Cap 7

0 0 0
                                    

Capitolul 7- Am facut un lucru rau
M-am trezit in dimineata urmatoare fiind intinsa pe spate, ceea ce nu era modul meu obisnuit de a dormi...deloc. Ceva cald si greu era pe stomacul meu si am deschis un ochi pentru a investiga. Parul ciufulit si negru imi gadila pielea cu fiecare miscare a capului sau provocata de respiratia mea. El era de partea lui, fata sa fiind pozitionata suficient de jos pe trupul meu incat sa permita respiratiei fierbinti sa se reverse asupra regiuni mele sensibile de jos. Am inchis ochii inghitind in sec, senzatia provocata de rasuflarea lui ameninta sa o trezeasca pe Coochie.

S-a mutat in somn atragandu-mi atentia asupra mainii lui calde aflate pe interiorul coapsei mele, periculos de aproape de centrul meu. Am gemut la dubla senzatie a respiratiei si atingerii lui, punandu-mi apoi o mana peste gura pentru a atenua zgomotul , sperand ca el sa nu ma fi auzit.

Agenta Dubla Coochie cu siguranta m-a auzit. Isi flutura sprancenele, indemnandu-ma sa ii imping capul intre picioarele mele. Te rog, mergi inapoi la somn, curvo.

Harry murmura ceva intorcandu-si fata pe stomacul meu. Miscarea lui, de fapt, i-a adus capul mai aproape de pasarica mea si am arcuit o spranceana la Coochie, intrebandu-ma cum dracu a reusit sa faca chestia asta. Nerusinata usuratica.

Mi-a cuprins coapsa si isi strecura mana in sus, suficient de mult ca partea laterala a degetelor sale sa se rezeme de deschizatura mea, si instinctiv mi-am impins soldurile in el. Nu am vrut. Pur si simplu s-a intamplat, un reflex sau ceva de genul asta.

"Mmm," Harry a mormai in somn. Cel putin eram destul de sigura ca el era inca adormit, oricum.

Si sa ma ia naiba daca acel sunet, impreuna cu apropierea lui de zona mea intima nu m-au excitat al naibi de tare. Am inceput sa fac niste calcule mintale, intrebandu-ma daca as putea, eventual, sa obtin ceva de la el in timp ce dormea, el nefiind prea constient. Dar, desigur depinde foarte mult de cat de adanc doarme. Si sa recunoastem, nu sunt chiar experimentata in domeniul asta.

Dar apoi, mi-am amintit dintr-o data cuvintele lui din limuzina..."Sunt aici pentru placerea ta la fel de mult cum esti tu pentru a mea."

Asa ca, m-am decis sa testez valabilitatea a ceea ce a spus. Stii...sa vad daca este un om de cuvant si toate...e pur in scopuri experimentale, deci nu ma judeca.

Cu o mana, mi-am trecut degetele prin parul lui, in timp ce cealalta mana a fugit de-a lungul umarului lui larg si in jos pe lungimea bratului sau, pana cand am gasit mana dintre piciorele mele. Harry s-a agitat putin, ghemuindu-se in stomacul meu.Nu i-am putut vedea fata, ceea ce insemna ca nu ii puteam vedea nici ochii sa imi pot da seama daca e treaz sau nu. Indiferent, am continuat.

Mi-am impletit degetele cu ale lui si i-am ridicat mana pentru a-mi prinde pasarica. Greutatea mainii lui acolo a trimis fiori prin intregul meu corp si am fost uda instataneu. Palma lui s-a odihnit pe clitorisul meu, oferind o presiune delicioasa care a determinat o mica scancire din buzele mele. I-am acoperit degetele cu ale mele, manipulandu-le sa se miste cum am vrut si sa intre intre buzele mele umede. Am crezut ca l-am auzit pe Harry luand o gura mare de aer, dar sa fiu sincera cu voi, cu toate celelalte senzatii pe care le simteam in acel moment, nu puteam fi sigura daca nu a fost doar in capul meu.

I-am impins degetul mijlociu icet, miscandu-l in jurul deschizaturi mele inainte sa il fortez in interiorul corpului meu, impreuna cu propriul meu deget. Eram putin inflamata din noaptea precedenta, dar nu foarte tare. I-am miscat degetul lung inauntru si inafara. Nu a fost ca atunci cand el chiar avea control asupra miscarilor sale...atingandu-ma cum voia el sa ma atiga, doar cum King of Finferfu.ck ar putea. Frustrata, i-am scos degetul , tragandu-l de-a lungul umezelii mele pentru a-mi tachina clitorisul in schimb.

Mi-am intors atentia zapacita inapoi la el si am vazut ca falusul lui era inca al naibii de tare...mare si la conducere. La naiba, doar excitatia lui singura era de ajuns sa ma faca sa imi doresc sa cersesc pentru ea. Aproape.

Mi sueño de libres Onde as histórias ganham vida. Descobre agora