Vrací se ve snech

520 23 1
                                    

Rychle jsem si sedla, zrychleně dýchala a byla celá zpocená. Opět se mi zdálo o Grindelwaldovi.........spíše se mi zase dostal do hlavy. Ten šmejd na mě musel tenkrát seslat nějaké kouzlo nebo byl až příliš ukecaný na to, aby se mi jen tak mohl dostat do hlavy. Stále mi říká, že mě potřebuje, ale k čemu sakra? To sama nevím. Zdá se mi o něm každou noc a já z toho nemůžu spát, takže jsem po té strašně unavená... Typuji že teď je něco kolem páté hodiny ráno. Noo znova neusnu, takže se půjdu vysprchovat... Vzala jsem si jen oblečení, ve kterém půjdu na vyučování a vyrazila k umývárnám. Poté co jsem se vysprchovala a udělala jsem si ranní hygienu, jsem usoudila, že bych někam mohla jít... Ale kam? Zakručelo mi v žaludku a já se nemusela rozmýšlet kam půjdu. Půjdu přece na snídani! To je nejlepší nápad! Rychlou chůzi jsem šla do velké síně. Jakmile jsem tam došla, tak jsem se divila, že v tuto brzkou hodinu je tolik studentů vzhůru a šli na snídani. Sedla jsem si k havraspárskému stolu a nandala si, na co jsem měla chuť. Jakmile jsem dojedla svojí snídani, tak akorát přišla Anita, Ron a Eddie, kteří mě pozdravili i já je. „Co že jste tak vysmátý?" optala jsem se jich se zájmem. „Ale jen jsme tady Eddiemu povídali, jak jsme tebe a Scamandera tak trochu donutili se políbit" smál se Ron a já protočila očima. „Hele ale kdyby věděl, že jste to byli vy, tak by se to nestalo" namítla jsem s úsměvem. Bavili jsme se dál o podobných zážitcích, když v tom jsem uviděla Newta. Nebyla jsem jediná, kdo spatřil. „Dobré ráno" pozdravili jsme ho všichni, při čemž se na nás podíval. „Dobré ráno i vám" usmál se a když sjel pohledem na mě, tak se usmál ještě více a odešel k profesorskému stolu. „Tak tohle bylo divný" podotkl Eddie a já se uculeně napila čaje. „Chloe?!" udiveně řekla Anita „co to mělo být? Dělej! Řekni to!" „Co? Já nic nevědět!" začala jsem se smát jak retard,ale na to byli už zvyklí.. „Hej co máme dneska za hodiny" optal se Eddie, aby změnil téma. „Jasnovidectví, obranu proti černé magii, lektvary a nakonec dvě hodiny na péče o kouzelné tvory" odpověděl mu na to Ron. Jde vidět, že si rozvrh dobře nastudoval, což je dobře.

Celý den utíkal pomalu a před námi byli ještě dvě hodiny péče o kouzelné tvory s Newtem. Od rána až do teď mě stále bolela hlava, slyšela jsem pár slabých našeptávajících hlasů, což mě úplně štvalo. Péče o kouzelné tvory jsme měli společně s nebelvírskými, takže pohoda. Dostali jsme se do učebny, kde máme psát test a já si sedla do poslední lavice, kam si ke mně přisedla Anita. Newt už byl v učebně, takže jakmile byli všichni tam, tak započal hodinu. Vzali jsme si pergameny a měli napsat vše, co jsme věděli o hrabákovi, fénixovi a ještě hipogryf, na kterého jsme se měli zaměřit co nejvíce, jelikož nám Newt slíbil, že tu další hodinu půjdeme k nim.

Takže Hipogryf pochází z Evropy. Má hlavu obrovského orla a koňské tělo. Je možno ho ochočit. Každý kdo se k němu přibližuje, se mu musí upřeně dívat do očí. Úklona znamená projev dobrého úmyslu. Jestliže hipogryf pozdrav opětuje, je bezpečné přistoupit k němu blíže..

U hipogryfa jsem napsala vše co jsem věděla. To samé i u hrabáka a fénixe. Pergamen jsem odevzdala Newtovi, který si ho s úsměvem ode mě převzal. Usedla jsem zpět do lavice a podepřela si hlavu. Hlava mi zase třeštila bolestí, která neustupovala. Opět jsem slyšela nějaké hlasy, ale nikdo v učebně nemluvil. Znamenalo to, že se Grindelwald ke mně vrací jen ve snech? Nebo to znamená, že se něco špatného stane? Nevím...... Na chvíli jsem zavřela oči a jakoby čas ubíhal rychleji, a první hodina utekla. „Chloe, zvedni se, jdeme na ty hipogryfy" zatřepala se mnou Anita a já sebou cukla. „Jo vždyť už jdu" zamumlala jsem, pomalu jsem vstala, vzala své věci a chystala se jít. „Slečno Watsonová, potřebuji s vámi mluvit" promluvil ke mně Newt. „Jen běž, pak tam přijdu" pošeptala jsem Anitě, která přikývla a odešla s posledními studenty ven. „Chloe co se s tebou děje" přišel ke mně okamžitě Newt, když jsme tu byli samy. „Nic se neděje" zalhala jsem a položila učebnice zpět na lavici, o kterou jsem se i opřela. „Vidím to na tobě" položil si ruce na mé boky a upřeně se podíval do mých očí. „Víš, že mi můžeš říct všechno" „Já vím, jen nemůžu spát v noci kvůli jednomu snu" řekla jsem jen a upravila mu trochu jeho kravatu. „Pojď sem" uchechtl se a přitáhl si mě do objetí. Bylo to velmi příjemné objetí, jako vždy. Newt mi jezdil rukou po zádech, což bylo tak příjemné. „Kdyby jsi nemohla usnout vůbec, tak můžeš za mnou kdykoliv přijít. A je jedno, zda mě vzbudíš nebo ne" nabídl mi, já se tomu musela trochu usmát. Newt je v tomhle strašně hodný. Vlastně je hodný pořád...

Džus je tady další kapitola :D po trošku dlouhé době :D dobře 9 dní není dlouhá doba xD Nic méně se uvidíme u další kapitoly.

Nový profesor | Newt Scamander |Where stories live. Discover now