11. Ziua 4. Alaturi de un cret.

1.7K 109 2
                                    

      Harry pov.

     Este ora 11:15 si inca nu s-a trezit? Fata asta ia simnifere inainte de culcare?

     M-am plictisit sa stau pe canapea si sa ma uit la TV in timp ce astept sa se trezeasca. M-am ridicat si am mers in bucatarie ca sa fac celebrele mele clatite.

     Cand fac clatite imi aminteste de mama. Mereu obisnuiam sa fac clatite alaturi de ea dimineata. Sau cand a fost ziua mamei, iar eu si Gemma am incercat sa-i facem un mic de jun, dar am ajuns sa facem foarte multa mizeri, plus ca neau reusit doar doua clatite din vreo 15. Ce vremuri.

    Daca tot nu s-a  trezit Harryet, de ce sa no sun pe mama sa vad ce mai face.

      Am scos telefonul din buzunar, l-am deblocat si am format numarul mamei mele. Nu a trebuit sa astept prea mult, ca mia raspuns o voce foarte familiara:

     - Alo?

     - Buna mami, ce faci?

     - Bine. Rad cu Gemma si o prietena dea ei care a venit in vizita, si incearca impreuna sa faca o pizza. Daca leai vedea... Tu ce faci puisor?

      - Ma pregateam sa fac niste clatite, si miam adus aminte cum le faceam impreuna.

       - Dragul mamei, ce esti!! Si mie, mi-e dor de tine.

       - N-o mai arunca asa sus! Nu o mananc eu pe aia! Ce frumos arati cu o mascadin aluat!! Aud vocile surori mele si ale prietenei ei. Nu pot sa ma abtin din a rade de ele.

     - Trebuie sa inchid. Te iubesc. Saluto pe Gemma din partea mea. Pa!

      -Bine, am sa o salut. Si eu te iubesc, pa.

      Si am inchis.Ma bucur ca leam auzit. Acum sa ma apuc clatite.

      Cand am terminat de facut cate 4 clatite pufoase pentru fiecare, ii aud pe baieti zicand incontinu ,,vafe'', iar Harryet tipa la ei ca sa inceteze. Nu cred, iar joaca jocul ala in care zic incontinuu ,,vafe'', ma inteb cat o sa ii tina de data asta?

     Neam asezat la masa sa mancam. In comparatie cu alte mese la care Niall striga ca mai vrea mancare, Liam se certa cu Harryet care ii arata incontinuu lingura, zayn care se peivea intr-o lingura, luois care striga in gura mare ca vrea morcovi, si eu care stau cu nasul in telefon, masa asta sa desfasurat in liniste.

 

  ******

    Ma aflu cu Harryet in masina mergand la un park de distractii.Sper ca o sa-i placa si surpriza mea. Plus inca altele.

   Harryet pov.

     De cand m-am trezit a fost o zi ciudata, cu baieti care ziceau numai ,,vafe'', la masa, a fost foarte liniste, iar acum ma aflu cu Hazza in masina lui de  un sfert de ora mergand nustiu unde.

      -Am juns la destinatie!!!a zis Hazza.

        Cand mi-am dat seama unde eram, am facut niste ochi, care l-au facut pe Harry sa rada, dezmaluibdusi minunatele gropite...

    Am intra si am inceput jucam toate jocurile din park, de unde Harry mia castigat un ursulet urias de plush, apoi sa ne dam  in toate masinutele si cursele de acolo. Imi pare rau ca baietii aveau de inregistrat pentru o melodie noua, si au pierdut toate astea. A fost super. Mai ales cand neam dat in Montanrus, unde Harry si-a ridicat mainile in aer si a inceput sa tipe ca o fata la coborare. A fost asa amuzant, m-am distrat asa tare cu el.

          Cand am ajuns acasa, am urcat alaturi de Harry in camera mea, unde mam aaruncat cu totul in pat, am luat ursul in brate, iar Harry ma invelise cu o patura, imi daduse un pupic pe frunte, si iesise din camera, lasandu-ma sa adorm cu gandurile, si cu ursul meu.

    **††

     Hey!!!! V-au placut pana acum capitolele?? Daca aveti vreo neplacere, nu ezitati sa spuneti, iar in legatura cu coperta, inca aM nevoie de ajutor... daca gasiti o fata pentru coperta, vedeti sa indeplineasca descrierea lui Harryet... va multumesc si va IUBESC ENORM!!!!!!! ^_^ ^_^ :* :* :° :°

              Bye...  *_*

Liam's little sister (1D f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum