4. Planurile si amintirile

2.4K 134 5
                                    

#Dupa o luna#

Harryet pov.

A trecut o luna de cand m-am mutat cu Liam la baieti. S-au intamplat multe lucruri bune dar si rele. Cele rele aveau legatura cu scoala,notele,temele (stiu, nu sunt atrasa de scoala intr-un mod special ca alte fete). Iar cele bune au fost ca a fost ziua lui Louis (mega petrecere ), a fost craciunul unde am primit o chitara , un caine urias de plus cu o inima in brate pe care scria " I love you " ( sigur de la Harry ), lucturi pentru par ( Zayn cu siguranta ), o rochie neagra stramta sus si fara bretele,iar jos larga si scurta (deasupra genunchilor ) si cu o curea gri la mijloc, si o cutie in care se aflau un lantic, un inel, o bratara si cercei cu semnul infinitului (din argint) pe ele.

A mai fost si revelionul, pe care lam petrecut alaturi de H&L&N&L&Z plus Dani, Perry si Elly.

Acum se apropie ziua me pe 11.01 si urmatoare zi a lui Zayn pe 12.01. ( ASTA INSEAMNA 2× MEGA PARTY!!!).

Liam pov.

Este 6 ianuarie iar pe 11 este ziua lui Harryet, apoi a lui Zeyn. Eu si baieti facem planuri de 5 zile despre petrecerea ei.

H: Unde e Harryet?

Li: Inca doarme. Deci putem planifica inca petrecerea.

Z: Herry o duce unde vrea ea pana pregatim noi casa, si nu o aduce pana la 7, atunci incepe party-ul. Ai inteles Hazza??

H: Da da!! Si tortul cine il ea?

Lo: Niall.

H: Sa nu-l manaci pana acasa. Astfel te arunc intr-o fantana parasita.

N: Ha ha... ce amuzanti sunteti. Cum sai fac asta mici noastre Hazzi (asa ii spunem noi cate o data)

Li: Bine atunci. Acum sa tacem ca se poate trezi in orice clipa.

Dupa cemiam terminat propozitia cu toti neam despartit. Harry sa dus la el in camera, Niall in bucatarie (tipic Niall), Zayn sa dus sa se uite la meci,Louis sa se intalneasca cu Elly, iar eu m-am dus sa alerg.

Liam's little sister (1D f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum