3. Noua casa, noi prieteni, noi iubiri

2.7K 138 10
                                    

Cand am ajuns,baieti au iesit sa ne intampine. Liam mi ia prezentat pe fiecare in parte,apoi am intrat in casa aratandumi camera in care voi dormi. Dupa ce mau ajutat cu valizele am inceput sa despachetez si sa-mi decorez noua camera. Intr-o ora am fost gata. M-am schimbat intr-un maieu negru stramt pe care scria ' I'm sexy', si o pereche de pantaloni scurti cu model floral, apoi am coborat jos sa beau niste apa. Niall si Zayn erau pe canapea se uitau la un meci de fotbal, Liam vorbea la telefon in bucatarie, iar Harry gatea.

Li: Ai terminat de despachetat?

Ha: Si de decorat. Ii spusesem cu un zambet pe fata.

Li: Ok! Eu si baieti trebe sa plecam. Vi cu noi?

Ha: Nu. Stai linistit. Raman acasa. Ma uit la un film.

Li: Bine. Noi mergem sa ne pregatim.

H: Eu nu vin.

Li: Ok... faci cum vrei.

H: Deci... vrei ceva anume sa manaci?

Ha: Nu. Tu ce gatesti?

H: Paste cu sos. Vrei si tu?

Ha: Da, te rog!

Harry scoase doua farfuri pe care asezase pastele. In timp ce mancam,coboarau si baieti, isi loasera larevedere si plecasera. Terminaseram de mancat si il ajutasem pe Harry cu vasele.

H: Deci la ce film vrei sa ne uitam?

Ha: Aveti , Jurasic Park '?

H: Iti plac filmele de groaza?

Ha: La nebunie.

H: Ok atunci. Ma duc sa vad daca il avem. Pregatesti tu popcorn?

Ha: Da!

In timp ce pregatem popcornul Harry gasise filmul si il pusese. Ma dusesem si eu langa el, intre noi fiind bolul cu floricele. In timp ce ne uitam la film primisem un mesaj de la Liam , vom intarzia un pic. Mergem pana la club. Voi ce faceti' , bine. Ne uitam la un film... '. Filmul a mai durat aproape 45 minute, dar pe la sfarsit adormisem.

Harry pov.

Am vazut ca Harryet a adormit, asa ca am oprit filmul apoi am dus-o la ea in camera. In timp ce urcam scarile o auzeam spunand ceva despre Liam, dar nu am inteles ce. Am pus-o in pat, apoi am plecat la mine in camera. Nu stiu de ce, dar ma gandesc in continuu la ea. Nu pot fi... Nu! E sora lui Liam. Dar daca... toata noaptea m-am gandit la ea, iar cand am reusit sa adorm, am visat ca a intrat cineva in casa si a injunghiat-o, apoi a fugit fara urma,iar ea a inceput sa se transforme intr-un inger. Iar atunci mam trezit.

H: Ea chiar e un inger... ingerul meu.

**††

Sper ca v-au placut cele 3 capitole pe care lea scris. Astept aprecieri si comentari. Si imi pare rau pentru greselile de scriere!! :) o sa incerc ca de fiecare data sa postez cate 3 capitole. Va pwp.

Liam's little sister (1D f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum