22. Revenire

1.1K 85 0
                                    

    Mam gandit mai bine si nu o sa sterg cartea, dar o sa incerc sa o termin destul de repede...

    In fine.. va las sa cititi. Papa!!

***

    Ma plimb prin parc, gandinduma la ce mia zis Niall. La invitatia lui. Normal ca ma duc, numai ca simt ca ek brea sa fim mai mult decat prieteni. Il iubesc si tin mult la el, la fel ca si la ceilalti, dar nu stiu dav in felul ala. Sunt foarte confuza.

     Toate gandurile mele au fost intrerupte de tipetele unei fetite care era batuta de tatal ei chiar in fata mea. Am alergat repede spre ea ca sa o ajut. Cu cat ma apropii imi dau seama ca este un copil al strazilor... si nu cred ca este batuta de tatal ei. Mai bine mas grabii.

    - Hey! Ce sa intamplat? Il intreb pe barbatul acela in timp cei prind mana ca sal opresc.

     - Tu sa nu te bagi! Ai inteles? Imi zice rastit.

     - Nu, nu am inteles. Ce tia facut de o ranesti intr-un astfel de hal!

    - Mia furat portofelul. Imi zice in timp ce o trag din mainile lui.

     - Da, poate asa e. Dar intr-un astfel de hal sa o ranesti? Nu pot sa zic de tine ca esti om, cu din potriva, esti un animal in toata firea. Mie scarba de tine. Poate tu ai un acoperis deasupra capului si o paine pe masa dar la ea teai gandit ca poate doarme sub un pod sau se chinuie sa gaseasca o farama de paine? La asta nu teai gandit, dar imediat ai inceput sa o bati...

  - Ia uitate cine vorbea. O pustoaica de nici 18 ani pe care o intretine fratele ei de care profiti cu desavarsire. Voarbesti de mine cand tu nici nu te uiti la tine. Eu stiu cum e sa nu sti ce sa manaci maine. Cea care nu stie cum esti tu. Toti santeti la fel. Fratele tau e un pros atunci cand crede ca poate sa faca din tine cineva respectabil. Cu siguranta o sa ajungi o curva de pe marginea drumul... nu lam lasat sa continuie ca iam tras o palma de iam intors capul intr-o parte.

    - Vedeti cum vorbiti. ii spun cu degetul aratator indreptat spre el. Eu nu v-am jignit in niciun fel asa ca nici dumneavoastra nu aveti dreptul. Si sa nu va mai prind ca imi faceti fratele prost pentru ca singurul prost de aici sunteti chiar dumneavoastra. Eu imi iubesc fratele mai mult decat puteti crede.

   Barbatul na mai zis nimic. S-a intors pe calcaie si a plecat nervos cu fumul aproape iesindu-i din ureci.

    Eu ma intorc spre fetita, o mangai si ointreb cate ceva.

    - Buna. Eu sunt Harryet, pe tine cum te cheama.

    - Bianca. imi spune cu timiditate in glas.

     - Incantata. Si tu unde stai?

     - Pe o banca in parc seara.

     - Singura?

      - Nu. Cu fratele meu mai mare. Seara cand eu dorm el ma pazeste ca sa nu ni se intample ceva. E cel mai bun frate pe care si lar dori cineva. Il iubesc cel mai mult. mi sa incalzit inima la auzul acelor cuvinte spuse de o fetita asa micuta. A invatat ce este iubirea de frate.

     - Uite. Ia acesti bani si dute repede la fratele tau ca se insereaza. iam dat 100 de lei, am imbratisat-o si neam despartit.

     Fetita aceasta ma pus pe ganduri. Chiar as vrea sa fac ceva pentru ea, dar ce? Gandurile mele sau oprit atunci cand ceva urat mirositor mi-a fost pus peste gura.

     

Liam's little sister (1D f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum