10.Ziua 3. O zi relaxanta.

1.9K 118 2
                                    

     Imi deschid ochii,incerçand sa ma obisnuiesc cu lumina soarelui care intra pe geamul intredeschis. Ma ridic de pe perna si imi iau telefonul de pe noptiera,ca sa ma uit la ceas. Era aproape 11. Cum de nu ma trezit nimeni?

     Ma dau jos din pat ca sa ma duc sami fac rutina de dimineata. Mam indreptat catre dulap ca sa ma imbrac.

       - Ceor mai fi planificat baietii azi? In fine. Cu ce sa ma inbrac?

     Miam ales blugi stramti albastru inchis cu talie inalta, un tricou deasupra buricului pe care era desenat un craniu, niste bratari cu tinte si un fel de tenisi fara siret albi cu negru. Miam inpletit parul in coada de peste intr-o parte, si am coborat jos.

      Am simtit miros de sandwisuri cu sunca si branza topita,facute la un aparat special. Cand am intrat in bucatarie mi sa confirmat mirosul.Louis era cel care le facea.

     - Neata prajiturica ( asa imi zice Louis ca alint). Ai dormit bine? 

    - Da, cum de nai venit sa ma trezesti ca Niall si Liam?

    - Am vazut cat de obosita ai fost aseara. Ai adormit pe canapea in timp ce noi te intrebam ce ai facut cu Liam.

     - Ow... Dar cum am ajuns in camera la mine? Sau mai bine zis, cine m-a dus?

     - Pai vroia Liam sa te duca, dar Hazza ia loato inainte.

       Poftim!? Harry m-a dus in camera? Serios, de ce asa grijuliu cu mine in ultima vreme? E la fel ca in ziua in care am mers la munte.

      *Flashback*

                Am stat in aceeasi camera cu el, din cauza ca Louis a stat cu Elenor, Zayn a stat cu Perry, iar Liam ar fi vrut sa stea cu Danni dar din cauza ca ea era racita, a stat cu Niall. Iar eu m-am pomenit cu  nimeni altul de cat Harry. Dupa ce neam culcat, m-am trezit peste noapte ca imi era sete, iar el era cu mana pe abdomenul meu, iar capul era pe pieptul meu. Din cauza ca nu puteam sa-l dau jos de pe mine, a trebuit sa-l trezesc. Cu greu am reusit dar, cand s-a ridicaty sa a vazut cum a dormit, s-a ridicat din pat si se indrepta spre usa de la baie.

       - Scuse... imi spuse frecandu-se cu mana la ceafa si cu capul plecat.

               A intrat in baie, iar eu m-am dus jos ca sa beau niste apa. Cand m-am intors, a iesit si el de la baie cu un prosop la mijloc si picaturi de apa care ii curgeau din par,pe minunatul lui corp, patat cu cerneala care nu se va mai duce niciodata.

         *End Flashback*

       - Ok. Dar ei unde sunt acum?

      - Sa dea autografe. Eu nu m-am dus din cauza ca sunt foarte obosit. Acum stai jos si mananca sandwisurile astea, ca dupa trebe sa plecam.

       - Mersi. Unde plecam? Trebe dupa sa astepti sa,ma schimb.

      - E surpriza. Nu trebe sa te astept. Si eu ma duc sa ma schimb. Nu vezi ca sunt in pizamale inca?

        - Ok... Pofta buna.

        - Mersi,la fel.

          Nu a durat mult sa mancam si am mers sus sa ne schimbam. Miam loat o pereche de blugi stramti albastru inchis, o blusa neagra pe care scria " WTF" iar in picioare un fel de balerini in carouri rosii. Am coborat jos, dar nici urma de Louis. M-am dus la el la masina, si l-am vazut punandu-si centura. Am urcat repede in masina, mi-am pus centura, si am plecat. Am ajuns in scurt timp la un hotell, unde am intrat, am loat niste chei si am urcat pana la ultimul etaj, intrand intr-o camera. 

           - Ce facem aici? Vrei sa facem nebuni? si i-am facut cu ochiul.

           - Nu nu vreau sa facem sex. Am venit aici ca sa stam pe pervazul de unde se vede orasul, si sa vorbim sau sa povestim. Iao ca pe oportunitate de a te relaxa.

          M-am apropiat de pervazul destul de lat si plin cu perne si paturi de diferite culori, unde m-am asezat.

            - Si despre ce vorbim?

           - Despre ce vrei tu.

*********

          Este ora 8:30 seara si mergem catre casa. Nimeni nu era acasa, asa ca m-am hotarat sa ma duc sa fac un dus si sa ma culc. A fost cea mai relaxanta zi din viata mea. Il iubesc pe Louis, la fel ca si ceilalti. Am adormit cu gandul la ce am povestit azi cu Louis.          

Liam's little sister (1D f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum