Cap 11

1 0 0
                                    

Capitolul 11- Ce naiba?
Alex POV

Visam.

Puteam sa ii simt corpul lui Harry pe spatele meu cand ma tinea in brate si ne uitam la cerul instelat, soptindu-mi nimicuri dulci la ureche si intensificand stransoarea bratelor sale in jurul taliei mele.

"Imi pare atat de rau. Nu am stiut." sopti el. "Dar, acum ca te am aici, nu te pot lasa sa pleci. Niciodata, Alex. Esti o parte din mine acum. Nu te pot lasa sa pleci de langa mine."

"Nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu, Harry" am oftat si mi-am frecat nasul de al lui. "Vreau sa fiu aici...asa... cu tine... pentru totdeauna. Doar... tine-ma strans si nu ma lasa niciodata sa plec."

"Niciodata. Te iubesc, Ally... Te rog, spune-mi ca si tu..." vocea sa ragusita s-a stins iar scena din jurul meu a devenit neclara si in ceata. Am incercat cu disperare sa chem imaginile inapoi cu mintea, dar era prea tarziu. Am fost trezita din somnul meu, iar imaginile, pur si simplu, au disparut.

"Spune-mi te rog, ca nu stai in pat si dormi toata ziua."

"Huh?" m-am ridicat in fund si m-am uitat prin camera, adica, am incercat, pentru ca aveam tot parul pe fata, ca varul Itt din familia Addams. Mi-am dat parul de pe fata, neindemanatic, facandu-l parca un cuib de sobolani si am reusit sa vad furnica stresanta care a indraznit sa-mi tulbure somnul. Mai mult ca sigur nu era vocea lui Harry.

"Fucking Olivia." am pufnit si apoi am cazut inapoi pe pat, intr-un mod dramatic. Am luat perna lui Harry si am strans-o in brate, inhalandu-i mirosul si am oftat multumita."Pleaca. Dorm." Chiar voiam sa vad daca as putea sa-mi raiau visul. Deranjant? Hell yeah, dar ce dracu?

"Nu, nu mai dormi."a spus si apoi am auzit-o cotrobaind prin camera, Dumnezeu stie ce, dar jur, daca o sa sara pe mine, o sa ii dau un pumn intre ochi.

"Ce vrei?" am zis jumate scancind cand a tras draperiile si a lasat lumina stralucitoare sa-mi invadeze spatiul confortabil. Mi-am bagat capul in perna, venindu-mi in gand imagini cu vampiri, care mai apoi m-au dus cu gandul la partida de sex vampiric cu Harry, pe care am avut-o in camera de distractii cu domnul Eric Northman ca public.

Ar trebui sa o facem din nou.

"Ei bine, pentru inceput, as vrea sa faci ceva cu rahatul ala ingrozitor, pe care tu il numesti par." spuse Olivia ridicandu-mi delicat o suvita si apoi dandu-i drumul si incepu sa-si frece mainile. Te-ai gandi ca ar crede ca am paduchi sau ceva. "Si apoi, trebuie sa discutam."

"Despre ce?" mi-am inabusit glasul somnoros in perna, si aproape m-am inecat atunci cand mi-am simtit respiratia de dimineata. Parul putea sa astepte, aveam nevoie imediata de o pasta si periuta de dinti.

"Chestii. Acum misca-ti fundul inainte sa aduc o cana cu apa gheata si sa o arunc pe tine." a zis ea si apoi m-a lovit peste fund.

M-am ridicat putin furioasa si m-am uitat urat la ea inainte sa fiu in fata ei. "Chiar te urasc a dracu' de mult, Olivia. Stii ?"

"Whoa!" flutura mana in aer apoi tinandu-se de nas si s-a dat cativa pasi mai in spate. "Evident, doamna Gura Yuck. Ce naiba ai facut, te-ai trezit azi noapte si ai facut un shake de rahat ca gustare la miezul noptii?"

"Du-te dracului!" am ras si am impins-o pe pat si apoi am fugit repede ca o nebuna spre baie.

Dupa ce am facut dus - satisfacandu-ma de doua ori cu ajutorul lui "Styles bullet"- m-am epilat si, da, m-am spalat pe dinti, m-am intors in dormitor, unde Olivia deja facea patul si, normal, mi-a ales hainele cu care sa ma imbrac azi. M-am imbracat si mi-am prins parul intr-un coc dezordonat si apoi am coborat.

Mi sueño de libres Where stories live. Discover now