genunchii la piept. " O sa ma dau jos din pat. Doamne, esti un Neanderthal! Doar lasa-ma putin sa ma pregatesc si apoi ne vedem jos, la masa. Ok?" [Neanderthal-om al pesterilor]

"Bine" spuse el retragandu-se. "Dar nu ma face sa te astept prea mult. Detest sa mananc de unul singur."

Am incuviintat si ma uitam la el cum iese din camera, ochii fugindu-mi imediat la fundul sau. God, I'm such an ass s!ut.

De indata ce a parasit camera, mi-am luat telefonul de pe noptiera si am apasat pe tasta de apelare rapida.

"OMG, b!tch! Era si timpul! Ce naiba s-a intamplat cu tine?" se auzi vocea stridenta a lui Kyle, tipand peste basul care se auzea pe fundal. Se pare ca era la munca. "Esti bine?"

"Uhm, am ceva dureri in partea feminina, dar in rest, sunt bine" am spus eu, deodata simtind nevoia coplesitoare de a urina.

"Daaayyuumm! Ti-a bagat-o atat de tare, boo-boo!?" tipa Kyle in timp ce eu am sarit din pat si am alergat spre baie.

Cand am ajuns in sfarsit in baie, mi-am dat chilotii jos si inainte sa ma pot aseza calumea pe wc, barajul de aur s-a dezlantuit. Si normal ca am scos niste sunete, simtindu-ma usurata, dandu-mi ochii peste cap. Nu te reface ca nu faci la fel...

"You nasty ass b!tch! Te usurezi in timp ce vorbesti cu mine la telefon!?" intreba Kyle pe un ton plin de dezgust

"Ma usurez in fata ta tot timpul" mi-am dat ochii din nou peste cap, chiar daca el nu ma putea vedea. "Care dracu e diferenta?"

Mi sueño de libres Where stories live. Discover now