-10: Verkracht-

1.3K 43 0
                                    

Het is nu 5 weken later. En kort samengevat gaat het niet goed met Summer. Haar relatie met Ryan gaat slecht. Ze is bang voor hem geworden. Hij slaat haar elke keer als ze bij hem komt en stiekem is hij een playboy. Hij vindt Summer helemaal niet leuk en hij heeft haar ook nooit leuk gevonden. De jongens merken dat Summer de laatste tijd meer blauwe plekken heeft en ook minder vrolijk is, maar ze weten niet zo goed wat ze eraan moeten doen, omdat ze Summer niet aan de praat krijgen.

---

Ik zit aan mijn bureau met een klein bureaulampje aan. Het is ondertussen al half 1 in de nacht. Iedereen slaapt al en dat zou ik ook moeten doen. Alleen Ryan geeft me nog steeds bijles en hij had besloten om me 3 hoofdstukken huiswerk te geven voor morgen, en hij ging pas laat weg. En ik ben te bang voor hem om hem te weigeren. Ik wrijf even in mijn ogen en gaap. Met moeite kan ik mijn ogen openhouden. Ik zet mijn pen weer op het papier en probeer het antwoord van de opdracht te bedenken, alleen het lukt me niet. Komop Summer, focus. Na nog 2 uur heb ik het eindelijk af. Ik had mijn pyjama gelukkig al aan. Ik knip het lichtje uit en plof neer op mijn bed. Ik val al bijna meteen in slaap.

+

De volgende morgen word ik wakker gemaakt door Calum. Ik open na veel moeite mijn ogen. ''Hey Summer.'' Zegt hij met een glimlach. Ik glimlach zo goed mogelijk terug. ''Je moet opstaan. Het is weer school vandaag.'' Zegt hij rustig. Ik knik. Calum aait me nog over mijn haar en dan loopt hij de kamer uit. Ik sta op en pak wat kleren uit de kast. Het is weer zomer aan het worden dus is het super heet.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel. Ik zucht een keer. Ik heb grote wallen onder mijn ogen en ze stralen niet meer zoals ze ooit deden. Ik poets mijn tanden en loop naar beneden. Ik ga aan de keukentafel zitten en eet langzaam mijn boterham op. ''Ashton brengt je vandaag naar school en komt je ook weer ophalen.'' Zegt Luke. Ik knik afwezig. Niet eens doorhebbend dat hij me ook weer komt ophalen en niet Niall en Louis. Zodra het tijd is stap ik in de auto. Ashton zet muziek aan om de stilte te verbreken. Niet veel later komen we aan bij school. ''Summer?'' Vraagt Ashton. Ik kijk hem aan. ''Onthoudt dat jij een sterk meisje bent en dat de jongens en ik super veel van je houden, wat er ook gebeurd.'' Zegt hij. Ik knik en loop het schoolplein op. ''Heb je het huiswerk af?'' Vraagt Ryan. Ik knik en loop gewoon door naar mijn kluisje. Sky staat al te wachten zoals altijd. Zwijgend loop ik naast haar naar onze eerste les. Normaal zou Sky vragen wat er is maar nu blijft ook zij stil.

+

Ik heb nog steeds geen woord gezegd zodra het pauze is. Ik ga weer bij de rest aan tafel maar ben niet van plan om iets te zeggen of te eten. De jongens hebben daar andere plannen over. ''Wat is er Summer?'' Begint Mike. Ik schud mijn hoofd. ''Er is wel iets, en wat het ook is, het is al een paar weken bezig. Waar is de Summer gebleven die niets gaf om wat anderen zeiden? Waar is de Summer gebleven die altijd zo vrolijk was? Waarom is die Summer verdwenen? Wat is er gebeurd? En nu kom je er niet zo makkelijk vanaf door te zeggen dat er niets aan de hand is.'' Zegt Jack. Ik ben een paar minuten stil, en dan komt alles eruit. Ik huil niet, want dat zou beschamend zijn terwijl de hele school mee kijkt. Jack knuffelt me stevig. Mike, Lars en Sky komen erbij. Dit moment voelt zo fijn. Zo rustgevend. ''Vind je het goed dat ik even naar de wc ga?'' Mompel ik in Jack's nek. Hij knikt. ''Moet ik meelopen?'' Vraagt hij. Ookal zou ik dat wel willen, schud ik mijn hoofd. Ik heb me al genoeg open gesteld. Ik loop naar de meiden wc's. Ik drink wat water en dan gaat de deur open en ook weer dicht. Ik hoor het slot klikken. Ik draai me naar de deur. Ik kijkt verschrikt en bang naar Ryan. ''Hoe durfde je het hun te vertellen? Dit ga ik je betaald zetten!'' Sist hij. Hij trapt me overal. Zodra hij eindelijk stopt is hij nog steeds niet klaar. Hij trekt mijn kleren van mijn lichaam. Mijn ogen worden groot als ik me bedenk wat hij van plan is. Hij bind mijn polsen strak vast met touw. Ik werk zo goed mogelijk tegelijk wat mij alleen maar meer pijn geeft.

Ik zal niet in detail beschrijven wat er gebeurd is, maar hij heeft me verkracht. Zodra hij klaar is laat hij mij naakt achter op de vloer. Ik begin te huilen. Even later verschijnt Jack in de deuropening. Hij kijkt me verschrikt aan en beseft zich dan wat er is gebeurd. ''Ooh, Summer toch.'' Zegt hij triestig. Hij trekt me in een stevige knuffel en maakt mijn handen los. Hij geeft niks om het feit dat ik naakt ben. Ik klem me aan hem vast en het enige dat ik kan doen is huilen. Jack blijft me wiegen en fluistert lieve woorden in mijn oor. Na een uur ben ik eindelijk gestopt met huilen. De pauze is allang voorbij maar daar geven we niks om. Ik hoor stemmen en voetstappen naast deze kamer. ''Ja Summer is na de pauze niet in haar les verschenen en we weten niet waar ze kan zijn.'' Hoor ik de directeur zeggen. ''Ik zou het ook niet weten.'' Hoor ik Luke zeggen. Shit, natuurlijk hebben ze de jongens gebeld. Na nog een paar minuten ben ik eindelijk gekalmeerd.

I don't care✅Where stories live. Discover now