Elviszlek

244 11 0
                                    

Gia szemszöge:

Végre elérkezett a péntek,azaz csak egyetlen napot kell már csak kihúznom valahogy a suliban ,úgy ,hogy ne adjak lehetőséget Liamnek ,hogy kettesben legyünk.

Eleinte azt hittem ez könnyű lesz ,hiszen itt van nekem az én legjobb barátom ,Nick és ha ő mindig mellettem van már ki van zárva ,hogy kettesben legyek drága tanárommal ,aki hála a jóistennek most még az osztályfőnököm is ,és mivel az ofő tartja a nyelvtan órákat , így ma ki kell bírnom 2 nyelvtant ,egy bioszt és egy osztályfőnökit is vele..remek.

Most viszont ,az elmúlt napokat visszateintve rájöttem ,a dolgom kicsit sem lesz olyan egyszerű ,mint azt  elsőre elképzeltem ,ugyanis az én Nickem fejébe vette ,hogy adhatnék esélyt Liamnek ,így amikor drága tanárom megragadta volna a lehetőséget ,hogy kettesben lehessünk , Nick hamar vette a lapot és lelépett.
Aaz szép..gondoltam magamban , így történhetett meg tehát az is ,hogy a hét eddigi részében már háromszor sikerült sarokba szorítania Liamnek.

Egyszer, amikor a töritanár felküldött a  tanáriba ,hogy fénymásoltassak le egy feladatlapot ,legnagyobb  szerencsémre pont Liam volt bent egyedül ,így míg egyik kezével a fénymásolót kezelte ,addig a másik kezével derekamat cirógatta, máskor mikor fanciáról kéreckedtem  ki mosdóba ,épp vele kellett összefutnom az üres folyosón és mivel egyszerűen nem tudtam lekaparni magamról ,így ismét derekamba karolva kísért el a mosdóig,az ajtóban várta ,hogy végezzek ,majd ismét derékon ragadva kísért vissza a termembe ,mikor pedig odaértünk nyakamat két lágy csókkal hintette be.

Ekkor már rádöbbentem hiába van Nick és hiába van az az előírás a tanár diák kapcsolatról ,Liam Hill ezekre nagy ívben tesz és ha megakarok lógni előle ,okosabbnak és gyorsabbnak kell lennem.

Már kitaláltam mindent.Csak szünetben jártam mosdóba ,mikor fénymásoltatni vagy nyomtatni küldött volna a tanár azt hazudtam szédülök vagy rosszul vagyok ,hogy ne nekem kelljen mennem és mikor ezeket kitaláltam kezdtem fellélegezni ,hogy így már tuti nem lesz több ilyen Liames pillanatom..

Aha..csak hittem..Ugyanis ezt a pasit esküszöm lehetetlen lerázni ,de komolyan lehetetlen ,így történthetett meg ,hogy harmadjára is lépre csalt ,mikoris tegnapi nap utolsó órája biológia volt és hiába a sunnyogtam és húztam meg magam a leghátsó padsorban Nickkel  ,Liam ott is megtalálta a módját ,hogy a közelembe férkőzzön.
Óra elején kijelentette ,hogy mivel már csak pár hét van félévig így nem veszünk több anyagot ,inkább aki két jegy között áll ,azzal ismétel át pár dolgot és egy amolyan 'rögtönzött felelés' formájában dönti el ki hanyast kap.
Noss igen ez elsőre elég fairnek és tiszta szándéknak nézhető ,csakhogy a drága Liam Hill pont úgy intézte ,hogy mindenki aki két jegy között áll előttem lefeleljen ,így én akinek szintén javítanom kellett utoljára maradtam ,csöngetés utánra és mivel aznap értekezlet volt nem tehette meg ,hogy óra után bentmaradjon velem így kissé fellélegeztem valamint megfogadtam ma nem hagyom magam.

A mai nap viszont más lesz ,ugyanis tegnap addig könyöregtem ,kiabáltam Nicknek ,hogy nem hagyhat engem egyedül ,mert legjobb meleg barátomként kutya kötelessége mellém állnia mikor én azt kérem ,szóval megeskettem ,hogy ma nem hagy magamra egy percre sem.

Eleinte tökéletesen műdödött is a tervem Nick minden szünetben amikor kellett elkísért mosdóba ,amirok valamelyik tanár kiküldött volna valami papírért Nick mindig helyettem jelentkezett ,ha pedig a tanár ragaszkodott volna hozzá ,hogy én menjek Nick kikéreckedett 'mosdóba' és felkísért a tanáribam.Mikor aztán eljött a nap azon része ,mikor 4 órát egymás után Liammel kellett töltenem.

Eléggé ideges voltam de úgy voltam vele ,hogy ha nyakam behúzva ülöm végig az órákat ,talán meg is úszhatom.
Már túljutottam a két nyelvtanon és az osztályfőnökin ,ám mikor elérkezett az utolsó óra ,a biosz és Liam kijelentette,hogy akinek megvan a biztos félévi jegye az elmehet utolsó óráról.Na ja..így tehát ki maradt egyedül bbent?Igen,bizony..én.

Mikor mindenki elhagyta a termet sőt az egész épületet ,mivel ilyenkor ér véget ma is mindenkinek  az egész napja ,még a tanárok is leléphetnek én akkor vánszorogtam ki csiga lassúsággal a tábla elé.

Mivel Liam Nicket is kiküldte a teremből így ugrott is az a tervem ,hogy nem maradok vele kettesben.

Már vagy 5 perce húztam az időt ,a Liamtől kért tananyag ábrájának felrajzolásával és minden egyes vonalat ,gondosan rajzoltam fel remegő kezemmel ,mikor megéreztem nagy ,meleg kezét derekamon.
-Ez így nem lesz jó látod?-mutat a rajzom egyik pontjára-Ezt kicsit feljebb kell.
Ezzel míg egyik kezét továbbra is a derekamon nyugtatta ,a másikkal megfogta krétát tartó kezem és elkezdte vele kijavítani a hibám.

Miután hosszú perceken keresztül babráltunk a rajzzal és nagynehezen befejeztük ,elkezdtem felmondani a kért témát.
Mikor elakadtam Liam készségesen kijavított ,elmagyarázta amit épp nem értettem és mikor ezzel is végeztünk bepötyögte gépébe a félévi jegyem.

-Noss..Akkor indulhatunk.mondta ,mire én csak boci szemeket meresztve néztem rá.
-Mi?H..hova?-kérdezem.
-Haza.Vagy te esteleg éjjeliőrként is funkcionálsz itt?-nevet fel és kacajától megborzongtam.Istenem ,hogy lehet valakinek ilyen szexi a nevetése??
-N..nem-felelem végül ,mire ő ismét megragadja derekam és egészen a kijáratig kísért így és még akkor sem engedett el mikor megpillantotta az ajtónál várakozó Nicket ,csak mosolyogva sétált tovább.
-Na végre végeztél-mosolygott Nick ,mintha figyelembe se vette volna Liam derekamon nyugvó kezét.
-Igen végzett és szeretném ,ha ma én kísérhetném őt haza ,persze csak ha nem bánod-mondja Liam barátomnak ,figyelembe sem véve ,hogy én akarok e vele menni egyáltalán.
Ekkor hevesen rázni kezdtem a fejem ,hogy Nick vegye az adást de ő csak huncut mosollyal arcán ennyit felelt.
-Áh semmi akadálya tanárúr.-aztán két puszi kíséretében odasúgta-Sajnálom ,de bízzz bennem jó meleg barát vagyok.
Azzal sarkon fordult és a buszmegálló fele vette az irányt.

-Na akkor mostmár tényleg indulhatunk.
Ezzel a parkolóba vezetett és mikor kinyitotta előtem kocsija ajtaját ,csak akkor fogtam fel igazán mi is történik.

-Te most komolyan haza akarsz vinni?
-Ömm..Örülök ,hogy 10 perc után leesett szivem.Na huppanj be.
Mivel pedig a totojázásom miatt elment a buszom és a következőre még 1 órát kellett volna várnom, nem volt mit tennem ,beszálltam.

Bár ha csak sejtettem volna mi vár rám ezután ,talán inkább az 1 órás buszmegállóban ácsorgást választom.

---------------------------------------------------------

Gyönyörű szerencsétlenség /LASSAN Frissül/Where stories live. Discover now