X. fejezet

65 2 0
                                    

Alex & Tess

Hirtelen azt se tudtam mit mondjak neki. A magabiztos Alex most úgy állt előttem, mint egy kisgyerek, aki nem találja a szüleit a bolt forgatagában. Nem tudom, mit érzek iránta. Kedvelem őt, de nem rég szakítottam az exemmel. Túl jó hozzám ő és nem akarom bántani őt. A szívem még nem jött helyre teljesen. Viszont tudom, hogy tovább kell lépnem, mert nem maradhatok ebben az állapotban. Mikor együtt vagyunk, akkor annyira jól érzem magam. Igen! – nyögtem ki végül. Látszott rajta, hogy millió szikla gördült le a válláról. Remélem nem bánom meg és nem bántom meg.

Ezalatt a néhány perc alatt szerintem 10 évet öregedtem, de végül eljön velem. Nagyon boldog vagyok! Még nem tudom hova fogom vinni, de majd Tris kitalálja. Ő ebben a legjobb! Szuper, akkor majd elküldöm a részleteket! – közben szerintem úgy vigyorogtam, mint egy gyerek, aki megkapta a kedvenc játékát.

Teljesen hulla voltam a meccs után. Úton hazafele Trissel és Bennel beszélgettünk. Trisa mesélte, hogy megismerkedett egy sráccal. A nevét nem mondta, mert egy egyetemre járunk vele és nem akarta, hogy Ben meg én játsszuk a „nagy testvér mindent lát" dolgot. Remélhetőleg nem egy seggfej, mint Tyler volt. Teljesen padlóra küldte őt, mikor kiderült három lánnyal csalta egyszerre. Ráadásul az egyiket sikerült is felcsinálnia. Ez volt a hab a tetején. Alig bírtuk szegényt összekaparni utána. Részben azért is utaztunk olyan messzire a nyáron. Vajon mi lehet vele? – egy pillanatra felnéztem az égre mikor a házhoz értünk.

Visszaértem a kollégiumba a meccs után. Látszott Alexen, hogy fáradt így egyikünk sem nyaggatta az ünnepléssel. Mikor a szobámba értem ledőltem az ágyra. A szobatársam ott ült az asztalánál és valami beadandót gépelhetett. Na, mi a helyzet Einstein? Úgy nézel ki, mintha te játszottál volna. – kérdezte. Nem tudtam semmi értelmeset válaszolni neki, csak egy hatalmasat nyögtem a párnámba. Ennyire rossz nem lehetett. Hallottam, Alex lőtte a győztes gólunkat. Nem őt korrepetálgatod? Esetleg randira hívott? – faggatott tovább. Nem mindig tudja mikor is kéne abba hagynia. DE! – frusztráltan válaszoltam neki. Igen, elhívott... ééés mielőtt megkérdezed, elmegyek vele. – egy újabb frusztrált válasz. Az rendben van, de tegnap még az exed miatt sírtál itt nekem. Most akkor mi van azzal az Ella csajjal? – ez egy igen jó kérdés. Én se tudom, mi van vele.

Mikor hazaértünk ledobtam a cuccomat a nappaliba és a kanapén feküdtem el. Erőm se lett volna tovább vonszolni fáradt testemet. Telefonomat bújtam, olvastam a cikkeket és a posztokat a meccsről. Családomtól is egy csomó gratulációt kaptam, ami nagyon jól esett. Aztán jött egy értesítést, hogy Ella hosszú idő után ismét posztolt Instagramon. Megnyitottam az appot és elém is tárult a kép. Kezén egy gyűrű volt, a kép alá pedig #engaged #diamondring #loveofmylife ... Szemeim kigúvadtak, nem akartam hinni annak, amit látok. Láttad mit posztolt... - be se fejezte Trisa a mondatát. Látta, hogy láttam.

Egy értesítés miatt villogott a telefonom. Megnyitottam, bár ne tettem volna. Egy hatalmas gyémántgyűrű virított Ella kezén. Vettem egy mély levegőt és eldőltem az ágyamban. Szerintem akkor ennek itt van vége!

The lifeWhere stories live. Discover now