Bevezető

175 3 0
                                    


Az elmúlt hónapokban csak utazgattak jobbra-balra. A három barát együtt pihent és lazított. Voltak vad, hajnalig tartó bulik Horvátországban a tengerparton. Angliában rengeteg nagyobb és kisebb várost felfedeztek. Szerettek volna ebből az országból minél többet látni. Főleg Ben miatt, mert őt érdekelte igazán milyen is lehet itt élni. Még nem igazán tudta mikor jön majd ide, de szeretne itt élni.

Két és fél hónap volt a nyári szünet. Ebből két hónapot kettő különböző országban töltöttek. Megismerték a helyi kultúrát, az embereket és persze a környezetet. Nagyon jól sikerült ez az utazás így elhatározták, hogy jövőre is elutaznak újabb két országba.

Kicsit nehezükre esett visszautazniuk a megszokott környezetükbe. Már megszokták, hogy nem igazán értik ki mit mond vagy, hogy éppen egész nap esik az eső. Az életük nem állt meg, de azért megváltozott. Már semmi nem lesz olyan, mint a gimis években.

Az utazások során Alex sok lánnyal megismerkedett. Valamelyikkel csak beszélgetett a tábor tűz mellett, ahogy a csillagokat vizsgálták egy hűvösebb nyár estén. Azonban akadt olyan is, akivel egészen más elfoglaltságot talált a szomszéd hotel szobában mikor csak úgy tombolt a vihar London utcáin. Ezeknek minden percét élvezte. Barátainak nem tartozott magyarázattal, soha nem kérdezték miért teszi. Bíztak benne, hogy nem fog túl nagy hülyeséget csinálni és nem kell idő előtt elhagyniuk az adott helyet.

Az a maradék két hetük volt felkészülni az egyetemi létre. Nagyon sok mindent kellett elintézniük, ami valljuk be nem volt könnyű. A szülők ebben az időszakban már nehezebben viselték, hogy gyermekeik kirepültek a fészekből. Tudták, hogy a gyerekeknek sem lesz egyszerű, de tudták mindent megoldanak. Hálásak voltak a sorsnak, hogy a három legjobb barát egy városba mennek, egy albérletben fognak lakni és persze egy egyetemen fognak tanulni. A három barát továbbra is elválaszthatatlan egymástól.

The lifeWhere stories live. Discover now