12. Ziua 5. O zi de nastere diferita.

2.1K 88 0
                                    

          Ma trezesc cu greu azi. Ma ridic in fund, si ma uit la ceasul din telefon. Am vazut ca aveam mai mult de 20 de mesaje, toate avand ca mesaj ,, La Multi Ani,,. Aproape ca uitam ca este ziua mea astazi. Primul lucru care il fac astazi este de a le raspund la toate mesajele apoi sa ma duc sa-mi fac rutina de dimineata. Cand am iesit din baie, aveam intinsa pe pat o rochie neagra. Era fara bretele, stramta la mijloc si larga pana deasupra genunchilor. Era superba, si mai avea alaturi o pereche neagra de balerini si un biletel pe care scria ,, La Multi Ani, ursulet. Sper ca-ti place cadoul de la mine. Cu rochia asta te vei inbraca deseara. Altfel ma supar.,, logic ca este de la Zayn, doar el imi zice asa. Simt ca azi o sa fie o zii superba, dar si obositoare in acelasi timp. 

            Ma indrept spre dulap ca sa-mi iau niste haine speciale pentru o zi speciala. Imi aleg o fusta neagra din piele primita de la cea mai buna prietena a mea, Laura. O bluza deasupra buricului roz cu unicorni si curcubee, si niste conversi negrii. M-am dus in baie sa ma machez, iar cand m-am intors inapoi in camera, aveam micul meu de jun preferat pus pe pat. Adica oua prajite cu sunca, un pahar de suc de portocale si o briosa cu ciocolata si fulgi de ciocolata. 

    -  Mic de jun la pat. Ce baieti atenti.

             Pe langa am mai observat si un trandafir alb (care este tot preferatul meu), si langa un biletel pe care scria:Buna dimineata ingeras! Sper ca-ti place micul de jun special. Pofta buna. Si LA MULTI ANI!”. Ce frumos din patea ta Hazza. M-am pus in pat si am inceput sa-mi mananc micul de jun. Este delicios!.

              Zayn pov. 

          Ma plimb prin park cu Perry, nu pot sa cred ca fiinta acceasta ma poate face asa de fericit. As putea sa-i arat prin atatea feluri ca o iubesc si ca vreau sa-mi petrec viata alaturi de ea, dar nu ar insemna nimic pe langa floarea aceasta rara pe care o am in inima mea. 

        - I-a placut rochia, lui Harryet?

     - Nu stiu, nu am vazut-o azi de loc. Dar cu siguranta. Doar la aia saliva cand eram la Mall. Credea ca n-o vad.

         - Dar tu ai fost cu ochii pe ea nu?

        - Pai de ce crezi ca am mers cu ea? Ca sa vad dupa cei fug ochii, ca sa io pot loa cadou.

        - Sper ca vei fi asa si cu mine. Altfel o sa fiu geloasa.

            Cand am auzit ce a spus, am luat-o in brate si am sarutat-o cu pofta. Ea s-a eliberat din bratele mele, si a inceput sa fuga dupa copaci iar eu dupa ea. Am inceput sa alerg dupa ea, si cand am prins-o, era sa cad din picioare. E atat de frumoasa, si ochii ei albastri stalucesc ca diamantele deabea slefuite.

         Harry pov.

         Sper ca ia placut micul de jun pregatit de mine. Si trandafirul ala... Sunt preferatele ei. Stiu asta, din cauza ca am fost foarte atent cu ea si ce ii place. De ce? Nu stiu. Numai ca tin mult la ea si nu pot sa o vad trista nici macar o secunda.

           Sunt afara, mergand la un Pet shop, ca sa-i cumpar un cadou de ziua ei. Sper ca o sa-i placa.

         Zayn pov.

             Am condus-o pe Perry acasa, iar acum ma indrept spre casa, ca sa o iau pe Harryet pentru ziua Zayn-Harryet. O sa avem mult de mers. 

            Am ajuns acasa si am gasit-o pe canapea uitanduse la o comedie cu Mr. Bean. Inca ii place filmul asta!? Fiecare cu gusturile lor. M-am indreptat catre ea sa o imbratisez.

Liam's little sister (1D f.f.)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora