Cap 8

0 0 0
                                    

Capitolul 8 - Dildo'uri si vampiri
Alex POV

Harry m-a lasat in pace toata ziua dupa mica noastra escapada la magazinul de lenjerie, sau cum ne place mie si lui Cooch sa-I zicem Pussy Gallore's House for Two-timing Cunt Fuc.kers. Nu eram geloasa. Jur. A fost Cooch de vina. Era foarte suparata si arunca cu pancarde peste tot. Wonder Peen trebuia sa o saruteee...de mama focului, ca sa o recucereasca. S-ar putea sa scape cu o alta sesiune de clit spanking.

M-am dus in pat inaintea lui Harry, dar m-am facut ca dorm cand el s-a bagat sub asternuturi. Sentimentele mele erau putin ranite cand am vazut ca sta cu spatele la mine si cu o distanta foarte mare intre noi. Nici o imbratisare, nicio atingere... nimic.

Dimineata urmatoare, m-am trezit inaintea lui. Inca dormea cand am iesit din dus, si asta a fost dupa ce am facut multa galagie, cu scopul de a-l trezi intentionat. Nu ma intrebati de ce am facut-o, pentru ca chiar nu stiu. S-ar putea sa-mi fi lipsit bastardul.

Chiar m-am plimbat prin dormitor in fundul gol, scotocind prin dulap cu ce sa ma imbrac, si intentionat accidental am dat jos o pereche de pantofi de ai lui, (pe care i-am lasat pe jos) si apoi am inchis usa mai tare decat trebuia. A dracu... tot nimic. Asadar, trebuia sa ii verific pulsul omului, nu? Adica, trebuia sa o fac, pentru ca cine naiba poate sa doarma in atata zgomot?

Dar apoi stomacul meu a inceput sa scoata sunete de genul "Da-mi mancare, b!tch!"- pe bune, chiar asa a sunat- si mi-am amintit in mod clar ca am vazut o cutie de fulgi de porumb in camara. Si normal, erau foarteeee buni, asa ca ce puteam sa fac?

Meh, am ridicat din umeri, daca e mort, e mort. Tigrul Tony era prietenul meu, in timp ce Harry "Whoremonging" Styles nu era. Uhm, pe bune, probabil ar trebui sa nu ii mai port pica.

Luasem ultimele liguri de lapte cu fulgi si am pus castronul in chiuveta cand Harry isi facu aparitia, in cele din urma. Dumnezeu sa ma ajute, statea acolo uscandu-si parul cu un prosop, cu o pereche de blugi lasati pe solduri si nimic altceva- cu exceptia benzii negre elastice de la boxerii sai Calvin Klein, care ii avea pe dedesubt. Deci, lasati-ma sa va spun... Harry gol este glorios, dar Harry pe jumatate dezbracat, in nimic altceva decat o pereche de blugi... BAM. Asta eram eu lesinand de la ohdoamne-tocmaim-amudat-adracudetare.

Acea urma de par care venea in jos de la buricul sau pana la minunile care se aflau sub... bune de lins. Si prin minuni, ma refer la erectia lui de dimineata, care, aparent, este inca in vigoare, pentru ca avea o umflatura gigantica in pantaloni.

Cooch si-a pus mainile in san si s-a intors cu spatele la el. Refuza sa se uite la el sau chiar sa recunoasca prezenta lui Wonder Peen.

"Buna dimineata, Alex" spuse el trecandu-si degetele sale porno prin par.

"Buna dimineata, Wonder Peen... uh, adica, Harry." Proasta, proasta esti Alex.

Harry isi arcui o spranceana uitandu-se ciudat si apoi incepu sa vina spre mine. Cu cat venea mai aproape, cu atat eu ma duceam mai in spate, pana cand am ajuns cu spatele la chiuveta. El isi puse mainile pe tejghea prinzandu-ma inainte sa-si lase capul in jos si ma sarute.

Agenta dubla Coochie s-a intors sa se uite peste umar si apoi s-a intors repede inapoi, amintindu-si ca inca era suparata pe el. Avea gust de menta proaspata si ma gandeam serios sa-i sug limba, dar asta ii dadea lui impresia ca ii vreau atentia. Si, desi stim ca e adevarat, el nu stia si nu aveam vreun motiv ca sa ii dau vreun indiciu. Harry termina sarutul, sugandu-mi buza inferioara si apoi se scufunda imediat in gatul meu, lasandu-si trupul peste al meu. Imensa umflatura apasa peste partea mea feminina, dar Cooch rezista. Bratele sale puternice s-au infasurat in jurul taliei mele iar Harry ma tinea lipita de el in timp ce continua sa imi framante, fara motiv trupul. Gatul lui era chiar in fata buzelor mele iar venele lui erau atat de ademenitoare. Nu m-am putut abtine. A trebuit sa il gust.

Mi sueño de libres Where stories live. Discover now