-4: Shitzooi-

1.7K 55 5
                                    

Ik word wakker doordat Luke in mijn oor staat te schreeuwen. Ik kreun en gooi mijn kussen naar zijn gezicht. Ik probeer weer verder te slapen. "Nee nee nee nee nee." Zegt Luke die me snel uit bed tilt. Ik kreun weer. "Waarom moest je me nou zo wakker maken?" Vraag ik. "Calum probeerde je rustig wakker te maken maar je werd niet wakker dus deed ik het op mijn manier." Zegt Luke schouderophalend. Hij zet me neer en ik duw hem mijn kamer uit. Ik neem een snelle douche en maak me daarna klaar om weer naar school te gaan. Zucht.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nadat ik klaar ben loop ik met mijn schooltas en mijn telefoon naar beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nadat ik klaar ben loop ik met mijn schooltas en mijn telefoon naar beneden. "Goedemorgen." Zegt Ashton zodra ik in de keuken kom. Ik mompel wat terug en ga aan de keuken tafel zitten. Ik zet het geluid van mijn telefoon aan. Ik doe mijn telefoon aan en ga naar whatsapp.
1 ongelezen bericht
Skyyy🤣🌤🎶👭🏻: Heyy poephoofd💩, zullen we samen afspreken voor school begint zodat we samen naar de les kunnen lopen?
7:26
U: Jaa is goed kutkind🖕🏼. Spreken we af bij mijn kluisje?
7:43
Skyyy🤣🌤🎶👭🏻: Is goed! Tot zo
7:44
U: Tot zo!
7:44

Ik sluit whatsapp weer af. Ik krijg een bord voor mijn neus geduwd met een broodje met hagelslag. "Luke brengt je naar school en komt je ook weer ophalen." Zegt Calum. Ik knik en prop mijn broodje naar binnen omdat het al laat is. Zodra ik klaar ben ruim ik mijn bord op. Ik stop mijn telefoon in mijn broekzak en gooi mijn tas over mijn schouder. Luke en ik doen onze jassen aan en stappen in de auto. Na een paar minuten rijden komen we aan bij school. Ik stap uit net zoals Luke. "Waarom stap jij ook uit?" Vraag ik verward. "Je hebt nu een voogd en daar moet de school vanaf weten. Ik heb een afspraak met de directeur." Zegt Luke. "Gaat dat gesprek ook over mijn gedrag op school?" Vraag ik. Luke haalt zijn schouders op. Hopelijk niet. Want ik ben niet echt het lievelingetje van de leerkrachten. Samen lopen we de school binnen. Alle kinderen kijken ons met open mond aan. Oja Luke is beroemd. Ik loop naar mijn kluisje waar Sky al staat. "SKYYYY!!" Roep ik. "SUMMIEEEEEEE!!!!" Roept ze terug. We knuffelen elkaar. "Hmhm." Luke schraapt zijn keel. Ik laat los en kijk hem vragend aan. "Waar is het kantoor van de directeur?" Vraagt Luke. Ik wijs naar de deur naast ons. "Ow." Lacht hij beschaamd. Luke klopt op de deur en niet veel later zit hij in het kantoortje samen met de directeur. Ik en Sky lopen naar onze les terwijl ik haar alles vertel over mijn nieuwe thuis.

I don't care✅Where stories live. Discover now