Egy éjszakás kalandok

299 10 0
                                    

Gia szemszöge:

-Aahjj Giaa..Biztosan csak félreértetted-mondja Nick miközben épp az ágyamon fekszünk és a matek házival küszködünk,vagyis csak barátom ,mivel én még mindig Liamen és azon a tanárnőn tudok agyalni.
-Nem volt azon semmi amit félre lehetett érteni.Megcsókolta.Érted?Kibaszottul megcsókolta.-ekkor dühömben megfogtam az előttem lévő könyvet és földhöz vágtam ,mire Nick csak lágy mosollyal arcán felvette a földön heverő tárgyat ,majd gondosan elém helyezte ismét.
-Rendben.Elmondanád milyen csókot is láttál pontosan?-kérdezi.
-Hát...olyan...aahj nem tudom elmagyarázni.Olyan gyorsan történt.Épp néztem át a túloldalra mikor vártam a buszt, egyszercsak megpillantottam Liamet ,utánna azt a rohanó nőt utánna...
-Utánna mi?
-Hát utánna elszáguldott előttem 1-2 autó szóval amit legközelebb láttam az volt ,hogy a nő elhajol Liamtől és elmegy.
-Na látod-mondja Nick ismét a füzete felé fordulva-Nem tudhatod biztosan ,hogy csókoltak,hiszen nem láttad.Nyugi.Ne idegeskedj ,mert az árt a szépségednek.

Ezután még 1 órán keresztül ültünk az ágyon ,míg Nick befejezte a házikat én még szenvedtem kicsit ezen a témán ,majd mikor már mellettem ülő barátom is sikerült felidegesítenem ,hirtelen magára rántott.
-Na jó.-mondja ,majd még egy hirtelen mozdulattal lelökött az ágyról.Mi a fasz?-Elég volt ebből a témából!Most szépen fogjuk magunkat és kiruccanunk.Dögös ruhák,smink táska elő.Beindul a bulivonat.

Miután feltápászkodtam a földről és rájöttem ,nem tudom eltántorítani a bulis tervétől ,csak hagytam ,had csináljon amit akar ,addig is eltereli a figyelmem.

-Azta.Ezt meg mégis ,hogy csináltad?-képedek el kb egy óra múlva ,miközben épp a tükör előtt állok,Nick pedig egy utolsót simít ruhámon.
Meg kell vallanom ,mikor beleegyeztem ,hogy ő válassza ki a ruhám és a sminkem ,nem hittem ,hogy ilyen jó munkát végez.

Egy feszes fekete koktélruhát választott ki a szekrényem mélyéből,hozzá egyik régi kedvenc arany színű magassarkúm.A szemhéjámra is tett egy kis arany csillámot ,ajkaimat pedig egy nude rúzzsal kente be.
A hajammal különösen nem kellett bíbelődni , csak kiengedte és átfésülte így  lágyan ,természetesen omlott vállaimra.
-Dög lettél mi?-kérdezi barátom mosolyogva ,büszke tekintettel.
-Az már biztos apukám.
-Na most felugrunk hozzám ,hogy átöltözzek én is és indulhat a party!!!

Kb 2 óra múlva már az egyik gimihez közeli bárban üldögéltünk.Nick épp a szomszédos asztalnál ülő egyik sráccal flörtölt ,amin először kissé meglepődtem ,de kb a 3-adik pohár koktélom után ,már elég jól szórakoztam ,Nick és a kiszemelt pasija szövegein.

-Hey én most kimegyek a mosdóba-mondom barátomhoz hajolva ,aki csak hetykén bólint és folytatja a beszélgetést újdonsült 'pasijával'.
-Nem nem kell elkísérni köszi..Áhh ,hogy ragaszkodsz hozzá??Neem nem kell tényleeeg..Megoldom.Hogy tudok e járni ebben a 20 centis magassarkúban ,amit kiválasztottál ennyi koktél után?Nyugii megoldoom.Ne aggódj.-Ezt a kis párbeszédet folytattam le magammal a mosdó felé menet ,ha már Nick nem igen beszélt velem mióta itt vagyunk..De hát na..nem ítélem el azért ,mert egy estét magára szán.
Mikor félúton már harmadjára ficamodik ki majdnem a bokám a cipőm miatt egyszerűen csak lekapom a lábamról és úgy folytatom tovább az utam.
Mivel a bár tele volt ,nem is tudom ,hogy gondoltam ,hogy nem lesz a női wcnél kígyózó sor.
Most komolyan..Mi a fenének járnak a csajok csoportosan pisilni?Én sosem értettem ezt.Egy pisil 3 kíséri és nem az ,hogy kint megvárják.Dehogy.Bemegy mind ,és csak a helyet foglalják.Vagy a tükör előtt púderezik az orrukat ,vagy a wcn ülő barinőjükkel pletyiznek ,csakhogy te véletlenül se férj be a mosdóba.
-Hát ezt nem hiszem el-nyögöm végül ,mikor már vagy 15 perce a wc előtti sorban állok-Valakinek hasmenése van vagy szorulása?

Gyönyörű szerencsétlenség /LASSAN Frissül/Where stories live. Discover now