Cap 2

3 0 0
                                    

Capitolul 2- Reflexe
"Alex, imi pierd timpul cu tine, aparent si banii"

"Vrei sa... aici? Acum?" l-am intrebat, inima batandu-mi nebuneste in piept.

"M-am balbait cumva?" intreba tipul misterios radicandu-si o spranceana

M-am pus in genunchi in fata lui si mi-am inghitit nodul din gat, care se formase de ceva timp. Trebuia sa respir adanc si sa incerc sa ma calmez, daca nu voiam sa ii vomit in poala. Hm, da, nu cred ca ar fi mers prea bine treaba asta.

"Hai azi miss Jones, ia-mi penisul in gura" ofta el plictisit

Fuck it! Cel mai bine e sa invat acum, nu?

M-am aplecat in fata si i-am luat membrul in maini, mi-am dat seama ca nici macar nu il puteam cuprinde pe tot cu o mana. Cu siguranta aratam ca o proasta stand si uitandu-ma la ea, incercand sa imi dau seama cum sa o fac mai bine. Era ceva umed in varf si nu stiam sigur ce trebuia sa fac in legatura cu asta. Asa ca mi-am deschis gura si am inceput sa ii ling varful cu limba. L-am auzit suierand incet si am luat asta ca pe o incurajare.

Ma simteam un pic mai curajoasa, asa ca mi-am pus buzele pe falususl lui si am inceput sa il sug delicat. Apoi am deschis gura mai mult si l-am adancit in gura mea cat am putut, oricum nu a fost prea mult. Dupa cum am spus, nenorocitul era imens. Eram aproape sigura ca o sa mi se blocheze maxiarul.

"Come on, poti sa o iei mai mult de atat." Spuse el provocandu-ma

L-am adancit si mai mult, capul lui ajungandu-mi, practic, in gat, si ma gandeam la colturile gurii mele, care mai aveau putin si se rupeau. Cred ca era mult mai usor daca aveam si eu falci de sarpe, adica, atunci cand mananca ati vazut cum i se deformeaza gura, nu? Eh, si in momentul ala ma rugam ca maxilarul meu sa nu se disloace.

M-am dat inapoi si din nou inainte,dar de data asta, reflexele mele nu au vrut sa coopereze. Cand l-am strans putin mai tare fara sa vreau, am pornit niste reactii in lant. Cu graba mea de a termina mai repede si de a nu vomita, l-am muscat putin de pielea sa sensibila iar el a scancit de durere apoi m-a indepartat si, practic, s-a ridicat mai sus pe scaun, sa scape de mine si de gura mea criminala.

"La naiba!!" striga el, uitandu-se atent la bijuteria lui. Nici macar nu l-am zgariat, pf big baby.

"Faci misto de mine? Macar ai mai supt vreuna inainte?" intreba el, furia citindu-i-se pe fata. Pana si incruntat era frumos. "Pentru ca asta e, fara indoiala, cel mai de cacat blow job pe care l-am primit vreodata"

Aha, si acum se crede Simon Cowel al blow'urilor? Grr, il urasc.

"Imi pare rau. Eu ,doar, nu..."

"Nu ai mai facut niciodata un blow job? Ma intreba el neincrezator iar eu am dat din cap negativ.

"Jesus Christ!" mormai el in timp ce isi duse mainile la fata si respira adanc.

Insensibilitatea lui in situatia de fata, sau poate hipersensibilitatea sa, mi-a pus capac. Chiar daca stiam ca trebuie sa-mi tin gura, pentru ca, sa recunoastem, putea sa faca orice voia cu mine acum. Dar nu m-am putut abtine si i-am zis.

"Auzi, poate ca nu sunt tipul de fata care alearga prin'prejur sa ia fiecare scula in gura toata ziua, si imi pare rau daca te-am ranit, dar, chiar daca eram experta in a face chestia asta, eu...nu se poate ca cineva sa poata sa ia in gura ceva atat de imens si sa-l indese pe gat. Deci, probabil esti o ciudatenie a naturii. Te-ai gandit vreodata la asta? Tu si cu, imensul si colosalul tau penis puteti sa ma pupati in cur!" am tipat la el cat de tare am putut.

Eu si inexistentul meu filtru de vorbire al creierului meu, tocmai am dat drumul la o diaree verbala, si probabil eram pe cale sa pierd contractul si sa stric tot. El doar statea pe scaun, se uita la mine pentru cateva minute, expresia lui schimbandu-se de la uimire la furie, iar apoi parea confuz si poate putin constipat. Isi deschise gura sa zica ceva dar o inchisese, razgandindu-se. Trecu un alt moment si isi intoarse capul intr-o parte si apoi se uita din nou la mine.

Mi sueño de libres Where stories live. Discover now