8. ziua 2. O zi obositoare.

1.9K 122 0
                                    

            Iara cineva vrea sa ma trezeasca dis de dimineata. Ceo fi cu baieti astia, de nu ma lasa sa dorm cat vreau? Deschid ochii cu greu si il vad pe fratele meu cu un zambet victorios pe fata.

               - Ieiiii!! 

              - Ceai de urli asa?

             - Incerc sa te trezesc de 10 minute, si am reusit. Acum date jos din pat si schimbate. Azi avem o zi incarcata.

               - Bine,bine. Dar ce facem azi, de mai trezit la 8!?

               - Ai sa vezi... E ceva ce o sa-ti placa mult. Acum schimbate si ne vedem jos.

               Imi da un pupic pe frunte si iese din camera, lasanduma cu marea intrebare: " Ce a planificat?". Ma duc la baie sa-mi fac un dus si sa-mi fac rutina de dimineata. Dupa ce am iesit de la baie, m-am dus direct  la dulap. Cred ca o sa facem sport, mie imi place mult sa fac exercitii, sa joc footbal, basket, volei, si multe alte sporturi. Asa ca miam loat o pereche scurta de pantaloni de sport negrii, o bustiera neagra, si un maieu roz foarte transparent si o pereche de adidasi inalti gri inchis,mi-am prins parul intr-o coada de cal,si am coborat jos. Acolo ma astepta Liam inbracat in echipamentul lui de footbal. Deci m-am imbracat bine.

               - Vad ca teai prins ca facem sport. Imi spune cu un zambet pe fata.

              - Dap. Dar se pare ca jucam footbal.

             - Ce sora desteapta am.

            - Nu-i asa?

            - Si modesta pe deasemene.

           - Mergem?

          -  Da, hai.

                Am mers pana la masina lui Liam unde neam urcat si am plecat spre locul unde are loc surpriza. Cand am ajuns Liam mi-a pus o esarfa la ochi si ma ajutat sa cobor din masina, de unde ma loat ca pe o mireasa, si m-a dus inauntru. La un momendat m-a lasat jos si mia zis sa imi desfac esarfa de la ochi. Cand mi-am dat-o jos am vazut ca santem in mijlocul unui imins stadion de fottbal.

           - Waw!

          - Stiam ca o sa-ti placa. Hai jucam, sau vrei sa te mai invat cate ceva?

          - Ajutama cu sutatul la poarta.

                  Liam a dat din cap si sa aduca un cos im ens cu mingi de fottbal de diferite culori. Le-a asezat pe fiecare in parti diferite ale terenului si mi-a zis sa sutez la poarta iar el le va apara. Am facut ce mia zis de mai mult de 20 de ori pana m-am enervat ca le tot apara, asa ca am dat un sut cat de tare am putut in minge si nu sa oprit decat in punctul sensibil al lui Liam. Liam a scos un sunet de a rasunat in tot stadionul. Am alergat pana la el, care statea intins pe jos si aproate plangea.

          - S-scuze. Ii spun balbait.

          - Cand o sa te prind nu stiu ce o sa-ti fac.

                        Dupa inca aproape un minut in care a stat pe jos si eu razand de el, s-a ridicat si a inceput sa ma alerge prin tot terenul. Cred ca am facut vreo 4 ture de teren eu neobosind, dar el arata de parca ar putea lesina in orice secunda. Intr-un final m-am oprit si m-am dus la el, fara sa imi dau seama ce avea de gand. Cand m-a vazut destul de aproape de el, a sarit pe mine si a inceput sa ma gadile pana nu-i zic ca e cel mai tare. Am cedat si i-am spus ce vroia sa auda, si s-a dat de pe mine. am hotarat ca mergem la dus apoi sa mergem sa mancam. 

***

                           Suntem deja in masina lui mergand spre casa, deoarece sunt iar extenuata. Ajunsi acasa suntem intampinati de baieti care m-au loat pe sus si m-au pus pe canapea ruganduma dar mai mult obliganduma sa le spun ce am facut astazi.

                - Baieti!! striga Liam vazanduma ca mai am un pic si adormeam acolo.

                             PREA TARZIU

 Liam pov.

                          Vazand-o pe Harryet aproape adormind, m-am hotarat sa o salvez de baieti.

               - Baieti!!

              - Da! imi raspund ei la unison.

             - Nu vedeti ca apro... reformulez,ca a adormit aici?!

                           Toti s-au intors spre ea vazand-o dormind. L-am vazut pe Harry ca se ridica, o ia ca pe o mireasa, si o duce la ea in camera.

     Harry pov. 

                         Cand am observat ca doarme, m-am hotarat sa o iau si sa o duc la ea in camera.Pe scari am vazut-o zambind si prinzanduma de tricou,asa ca am zambit la micile ei gesturi. Am pus-o in pat, am invelit-o si iam dat un sarut pe frunte, urmat de un ''Somn usor ingeras'' , si am iesit din camera indreptanduma spre camera mea, adormind si eu imediat.

Liam's little sister (1D f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum