XVI. fejezet

46 4 0
                                    

Alex


Csak úgy telnek a napok, azt se tudom lassan merre áll a fejem. Úgy tűnik be fogunk jutni az egyetemi állami döntőbe, ahol a legjobb 4 csapat vesz részt. Remek lenne ott szerepelni.

Tess nagyon aggódott miattam a szünet óta. Teljesen nem tudom kerülni őt, mert ő a tutorom. Igyekszem ilyenkor csak a tanulásra fókuszálni és mikor végzünk akkor hamar lelépek. Nem tudom miért hiszen, ha reálisan végig gondoljuk akkor egyikünk sem ölt embert. Nekem csak egy éjszakás kalandom volt vele, ő meg hónapokig alkotott egy párt vele.

Beszélned kell vele Alex. Ezt így nem csinálhatod tovább. - mondta Trisa, miközben próbált velem lépést tartani a futópályán.

Tudom, de képtelen vagyok rá. - elkezdtem gyorsabban futni, hátha lehagyom vagy csak kifogy a szuszból.

Tess kereste a társaságomat minden lehetséges úton-módon. Csak én meg kerültem úgy ahogy tudom csak. Viszont, tudom Trisának igaza van.

Találkozzunk a parkban jövő hét kedden.


****PÁR NAPPAL KÉSŐBB****


Köszi, hogy eljöttél. Tudom furcsállod a viselkedésemet és erre szeretnék magyarázatot adni neked. Ellát mind a kette ismerjük... neked és nekem is van valamilyen múltunk. Furcsa lehet, de ez engem zavar. Tetszel, szeretek veled lenni...

Pofa be! - majd a következő pillanatban Tess megcsókolt. Olyan szenvedéllyel tette ezt, mintha én lennék az utolsó ember a földön, akivel bármiféle kapcsolatot tudna létesíteni. Hirtelen nem tudtam mire vélni, de közelebb húztam magam és viszonoztam a csókot. Pár perc múlva elhúzódtunk egymástól levegőért kapkodva.


*****************************************************

Sziasztok!

Ez a megszokottnál rövidebb lett. Jelenleg még nem teljesen találtam ki a dolgokat. Annyit ígérhetek Nektek, hogy lesz még folytatás.

Viszont kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre! Írjátok meg kommentben!

Köszönöm! :)



The lifeWhere stories live. Discover now