Vampuszmacska ház - Üdvözlő szöveg

182 11 0
                                    


Hello, idegen!

Átkom sincs arról, hogy is kellene ezt elkezdenem, de azt hiszem először bemutatkozom. Jeremy Edevane vagyok, a quodpot csapat kapitánya, az IDK alelnöke, a suli harmadik legjóképűbb pasija (igen, én sem értem miért csak a harmadik) szóval egy igazi herceg egy eredeti tűzvillámon.

Szeretném leszögezni, hogy nem önként vállalkoztam erre a badarságra. Tegnap este az őrök újra lefüleltek, amint a kijárási tilalom ellenére a birtokon kóboroltam, ezért a házvezető tanárom, a büntetések legrosszabbikával, a ház üdvözlő szöveg megírásával sújtott.

Na de térjünk inkább a tárgyra. Ezennel üdvözöllek a suli legmenőbb házában!

Nem szeretném sokáig a tollamat koptatni, mert úgy vélem, a nevünk és az eredményeink, önmagukért beszélnek.
Mi a Vampuszmacska ház diákjai igazi harcosok vagyunk, ennélfogva lételemünk a versengés. Játszunk, hogy nyerjünk! Imádjuk a veszélyes helyzeteket, az új kihívásokat és kalandokat, mert olyanok vagyunk, mint a házunk címerállata, gyorsak, erősek és legyőzhetetlenek. És hidd el ez nem nagyképűség, már tíz éve mi birtokoljuk quodpot és a kviddics kupát. Azt hiszem ez elég bizonyíték.

Leginkább a sportokban jeleskedünk, de a többi tárgyból sem kell félteni minket, bármit is állítson rólunk a közvélemény. Biztosan hallasz majd olyanokat, hogy a Vampuszmacska ház diákjai, mind forrófejűek, túlzottan önérzetesek és képtelenek belátni a hibáikat, de ne törődj velük. Én azt mondom, még a legjobbakban is akad némi szépséghiba. Ja, amolyan városi legendaként terjed, hogy mi ököllel írjuk a véleményünket, de ez csak ostoba tévhit ... ugyanis az átkokat jobban preferáljuk. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint, hogy a mi házunkból került ki a legtöbb párbaj bajnok.

Úgy tudom, az efféle szövegekben meg szokták említeni néhány híres diák nevét és kitüntetéseit, de én nem untatnálak ilyesmivel. A házunk előcsarnokában majd úgyis megtekintheted őket, és részletesen utánuk olvashatsz, ha érdekel.

A házunkat a fekete, a vörös és az ezüst uralja, na meg a fehér, ami összekötő színként funkcionál. Tetszeni fog neked a berendezése, széles bőrhuzatú kanapék és fotelek, amiben kényelmesen elterpeszkedhetsz a unalmas órák után, és alacsony asztalok, amelyek kiválóan alkalmasak kártya - és sakkpartikhoz. Az ablakaink a sport pályákra néznek, úgyhogy ha leülsz a párkányra, akár egy meccset is végignézhetsz ... távcsővel. Az elvarázsolt klubhelyiségünk viszont egy dzsungelt idéz, vastag, sűrű lombú fákkal, indákkal, és eldugott nádtetős kunyhókkal, benne fehér matrac, amire ledőlhetsz és nyugiban pihenhetsz. Már ha tudsz, mert itt elég nagy zaj szokott lenni, ugyanis bömböltetjük a zenét, nevetgélünk, meg szívatjuk egymást. Szóval a házidat inkább a sima klubhelyiségben vagy a kastély egyik tanuló termében írd meg. 

Jó viszont ápolunk a többi házzal. Amikor le esik a hó, egy bődületesen jó hógolyócsatát vívunk a viharmadarakkal, számtalanszor együtt túrázunk a pukwudgie-kal, és út közben néhány információt is bezsebelhetsz tőlük a környék varázsnövényeiről. Ami a szarvaskígyókat illeti, én azt mondom érdemes jóban lenni velük. Egy jó ismerős, vagy barát abból a házból, és hidd el nem fogsz megbukni a félévi vizsgákon.

Még egy fontos dolog minden harmadik hétvégén lemehetünk Clarmount városba, ajánlom használd ki azt az időd. Egy - egy koncert alkalmával, együtt bulizik az egész iskola, igazi közösségi élmény. Á, ez mennyire irodalmian hangzott!

Na jó most már befejezem, azt hiszem elmondtam a legfontosabbakat, amit meg nem azt majd úgy is megtapasztalod. És remélem ezt a nehezen összehozott írást, a házvezetőm is elfogadja. 


ILVERMORNY Boszorkány - és Varázslóképző SzakiskolaWhere stories live. Discover now