-31: MacDonalds-

753 28 4
                                    

Sky en ik lopen samen naar de woonkamer. ''KYYY!!" Hope kan de naam van Sky nog niet uitspreken dus komt er altijd iets uit in de buurt van Sky. Sky glimlacht naar haar. ''Hey kleine meid. Gaat het goed met jou?'' Hope knikt hevig. ''Ik was helemaaw aween thuis!'' Zegt ze enthousiast. Sky kijkt mij met een opgetrokken wenkbrauw aan. ''Uggh, Michael.'' Zeg ik zuchtend. Sky grinnikt.

De rest van de middag doen we niet zoveel en is het gewoon een beetje niks doen, tot het avond wordt en Sky terug naar het weeshuis moet.

''Wat gaan we eten?'' Vraag ik aan niemand in het bijzonder. ''Ik heb echt geen zin om te gaan koken. Zullen we naar de MacDonalds gaan?'' Vraagt Ashton. Iedereen stemt in. We trekken onze jassen en schoenen aan en ik pak nog een luiertas. Dan lopen we naar de auto. Luke doet de deur op slot en komt dan naar toe om de auto open te doen. Ik til Hope in haar kinderstoel en ga dan zelf zitten. De rest stapt in. Net als Luke aanrijdt realiseer ik me dat Calum er niet is. ''Waar is papa Calum?'' Vraag ik. Luke stapt abrupt op de rem. ''Shit!'' Een chagrijnige Calum komt aanlopen. ''Bedankt voor het opsluiten.'' Bromt hij terwijl hij in de auto stapt. ''Sorry.'' Grinnikt Luke. Luke rijdt weer aan en na een half uurtje rijden komen we eindelijk aan bij de MacDonalds. We lopen naar binnen en bestellen ons eten. Ik zet Hope in een kinderstoel en we praten wat tot ons eten komt. Hope heeft een happy meal en ik heb een big mac. Na het eten rijden we weer naar huis. Zodra we thuis aankomen ligt Hope al te slapen. Ik til haar voorzichtig uit haar autostoeltje en breng haar naar binnen naar haar kamer. Ik kleed haar om zonder haar wakker te maken. Zodra ik klaar ben leg ik haar in haar wieg en zet de babymonitor aan. Ik loop naar beneden om bij de andere jongens op de bank te ploffen. Met een tevreden glimlach leun ik met mijn hoofd tegen Luke aan. Misschien gaat het niet altijd even goed, maar dit nieuwe leven met de jongens is geweldig..

---

Hey hobbelpaarden!

Dit was het laatste hoofdstuk!

Hopelijk vond je het een leuk boek!

I don't care✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu