Időzítés

415 14 0
                                    

Trewis szemszöge:

-Esetleg van még valami amivel ki szeretné egészíteni a vallomását?-kérdezi a nyomozó már vagy 3adjára.
A gyógyszerektől kábult fejemnek kell egy kis idő ,hogy felfogjam kérdését de mikor ez sikerül csak ennyit mondok:
-Nincs..nincs semmi.
-Rendben.Szóval azt állítja ,hogy illuminált állapotában önt megtámadta egy számára ismeretlen ,fegyveres banda majd miután megsebesítették elmenekültek a helyszínről..?-ismétli el vallomásom ami had ne mondjam mennyire kamu ugyanis ha elmondanám az igazat a "támadóim" helyett én kerülnék sittre..ahhoz pedig semmi kedvem.
-Ja..pont ezt állítom.

-Elnézést.Mostmár a betegnek pihennie kell.A szervezete még mindig gyenge-jelenik meg a kórtermem ajtajában egy elég dögös kis ápoló.
-Persze persze.Már úgyis végeztünk, viszont ha mégis eszébe jutna még valami..-fordul megint felem a fakabát-Ezen a számon értesíthet-adja át névjegykártyáját.
-Ja..kösz-kapom ki kezéből nagynehezen a lapot majd az ágyam melletti kis szekrényre dobom mihelyst a zsaru elhagyja a szobát.

-Hé -szólok most már a szőke kis csajszihoz aki épp valami cuccot nyom az infúziómba-Te meg mit is csinálsz most pontosan?
-Ömm..Ez ,fájdalom csillapító hatású és vitaminokat juttat a szervezetedbe.Meg aludni is jobban tudsz ,majd tőle.-feleli félénken.
-Ja...az fasza..Akkor rakjál bele rendes adagot ne csak olyan kis lófasznyit ,mert szétmegy mindenem..-nevetek fel fájdalmasan ,mivel tényleg kurvára fáj minden egyes porcikám.
-Noss elhiszem ,de csak a megengedett mennyiséget adhatom.-feleli kissé együttérző mosollyal ,majd mikor már épp ráhajtanék valami mocskos dumával az a kurva kórterem ajtó kicsapódik és megjelenik Gia..Na bazd meg...Tud időzíteni ez az idióta...

-Trewis..Úristen..Jól vagy??-kérdezi zokogva.
Szemei megdagadtak a sírástól.Haja hanyag kontyba van kötve és otthoni ruha van rajta.Mintha épp úgy rohant volna ide ,ahogy a hírem érte.Mintha...aggódott volna értem..

-Meghaltam ,mint látod.Hogy tudsz ilyen hülyeséget kérdezni te idióta?!?-felelem flegmán de legbelül azért megvallom jól esik az aggodalma.
Hirtelen mintha fontos lennék neki..
-Oh..de...jó..Már...már azt hittem..azt hittem ,hogy..-nyavékolja nyakamba borulva hugom ,de szerencsétlenségére pont az egyik fájó bordámhoz ér amitől felkiáltok fájdalmamban.
-Bassza meg!!!Mássz már le rólam!Mit hittél?!Na mit?!Hogy meghaltam?!Azért ne nézz már ilyen gyenge szarnak!Kapj már az agyadhoz és ne bőgj itt ,mint egy kisgyerek.-ekkor eltaszítom magamtól ő pedig látván nem haldoklom ,ha így sértegetem leül az ágyam melletti székre ,megtörölgeti szemét ,majd az ápolóhoz fordul.
-Akkor...Most meggyógyul..igaz?-kérdezi Gia megszeppenve.
-Igen..Mostmár minden rendben lesz.Nem kell aggódnod-simítja végig a csajszi G hátát.
Oh a francba..ha ez az idióta testvérem nem tör be ide ,most a farkam simogatná a kis dögös szöszi..de neeem..mivel ez a balfácán tud időzíteni...😒🤬

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Ennyi lett volna ez a rész.Igaz rövid de remélem tetszett 😄

Gyönyörű szerencsétlenség /LASSAN Frissül/Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon