XVII. fejezet

71 3 2
                                    


Igazából már lassan két hónapja együtt vagyunk Tess-el, de fogalmam sincs mit adjak neki szülinapjára. Elvégre magamat nem csomagolhatom be :D

Három napja agyalok a dolgon és Trisát is megkértem, hogy ha valamit esetleg mond neki akkor adja tovább nekem. Szinte mindene meg van, ami meg nincs azt előteremti magának. Hihetetlen egy nő!

Alex már annyit tudott, hogy egy kisebb baráti társasággal akarja tölteni a jeles alkalmat Tess. Szerencséjére a közeli barátait ismeri, plusz Ben meg Trisa is ott lesznek, hiszen nagyon jól kijönnek egymással. Úgy gondolta, hogy egy kevésbbé puccos étteremben foglal asztalt, aztán ha lesz kedvük akkor elmennek valahova bulizni. Igazából azt nem akarta már teljesen leszervezni, mert mi van, ha senki nem akar majd menni.


Másnap elment a Toni's-ba, ahol foglalt asztalt csütörtökre. Külön kérte, hogy legyen egy szülinapi torta is. Az étterem cukrászával meg is beszélte milyen legyen, mi kerüljön rá, stb. Ezekután, elindult a plázába ajádékot vadászni. Első útja egy könyvesbolt volt, mert Tess imád olvasni. Hosszas keresgélés után talált egy remek krimi könyvet, ami biztosan nincs meg még neki, plusz egy tudományosabb témát feldolgozó irományt is.

Szuper, de még kéne valami!


Fel-alá járkált a plázában, szinte minden üzletet megnézett már. Lassan kezdte feladni a reményt, hogy nem talál másik ajándékot a szerelmének.

Szia Alex! Mit keresel ennyire?? - na már csak ő hiányzott az egészből.

Helló! Ajándékot keresek, szóval sietek is. - próbálta hamar lerázni magáról a lányt.

Csak nem Tess szülinapjára készülsz?? Vettél neki egyáltalán már valamit??

Persze, ennyire nem vagyok hülye. Köszi, most már tényleg lépek! - s azzal a lendülettel ott is hagyta.

Nem hiszem el, hogy mindenhol összefutok vele. Nem akarok hülyének tűnni, de mintha követne. Rosszabb még az árnyékomnál is. - gondolta magában.


Feladta végül a plázában való keringést. Elment a közeli bútor boltba, mert a szobájába akar egy új íróasztalt. Miközben próbálta eldönteni melyiket is vegye meg, meglátta a tökéletes ajándékot barátnőjének.

Szuper, ennek igazán fog örülni! - örömmel és boldogsággal nyugtázta a dolgokat.


A pénztárnál megbeszélte a kedves eladóval, hogy csütörtök reggel a megadott címre vigyék és adják oda azzal a kártyával együtt, amit gyorsan megírt Alex.





You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 13, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The lifeWhere stories live. Discover now