14. Oare trebuie sa pierzi?

1.7K 81 0
                                    

       Harry pov.

    Nu mai suport. Trebe sa aflu daca ma iubeste, daca am vreo sansa cu ea, daca ma place doar ca pe un prieten. Am atatea intrebari in minte. Oare il place pe Niall? Oare are pe cineva? Nare cum. Oare place pe alcineva? Am atatea intrebari care mi se invart in minte nu mai suport.

     M-am ridicat din pad, am iesit din camera mea si m-am indreptat spre a ei. Am intrat fara sa mai bat, dar rau am facut. Am gasito in lenjeria ei r-rosie... Deschid ochii larg, iar ea cand ma vazut, sa uita in jos si sa acoperit imediat. Apoi a inceput sa tipe la mine.

     - C-ce faci aici!! Nu ai invatat sa bati la usa? Daca eram goala? Tiar fi placut? PERVERSULE!! M-am saturat de tine si de toti baieti care credeti ca puteti face ce vreti cu mine!! Va urasc!! Iesi afara!! Acum!! 

     N-am mai zis nimic. Am ramas blocat, din cauza la ce am auzit. Ma uitam la ea cu un ranjet idiot pe fata, si cu ochii aproape iesiti din orbite. Ea era in fata mea cu degetul aratator indreptat spre usa, si cu o privire nervoasa. 

      - Acum!! repeta a doua oara. Acum nu a mai asteptat. A venit spre mine si m-a inpins spre usa. M-a dat afara, apoi a trantit usa cu putere.

     M-am dus la mine in camera, m-am aruncat in pat si am inceput sa tip in perna, si sa dau cu pumnul in pat. Ce prost am fost, si inca sunt. Cu siguranta ma uraste. Oare cea zis este adevarat? Eu nu fac ce vreau cu nimeni... Nu inteleg. E prea nervoasa. Acum o luna cand a intrat Zayn peste ea, era la fel de imbracata ca acum. Atunci nu s-a suparat asa de tare ca acum. A patit ceva cu siuranta.

     - Harry! 

    - Ce vrei Liam? De ce tipi?!

    - Ce vreau? Mai bine zimi repede de ce sa inchis Harryet in camera ei, si de ce o aud ca plange?

    - Dar de ce crezi ca iam facut eu ceva? 

    - Pentru ca eu si baieti eram jos, si am auzit ca Harryet a inceput sa strige la cineva. Ea face asa doar cand e foarte nervoasa. Deci rezulta ca tu iai facut ceva. Acum zi cxa iai facut. Daca nu imi zici, macar dute si cerei scuze.

     - Bine. O sa ma duc sa-i cer scuze. Dar mai tarziu. O las mai intai sa se linisteasca, apoi ma duc. Ca nu vreau ca de data asta sa imi dea si cu ceva in cap.

      -  Bine zici. Mai bine las-o sa se calmeze, apoi dute. Dar sa te duci.

     - Da ma duc. Ma duc. Acum iesi!

      Si dinnou am ramas singur in camera mea mare. Ma uit iarasi la tavanul alb si neutru. As vrea ca sa imi spuna cineva ce a patit, oricine. Nu suport sa o vad asa. As face orice pentru ea. Orice. Oare sa o mai las sau sa ma duc la ea? Poate o enervez, o disper. NU STIU!! Sa ma ajute cineva! 

     Harryet pov.

        - Alo?

       - Hmm... Buna Harryet, vreau sa sti ca o sa anulez intalnirea aia care am planificat-o ieri, mie nici macar nu imi place de tine, eu am iubita. Atunci eram beat, sper ca vom putea ramane prieteni. Scuze.

        - O-ok... bine, pa.

       - Harryet, Harrye...

        Nu lam mai lasat sa zica nimic, ca iam inchis in nas. Ca nu mia ajuns ca e el un idiot, a mai trebuit sa mai intre si Harry in camera mea fara a mai bate la usa. Nu m-am abtinut, sa nu tip la el, 

       - C-ce faci aici!! Nu ai invatat sa bati la usa? Daca eram goala? Tiar fi placut? PERVERSULE!! M-am saturat de tine si de toti baieti care credeti ca puteti face ce vreti cu mine!! Va urasc!! Iesi afara!! Acum!! 

         Dar m-a mai enervat ca a ramas cu un jambet idiot pe fata, si cu ochii al naibi de mari. Iam mai zis o data.

         - Acum! 

          Am mers spre el, lam dat afara, si am trantit usa. Mam asezat i fata ei, si am inceput sa plang cu putere. In scurt timp il aud pe Liam striganduma si batand in usa cu putere. Dupa vreo 5 minute de batut in usa, a renuntat, si am inceput sa-l aud tipand la Harry.

            M-am ridicat si mam inbracat intr-o bluza lunga care seamana cu cele ale jucatorilor de fotball, niste strampi cu gauri si niste cizme de baicker. Am iesit din camera, si l-am vazut pe Harry cu...

****

    Hei!!! UN CAPITOL SCURT, :(((  imi pare rau... o sa scriu mai mult data viitoare... Sar putea sa postez urmatorul capitol miercuri, sambata sau duminica...

         va pwp :* :* :* BYE!!! ^_^

Liam's little sister (1D f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum