Cap 3

1 0 0
                                    

Capitolul 3- Rubadub
Harry POV

M-am trezit a doua zi dimineata, eram inca somnoros si aveam o erectie tare ca piatra si prinsa intre ceva moale si cald. Mana mea era pe ceva inconfundabil de feminin si am strans usor pentru a ma asigura ca sunt reali. Urasc silicoanele, si chiar daca i-am vazut sanii lui Alex prin bucatica aia de material pe care James a pus-o pe ea... si apoi i-am vazut cu adevarat aseara cand am facut-o sa se dezbrace pentru mine, ehm, niciodata nu poti fi sigur pana nu le simti. Chirurgia estetica a facut destule progrese, dar nu destule incat sa mascheze adevarul cand tii in mana o pereche perfecta de sani adevarati.

Sa fim seriosi acum... astia erau reali, si incontestabil perfecti.

Mi-am dus varful degetului mare peste sfarcul ei, bucurandu-ma de modul in care acesta se intari imediat la atingerea mea. Alex poate o avea gura mare, adica... chiar are gura mare, dar banuiesc ca odata ce va vedea cum o sa se simta sub atingerile mele, o sa fie de acord ca ea ar fi trebuit sa ma plateasca pe mine in schimb.

Da, sunt atat de bun.

Cu parere de rau, m-am dat jos din pat, si nu am putut sa nu observ cand Alex gemu in semn de protest. Inca dormea adanc si probabil nu realiza ce facea. Daca era treaza, sunt sigur ca nu reactiona asa.

Ar fi trebuit sa ma simt ca un dobitoc, ca eu, un strain, o obligam sa faca lucruri pe care ea nu voia sa le faca cu adevarat, dar ea a fost cea care a semnat contractul. Si cred ca in sinea ei ii place sa fie fortata sa isi scoata la iveala bestia sexuala din ea, pe care a tinut-o ascunsa toata viata ei. I-am vazut privirea cand mi-o sugea aseara. Ii placea la nebunie, ceea ce era bine pentru ca aveam de gand sa mai repetam faza asta.

Am mers lenes in baie si am dat drumu la apa calda in supradimensionatul meu Jacuzzi. Cred ca ar fi prima data cand il folosesc de cand intrasem in baie si ii gasisem acolo pe ei doi.

Eu sunt principalul actionar al companiei tatalui meu, Scarlet Lotus. De fapt, mama, Pattie, a numit asa compania, fusese pasionata de budism. Lotusul este o floare, a carei seminte incep sa incolteasca in noroi, iar apoi se inalta pana ajung la suprafata inflorind deasupra apei. Lotusul rosu simbolizeaza dragostea, pasiunea, compasiunea si toate sentimentele ce tin de inima. Tatal meu, Jerremy, a simtit ca numele asta este mai mult decat potrivit companiei. Scarlet Lotus este locul in care lumea vine cu idei unice si le urmaresc cum cresc pana cand acestea infloresc; idei care le sunt aproape si dragi inimii lor, dar pentru care detinatorii lor nu au destui bani sa investeasca in ele, pentru a le aduce la "fructificare". Pentru o parte din veniturile incasete, Scarlet Lotus ii ajuta sa-si duca ideile la indeplinire. Mama a insistat ca, compania sa dea ceva inapoi comunitatii, si asa munca de caritate a devenit la fel de mult o parte a companiei, la fel si dezvoltarea ideilor.

Parintii mei au murit intr-un accident de masina in urma cu sase ani, lasandu-mi totul mie; banii, casa si toate actiunile companiei pe care tatal meu o detinea. Dar nici una din astea nu ii putea inlocui.

Tata avea un partener, Seth Cohen. S-a retras acum trei ani si i-a dat toate actiunile singurului sau fiu, Jake. Jake si cu mine am fost cei mai buni prieteni, pana cand am crescut. Datorita succesului parintilor nostri, a fost aproape imposibil sa iti dai seama care erau prietenii tai cu adevarat, pentru ca ori te placeau cu adevarat ori se dadeau pe langa tine din cauza banilor. Eu si cu Jake am invatat pe calea mai grea ca eram singurii pe care ne puteam baza. Mereu intram in belele, provocandu-ne la cele mai ridicole tampenii. Si normal ca parintii nostri "curatau mizeria" din urma noastra; nu puteau avea mostenitorii companiei Scarlet Lotus prin toate tabloidele. Nu dadea bine pentru afacere. In plus, intr-o zi noi am fi fost la conducerea companiei si nimeni intreg la cap nu si-ar fi pus ideile valoroase in mainile unor baieti care aveau o reputatie in a strica tot.

Mi sueño de libres Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum