Birtoklási vágy

341 15 6
                                    

Gia szemszöge:

-Jóreggelt szépségem!-hajol hozzám Nick a pad felett még mielőtt helyet foglalna mellettem.
-Szia szivi-viszonzom a szivélyes köszöntést ,majd mikor leült mellettem ,lágy csókot hintek a fiú nyakára.
Még csak a harmadik napja annak ,hogy a legjobb barátom kamu csaja lettem ,de a suli összes puncival rendelkező egyede vérben forgó szemekkel méreget akárhányszor meglát.Egy platina szőke "bombázó" az egyik osztályból még "finom megjegyzést" is tett rám minap a folyosón ,amit legnagyobb szerencsétlenségére Nick is meghallott ,így nem csak a nem létező esélyeit vágta el meleg barátomnál,de még egy adag oltást is kapott ott a folyosó kellős közepén ,minden diák előtt.
Azóta már nemigen baszakodnak velem ,de azok a tekintetek ugyan úgy figyelik minden rezdülésem.
Így volt tehát ez a ma reggeli kis jelenetünk alatt is.Az osztályban minden csajszi amolyan "Chh...Hülye ribanc" pillantással méregetett ,de nem volt túl sok időm velük foglalkozni ,mivel becsengettek ,Liam belépett a terembe és kezdődött is a mai első 45 perc kín szenvedése.

Liam szemszöge:

Mikor beléptem a terembe ,az első dolgom-mint az eddigi három napban-az volt ,hogy Oda nézzek.
Gia ma is Nick mellett ült.A srác épp suttogott neki valamit ,mire a lány halványan elmosolyodott és oldalba bökte.
Nem tudom mi történik köztül ,most pontosan ,de a srác állítása szerint meleg ,szóval ha minden igaz nem kéne miatta aggódnom...Csakhogy én mégis épp azt teszem.
Féltékeny vagyok rá?-teszem fel magamban a kérdést-Tényleg annyira megőrjített ez a lány ,hogy irigykedem egy meleg fiúra?
Miközben még mindig ez a kérdés cikázik a fejemben ,gyorsan beírom a hiányzókat ,mikor viszont ezzel megvagyok ,muszáj kivernem a fejemből mindent ami Vele kapcsolatos és a leadandó anyagra kell figyelnem.
Csakhogy ezt könnyebb mondani mint megtenni.

-Jövő órára tehát kérek egy 3 oldalas beadandót a ma megadott témák egyikéből.Szeretném látni a saját gondolatmeneteteket is szóval kérlek ha már a netről másoltok is ,egy bekezdésnyi vélemény nyilvánítással még egészítsétek ki-mondom végül a csengővel egyszerre ,és bár biztos vagyok benne ,hogy a csürhe felének egyik fülén be ,másikon ki szállt amit mondtam ,nem igazán zavar.Az egyes is egy jegy és még az időmet sem kell pazarolnom az idétlenebbnél idétlenebb irományok bogarászásával.

-Miss Benett!-szólok még időben a lány után ,mielőtt az elhagyná a termet-Szánna még rám egy percet kérem?-és bár látom a szemében a "nemakarást" ,mivel még van 2-3 diák a teremben akik még csak most lézengenek ki,muszáj a "tanár-diák kapcsolatnak" eleget tennie ,még ha magánemberként el is küldene a picsába.
Legalább ennyi haszna van a munkámnak-bazsalygok magamban ,mikor Gia visszafordul hozzám és megáll tanári asztalom előtt.
-Igen tanár úr?-néz rám ártatlan ,kedves arccal ,ám mikor az utolsó diáktársa is elhagyta a termet azonnal leolvad az előbbi máz.
-Mikor végzel ma?-kérdezem ,mire ő felhúzza szemöldökét.
-Az osztályfőnököm vagy.Pontosan tudod mikor milyen és hány órám van.Ne pazaroljuk egymás idejét.Mit Akarsz?-teszi fel most már nyomatékosan a kérdést ,ám még én sem tudom pontosan mit is akarok tőle.
-Jövő héten ide érkezik  a  testvér iskolánk pár diákja.Egész héten itt fognak nálunk vendégeskedni-kezdem a kb 2 másodperc alatt először eszembe jutó "terelő sztorimat"-Ez alatt az idő alatt lenne rád szükségem.
-Hogy jövök én a képbe?
-Azt hallottam olyan egyetemre akarsz majd menni ahol plussz pontokat tudsz szerezni ,hogy majd nagyobb eséllyel lehess ösztöndíjas...Ha segítessz nekem én ezt lekönyvelem és már meg is vannak azok a pontok-foglalom össze röviden tömören a dolgot.
-Ez azért ennél kissé összetettebb de oké..Tegyük fel ,hogy elfogadom a "felkérést"-folytatja amolyan "Hol a csapda" hangnemben-Miben kéne segítenem?
-Noss...Csak pár apróságban.Körbevezeted őket ,mivel a te osztályodba járnak majd ,megmutatod melyik órátok hol van...Segítessz nekik beilleszkedni az itteni környezetbe.
-Miért van olyan érzésem ,hogy itt van még valami bökkenő?
-Egyáltalán nincs szó semmilyen bökkenőről.Talán csak még annyi ,hogy szükségem lesz az ötleteidre velük kapcsolatban.Nem akarom ,hogy egy unalmas hetet töltsenek itt és csak a szar órák maradjanak meg az emlékeikben ,így valahogy izgalmasabbá kell tennünk az ittlétüket.
-Éés tudtam-ennyit mond ,majd sarkon fordul és már készülne lelépni ,csakhogy én azonnal utánna nyúlok.
-Eressz!-próbálna szadabulni karjaimból ,ám még mielőtt ez sikerülne neki ,én nem tudom tovább visszafogni magam ,kicsit közelebb húzom magamhoz ,mikor pedig a meglepettségtől egy pillanatra megdermed ,ezt kihasználom és ajkam övéhez szorítom.

Túl hosszú volt ez a pár nap nélküle.Túlságosan sok inger ért engem miatta.El kellett tűrnöm ,hogy az a gyerek fogdossa ,a fülébe suttogjon isten tudja miket és mimdezt tőlem kb 3 méterre.Látnom kellett nap mint nap ahogy megpuszilja azt az állítólag meleg barátot.Tűrnöm kellett.Csendben.Nem tehettem semmit ,hogy megakadályozzam ,hogy hozzáérjenek ahhoz ami az enyém.
Mert bár eddig még én sem vallottam be magamnak ,de most rádöbbentem.
Gia Benett az enyém!Enyém kell ,hogy legyen!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gyönyörű szerencsétlenség /LASSAN Frissül/Where stories live. Discover now