Helyettes

282 13 0
                                    

Gia szemszöge:

-Gia..mondj már valamit..-mosolyodik el szégyenlősem Nick ,aki épp az előbb vallotta be ,hogy meleg és azt hiszi gyerek korunk óta szerelmes a bátyámba.
-Ömm..Ne haragudj csak..Nem tudom mit kéne ilyenkor mondani.
-Hát ..Ilyesmit ,hogy "ÚRISTEN,NEM HISZEM EL,KOMOLYAN???"..gondolom.
-Én nem mondok ilyeneket.Ettől a ténytől még nem változtál semmit a szememben..ugyan úgy a fogadott bátyám vagy ,mint eddig.
-Igazán?
-Igazán-felelem és megölelem az elérzékenyült fiút.
-És akkor szerinted most mit csináljak?-kérdezi-Mert ,hogy Trew tuti nem úgy érez irántam ,ahogyan én iránta..
-Hát..most erre így nem tudok válaszolni..De mit szólnál ha egy csésze frissen főzött kávé mellett találnánk ki valamit?-kérdezem és mikor Nick beleegyezik az ötletembe én neki is állok kávét főzni.

Liam szemszöge:

A vasárnap reggel az egyetlen nap a héten amikor nem ébresztőre kelek így ma is csak magamtól ébredek ,történetesen 10 órakor.

Miután kikeltem az ágyból ,lezuhanyoztam és a konyhában elfogyasztottam reggeli rántottám és megittam kávém , fogatmostam , belebújtam edzős cuccomba ,majd kocsi kulcsommal kezemben elindultam az egyik közeli edzőterembe.
Röpke 10 perc alatt már oda is értem és nekiálltam az egyik futópadod  taposni,majd a fekpadon is nyomtam párat.

Így telt tehát a délelőttöm ,délben pedig hazaérve ismét lezuhanyoztam ,átvedlettem utcai ruhába és elindultam az egy utcával lejjebb levő egyik kedvenc éttermembe.

Míg a kijelölt asztalomnál ülve vártam  a rendelt ebédem próbáltam elterelni a figyelmem úgy ,ahogy ezt reggel óta tettem.
Eleinte a telefonommal babráltam,majd már kínomban az asztalra kitett szalvétával szórakoztam ,csakhogy ne arra a barnahajú nyápicra és az őt vigyorogva hallgató Giára kelljen gondolnom..de mivel már reggel óta kínzott ez a gondolat ,most sikerült utattörnie magának így megint ők jártak a fejemben..remek.

Már délután 4 volt ,és épp a holnapi óráimra való tananyagokat olvastam át ,mikor e-mailem érkezett nem mástól,mint Gia osztályfőnökétől.Érdeklődve nyitottam meg az üzenetét és amit olvastam..hát hirtelen azt sem tudtam mit tegyek.

Szervusz Liam!
Elnézést a zavarásért ,de mivel a tegnapi nap folyamán feleségem kórházba kényszerült és vele vagyok bent ,szeretnélek megkérni ,hogy amíg távol vagyok vedd át az osztályom.
Az igazgatónak már javasoltalak a helyemre ,de csak a te beleegyezésed után intézkedik.
Mivel mind a ketten téged tartottunk a legalkalmasabbnak ennek az osztálynak ,remélem elvállalod.
Azt még tudnod kell ,hogy a jövőhét folyamán egy új diák is érkezik az hozzájuk.Az ő adatait mellékletben csatolom ehhez az e-mail-hez.
Segítséged előre is köszönöm.
Üdvözlettem: Walter Adams

Hát ez aztán kurvajó.Nem hagyhatok cserben egy ilyen helyzetbe keveredett kollégát,főleg ,hogy ő szinte az egyetlen normális tanár abban az istenverte iskolában..Viszont ha elvállalom ezt a feladatot ugrott a "Amennyire csak tudom ,elkerülöm Giát" tervem.

Vagy 1 órán keresztül gondolkodtam ,míg végül döntöttem és laptopom után nyúlva válaszoltam.

Szervusz Walter!
Természetesen beállok helyetted ,amíg vissza nem térsz.
Az osztályoddal való óráid rendjét,majd a tanáriból kikérem és a saját órarendemhez füzöm az új diákról pedig gondolkodom.
Jobbulást kívánok a feleségednek!
Üdvölettel: Liam Hill

Miután megírtam a választ megnyitottam a mellékletet ,amiben az új diák adatai szerepeltek és akkor azt hittem hülyét kapok ,ugyanis az új diák Nick Collins nem volt más ,mint Gia puhapöcs fiúja a buszról.

-Oké kölyök..Akkor induljon a játék-mondom végül még mindig a srác adatait bámulva és közben el is kezdtem törni a fejem,hogyan tüntethetem el a leggyorsabbam ezt a kis ficsúrt Gia közeléből.

□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□

Gyönyörű szerencsétlenség /LASSAN Frissül/Where stories live. Discover now